Meni su jučer došli nalazi briseva i svi su uredni
Ja sam se za razliku od Pandice udebljala 7 kg, a termini su nam jako blizu no nekako sam uspijela smanjiti rast kilaže. Umjesto običnog kruha uglavnom jedem onaj tamni bio kruh, a taj mi nije fin pa ga nemrem puno pojesti. Ne jedem ni pekarske proizvode više, a fast food nisam nikad ni jela prečesto niti mi nešto paše sad u trudnoći. Ostalo sve jedem normalno, i slatkiše i tu i tamo kolu. Vagala sam se 23.12. i imala sam tada +6,5 kila, a danas sam na +7 što po meni zvuči odlično s obzirom na blagdane i prirast težine do sada.
Pozdrav svim novim curama! I nemojte gledati naslov teme... možda bolje da smo sve zajedno i da nas ima više pa ako neka ima nekakvo pitanje - prije će se naći netko s korisnim informacijama.
Dobrodosle sve nove cure :) bas je lijepo koliko nas ima :)
Ofnica pregled mi je trajao sigurno nekih pola sata. Svaki organ je izmjerila, mjerila duzinu bedrene kosti, kraljeznicu, prstice.. ma sve moguce :)
A u Njemačkoj ti je to malo drugacije, ovdje za nista ne ides u bolnicu kao kod nas sto te salju, bas sve ovdje radi tvoj gin.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
mamika ne, ne.. sve idem kod gin. sad do 30tt idem normalno svakih 4 tjedna onda od 30tt idem svaka dva i onda bas pred porod idem svaki drugi dan ako se ne varam pa vjerovatno ona onda odluci kad ce me poslati za bolnicu. S tim da prije poroda obilazis bolnice, razgovaras sa doktorima i onda sama odlucis koja ti je najbolja i gdje zelis rodit, dal zelis imat sama svoju sobu ili dijelit sa nekim max nas troje smije biti u sobi a beba je non stop pored tebe, ako ides na wc ili nesto onda zamolis sestre da ju pricuvaju :)
Dok sam isla na pregled u hr tamo mi je sestra samo mjerila tlak i kilazu a ovdje mi uz to svaki put i test urina rade, i krv kontroliraju (bocnu me u prst) i zanimljvo mi je to sto u hr je med sestra dok me gin pregledava ili ulazi unutra pitat nesto ako ima posla ili stoji pored mene dok me gin pregledava i dodaje joj ako nesto treba i tako a ovdje sestra nema pravo ni uci unutra dok te gin pregledava. I da, grudi mi obvezno kontrolira da vidi koliko su osjetljive postale, dal ide iscjedak itd..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure jel vam se nekad cini da vam je trbuh drugaciji( osim sto se povecava) ? Recimo meni danas opusten ,lagan kao da ga nemam
A vecinom mi je tvrd ,napet
Danas 15+4tt
Sortiraj odgovore
Najstariji