Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Siječanj 2017. 18:37

Mamicaaa, pa malo mi je bed danas reci, a sutra otici, uvijek ima nezavrsenih poslova, a sefovi su stvarno super i mala je firma pa je teze otici nego u nekoj velikoj drzavnoj firmi..

mamika3
    10. Siječanj 2017. 18:46

Teta5

Mamicaaa, pa malo mi je bed danas reci, a sutra otici, uvijek ima nezavrsenih poslova, a sefovi su stvarno super i mala je firma pa je teze otici nego u nekoj velikoj drzavnoj firmi..

Gle,pa ne moras preko noci!Dogovorite se!Mozda za tjedan,dva...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    10. Siječanj 2017. 23:09

Teta5

Teta5, što duže čekaš biti će teže. Reci već sutra da si trudna, i napomeni da planiraš raditi do daljnjeg, a ne daj Bože nekih komplikacija da moraš ubrzo na čuvanje. (To naravno samo tako reci, jer ako planiraš uskoro na bolovanje, da budu pripremljeni barem par dana prije).
    Ja sam osobno rekla s 12tj isto tako, zasad još radim sa 20tj, moji se poslovi preuzimaju laganim tempom, jer planiram raditi još 2 mjeseca. Ali da ne daj Bože sutra moram ostati doma, poslodavac mi već 2 mjeseca zna da sam trudna pa to može i očekivati. Savjetujem ti da ne čekaš dugo ako znaš da bi brzo išla na čuvanje.

Mamicaaa
    10. Siječanj 2017. 18:52

Teta mamika ti dobro kaze..dogovorite se..reci sefu da ti je dr rekla da moras na komplikacije i odradis im tjedan dva ma i mj dok ti ne nadu zamjenu ili tako nesto..
    Mamika ja stvarno nemam zelja osim da bude zivo i zdravo...ono samu sebe pitam sto zelim i sama neznam jel bi curu il decka..svi imaju zelje a ja sam sebi precudna jer neznam hah...aa ti?? Cak mislim da si napisala jednom sto prizeljkujes al sam zaboravila hah...

mamika3
    10. Siječanj 2017. 19:17

Je,najbitnije mi je da je sve u redu!Prizeljkujem deckica jer imam same necakinje,a moj sin jedini je decko-samo zato!
    Smjesni su mi moji kolege s posla!Oni ko da znaju cim me pogledaju!😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

10. Siječanj 2017. 19:14

S obzirom na radno mjesto mogu dobiti odmah, nije bed. Ma dogovorit cemo se ;)

Mamicaaa
    10. Siječanj 2017. 19:54

To je najbitnije! Eto i ti imas zelju..oko mene svi kazu bit ce decko bit ce decko i svi u muskom rodu pricaju o bebi haha jedva cekam ponedjeljak da saznam..inace sam jako znatizeljna pa nikako docekat 😂

10. Siječanj 2017. 20:20

Mamice tako su i meni cim sam saznala za trudnocu odmah svi govorili u muskom rodu, al bas svi. Onda kad bi ja rekla e sad kad bas bude curica a oni svi ne, ne, ne :) kad eto stvarno decko :D

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mici_0555
    10. Siječanj 2017. 20:25

Dok nema jesenskih beba priključujem se vama... Danas prvi pregled 6+1..
    Ne vidi se EO niti srce...idem opet 20. Nadam se da bude sve ok tad.
    Nakon koliko ste vi išle na prvi pregled? Izgleda sam sam uranila...a opet toliko sam nestrpljiva...

94AdelaM
    10. Siječanj 2017. 21:00

Nisi uranila nista, i ja sam preznatizeljna haha pa sam bila na prvom pregledu u 4om tjednu. Kao da se uvjerim da je to to, ali i da vidim kako to sad izgleda. Meni su rekli da srce pocinje kucati sa cca 8tj..

94AdelaM
    10. Siječanj 2017. 20:44

Pozdrav mamama i onim budućim! Nova sam ovdje, pa ne zamjerite ako se ne snadjem u pisanju, komentiranju i odgovaranju hahaha (●__●)
    Vidim da tu djelite iskustva, losa..dobra, da se drzite skupa. Pa evo, da i ja podjelim svoju srecu sa vama. Truuuuuudna 9 tj, sljedeci tjedan na pregled. Can't wait 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI