Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    30. Prosinac 2016. 12:08

Ja sam isto juler kupila Elebaby, još nisam popila prvu. Zaboravim:-) Jeste vidile na TV-u neki dan za trudnički mozak? Možda smo i pisale o tome, al haha, trudnički mozak:-)

Ofnica
    30. Prosinac 2016. 12:27

blu5

Ja sam isto juler kupila Elebaby, još nisam popila prvu. Zaboravim:-) Jeste vidile na TV-u neki dan za trudnički mozak? Možda smo i pisale o tome, al haha, trudnički mozak:-)

Blu5, popij iza jela da vidiš kako ćeš reagirati...iako mislim da ne bi trebala reagirati na ulje jer se od ovog u Elebabyju stvarno ne podriguje. Hihihi vidjela sam tu najavu na telki, ali nisam gledala reportažu. Ehehe, ipak je dokazano za nas trudnice da nam se dogodi prepajanja sinapsi zato smo sve neke zbunjene i smotane i zaboravljive...ali to je tako slatko!

30. Prosinac 2016. 12:45

Bome niti ja nisam pekla tako velika mesa neka. Kad se tako nesto radi to uvijek moj muz pravi, kao sto Ce i sutra za odojak on biti zaduzen :D 
    Danas cu za rucak tortilje sa povrćem da malo odmori trbuh do sutra kad napadam na meso haha 

Joj, morat cu to svu robicu skupiti jedno mjesec dana prije i oprati sve i sloziti da bude spremno :) 

Ja isto pijem elevit gynvital i nikad nisam imala podrigivanje ali prije toga sam nekih 10 dana pila neke tablete sto mi je dala gin kao 10 vrecica i u svakoj dvije tablete jedna vitamini i jedna samo masti, mislim da se zvalo menssana (trazila sam sliku na netu ali nema nigdje) i od njih mi se podrigivalo.

mamika3
    30. Prosinac 2016. 12:57

Pandica  Rekao mi je ginic da malo pripazim,a s druge strane sam i ja sama tako odlucila!Neko vrijeme sam se informirala o zdravoj prehrani tako da vec napamet znam sta se smije,a sta ne!Kad sam bila to prakticirala smrsavila sam par kila-u trbuhu i skuzila sam da mene u biti unistavaju slatkisi i sve vezano uz slatko te sve od bijelog brasna!Sad nekim cudom nemam veliku zelju za slatkim kao prije trudnoce i to mi je super!Toliki sam karakter da cu cak i cokoladu odbit!Ha ha....Nije meni sad cilj mrsavit jer je to naravno nemoguce samo bih zbog sebe,ali i bebe htjela zdravije jesti!Mozda ce ovo trece onda biti manje od 4 kile,za razliku od brata i sestre!😆

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• blu5
    30. Prosinac 2016. 12:57

Danas ću baš poslije ručka popiti, pa vidim kako bude. Hahaha, mozak u trudnica je ajme! Najveća mi je baza šta je još dvije godine poslije u komi ahahahaha

Ofnica
    30. Prosinac 2016. 13:53

blu5

Danas ću baš poslije ručka popiti, pa vidim kako bude. Hahaha, mozak u trudnica je ajme! Najveća mi je baza šta je još dvije godine poslije u komi ahahahaha

Haha, da, taman za dvije godine na drugu bebu, pa za narednih dvije godine na treću bebu...to znači da možemo imati period zbunjenosti i trudničkog mozga u trajanju od 7-8 godina

• blu5
    30. Prosinac 2016. 13:49

Ivee1603, naravno da je moguće:-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI