Mamicaaa, pa malo mi je bed danas reci, a sutra otici, uvijek ima nezavrsenih poslova, a sefovi su stvarno super i mala je firma pa je teze otici nego u nekoj velikoj drzavnoj firmi..
Teta mamika ti dobro kaze..dogovorite se..reci sefu da ti je dr rekla da moras na komplikacije i odradis im tjedan dva ma i mj dok ti ne nadu zamjenu ili tako nesto..
Mamika ja stvarno nemam zelja osim da bude zivo i zdravo...ono samu sebe pitam sto zelim i sama neznam jel bi curu il decka..svi imaju zelje a ja sam sebi precudna jer neznam hah...aa ti?? Cak mislim da si napisala jednom sto prizeljkujes al sam zaboravila hah...
S obzirom na radno mjesto mogu dobiti odmah, nije bed. Ma dogovorit cemo se ;)
To je najbitnije! Eto i ti imas zelju..oko mene svi kazu bit ce decko bit ce decko i svi u muskom rodu pricaju o bebi haha jedva cekam ponedjeljak da saznam..inace sam jako znatizeljna pa nikako docekat 😂
Mamice tako su i meni cim sam saznala za trudnocu odmah svi govorili u muskom rodu, al bas svi. Onda kad bi ja rekla e sad kad bas bude curica a oni svi ne, ne, ne :) kad eto stvarno decko :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Dok nema jesenskih beba priključujem se vama... Danas prvi pregled 6+1..
Ne vidi se EO niti srce...idem opet 20. Nadam se da bude sve ok tad.
Nakon koliko ste vi išle na prvi pregled? Izgleda sam sam uranila...a opet toliko sam nestrpljiva...
Pozdrav mamama i onim budućim! Nova sam ovdje, pa ne zamjerite ako se ne snadjem u pisanju, komentiranju i odgovaranju hahaha (●__●)
Vidim da tu djelite iskustva, losa..dobra, da se drzite skupa. Pa evo, da i ja podjelim svoju srecu sa vama. Truuuuuudna 9 tj, sljedeci tjedan na pregled. Can't wait
Sortiraj odgovore
Najstariji