Meni su jučer došli nalazi briseva i svi su uredni
Ja sam se za razliku od Pandice udebljala 7 kg, a termini su nam jako blizu no nekako sam uspijela smanjiti rast kilaže. Umjesto običnog kruha uglavnom jedem onaj tamni bio kruh, a taj mi nije fin pa ga nemrem puno pojesti. Ne jedem ni pekarske proizvode više, a fast food nisam nikad ni jela prečesto niti mi nešto paše sad u trudnoći. Ostalo sve jedem normalno, i slatkiše i tu i tamo kolu. Vagala sam se 23.12. i imala sam tada +6,5 kila, a danas sam na +7 što po meni zvuči odlično s obzirom na blagdane i prirast težine do sada.
Pozdrav svim novim curama! I nemojte gledati naslov teme... možda bolje da smo sve zajedno i da nas ima više pa ako neka ima nekakvo pitanje - prije će se naći netko s korisnim informacijama.
Dobrodosle sve nove cure :) bas je lijepo koliko nas ima :)
Ofnica pregled mi je trajao sigurno nekih pola sata. Svaki organ je izmjerila, mjerila duzinu bedrene kosti, kraljeznicu, prstice.. ma sve moguce :)
A u Njemačkoj ti je to malo drugacije, ovdje za nista ne ides u bolnicu kao kod nas sto te salju, bas sve ovdje radi tvoj gin.
Dobrodosle sve nove cure :) bas je lijepo koliko nas ima :)
Ofnica pregled mi je trajao sigurno nekih pola sata. Svaki organ je izmjerila, mjerila duzinu bedrene kosti, kraljeznicu, prstice.. ma sve moguce :)
A u Njemačkoj ti je to malo drugacije, ovdje za nista ne ides u bolnicu kao kod nas sto te salju, bas sve ovdje radi tvoj gin.
A pregledi taman prije poroda?I to isto kod ginica,ne ides u trudnicku ambulantu,u bolnicu kao ovdje?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sve mogu u Onome koji me jača <3
mamika ne, ne.. sve idem kod gin. sad do 30tt idem normalno svakih 4 tjedna onda od 30tt idem svaka dva i onda bas pred porod idem svaki drugi dan ako se ne varam pa vjerovatno ona onda odluci kad ce me poslati za bolnicu. S tim da prije poroda obilazis bolnice, razgovaras sa doktorima i onda sama odlucis koja ti je najbolja i gdje zelis rodit, dal zelis imat sama svoju sobu ili dijelit sa nekim max nas troje smije biti u sobi a beba je non stop pored tebe, ako ides na wc ili nesto onda zamolis sestre da ju pricuvaju :)
Dok sam isla na pregled u hr tamo mi je sestra samo mjerila tlak i kilazu a ovdje mi uz to svaki put i test urina rade, i krv kontroliraju (bocnu me u prst) i zanimljvo mi je to sto u hr je med sestra dok me gin pregledava ili ulazi unutra pitat nesto ako ima posla ili stoji pored mene dok me gin pregledava i dodaje joj ako nesto treba i tako a ovdje sestra nema pravo ni uci unutra dok te gin pregledava. I da, grudi mi obvezno kontrolira da vidi koliko su osjetljive postale, dal ide iscjedak itd..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure jel vam se nekad cini da vam je trbuh drugaciji( osim sto se povecava) ? Recimo meni danas opusten ,lagan kao da ga nemam
A vecinom mi je tvrd ,napet
Danas 15+4tt
Cure jel vam se nekad cini da vam je trbuh drugaciji( osim sto se povecava) ? Recimo meni danas opusten ,lagan kao da ga nemam
A vecinom mi je tvrd ,napet![]()
Danas 15+4tt
Da! Čak mi zna biti opušten kad ležim, a kad ustanem tvrd. Meni je tek sad uglavnom napet, a prije mi je bio cijeli dan opušten osim na večer.
Pandice Bas detaljni pregledi!I ovo za bolnicu da biras vezano uz sobu mi se svidja!Ne znam dal su svi ginici tamo takvi,ak jesu svaka casr!Kod nas takav tretman dobijes ako platis,u nekoj poliklinici!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji