Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    30. Prosinac 2016. 12:08

Ja sam isto juler kupila Elebaby, još nisam popila prvu. Zaboravim:-) Jeste vidile na TV-u neki dan za trudnički mozak? Možda smo i pisale o tome, al haha, trudnički mozak:-)

30. Prosinac 2016. 12:45

Bome niti ja nisam pekla tako velika mesa neka. Kad se tako nesto radi to uvijek moj muz pravi, kao sto Ce i sutra za odojak on biti zaduzen :D 
    Danas cu za rucak tortilje sa povrćem da malo odmori trbuh do sutra kad napadam na meso haha 

Joj, morat cu to svu robicu skupiti jedno mjesec dana prije i oprati sve i sloziti da bude spremno :) 

Ja isto pijem elevit gynvital i nikad nisam imala podrigivanje ali prije toga sam nekih 10 dana pila neke tablete sto mi je dala gin kao 10 vrecica i u svakoj dvije tablete jedna vitamini i jedna samo masti, mislim da se zvalo menssana (trazila sam sliku na netu ali nema nigdje) i od njih mi se podrigivalo.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• blu5
    30. Prosinac 2016. 12:57

Danas ću baš poslije ručka popiti, pa vidim kako bude. Hahaha, mozak u trudnica je ajme! Najveća mi je baza šta je još dvije godine poslije u komi ahahahaha

• blu5
    30. Prosinac 2016. 13:49

Ivee1603, naravno da je moguće:-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.