Pandice a mozda ima nesto u tome sto svi govore hah ima jedna iznimka kod nas koja kaze bit ce curica al msm da to kaze jer je ona htjela curicu haha...
Dobro dosle nove trudnice i cestitam na plusicu
Mici ma bude sve u redu ne brini se...
Hmm nez koji tocno tjedan je bio cak msm 5 al nisam sigurna..
Adela nemas problema,budes brzo skuzila kak sve funkcionira tu haha..
Moramo se medusobno podrzavat i dijeliti dobra i losa iskustva jer ipak se mi trudnice najbolje razumjemo :) a i super su cure tu,mozes pitat sta god te zanima uvijek se nade netko da pomogne i da savjet :)
Ja idem tek 1.2. Doktorici pa ce raditi mjerenja i detaljni UZV, joj tko ce to docekat
Pozdrav cure.
Mene je jucer uhvatila neka panika. Kao da mi je maternica pulsirala pa recimo pola sata.
I kao da sam imala pritisak. Narucena sam 26.01. tad je 12 tjedana i sad ne znam dal da idem ranije ili ne. Sada mi je 9 tjedana i 5 dana. U 6 tjednu se beba vec micala i srceko je kucalo...
Znam da pretjerujem ali malo me uhvatila panika. Nemam nikakav iscjedak ni nista drugo..
Koliko vi cesto idete na ultrazvuk? Mislim idem privatno pa mi nije bed nazvat i otic. Nisam nikad ni bila kod drugog ginekologa. Predala sam papire kad mi je sister bila trudna tek toliko da imam ginekologa.
Ofnica, kako sam imala spontani nedavno za koji su poslodavci znali, odmah po potvrdi od ginek. sam rekla za trudnocu, jos prije Bozica, jer nesmijem raditi odredene poslove.
Drugi tjedan cu im reci kako sam, a nakon pregleda za dva tjedna cu reci koliko jos namjeravam raditi. Ma sve ok :)
Sortiraj odgovore
Najstariji