Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Prosinac 2016. 17:18

Ofnica, da, to je to sto pijem :) 

Ovo za folnu prvi put cujem. Ja sam na prvi pregled isla privatno da se utvrdi trudnoca i ta gin mi je dala da pijem ali sam pila jako kratko nekih 2 tjedna jer sam onda isla kod svoje, sad vec bivse gin, dala mi elevit i onda sam sa folnom prestala. Znaci evo ovo sad mi je treca gin kod koje idem i niti jedna nije spomenula rizike.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mamika3
    28. Prosinac 2016. 19:19

Cure,pa jel vama vruce?Meni je uzasno zadnjih par dana!Nije problem u grijanju jer prakticki ni ne grijemo!Ne mogu si pomoci!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mono1111
    28. Prosinac 2016. 23:14

Pa ne mogu vjerovati kako je glup ginekolog moj !!!
    Pa stvarno ne vjerujem !!!!!
    Ni ja to nikad nisam cula, a citala sam svašta.
    On se sad pravi pametan....uzas

• blu5
    29. Prosinac 2016. 07:58

Ja isto ne mogu virovat da se tako razbacuje suludim informacijama! Nikad nisam čula za veću glupost!Mislim ljudi koji istražuju autizam pojma nemaju zašto i kako se događa, a on povezuje folacin s tim?!?Idiot! Mijenjaj ga! Ja sam jučer uzela Elebaby, danas ga počinjem piti

• blu5
    29. Prosinac 2016. 08:07

Mamika3, ma kakvi vruće, smrzavam se konstantno! Volila bi da sam u tropima!Još jutros uz ovu buru i 3 stupnja, brrrr!

Ofnica
    29. Prosinac 2016. 09:45

Dobro jutro djevojke i žene!
    Kako ste jutros? Mi smo odlučili zapčeti jutro smoothijem, obzirom da su nam ovi božićni dani donijeli neželjenih 1,5 viška (koja nije trebala biti dio normalnog rasta težine u trudnoći) . Malo vitamniziranja i zdrave hrane nije naodmet nakon dojka i purice.
    Danas nam je 18 tjedana! Kako je to brzo došlo, ni sama ne mogu vjerovati... Jučer sam bebi u krevetu puštala uspavanke s youtubea, nadam se da već čuje...iako još ne osjetim pokrete.

Da vas pitam...tek sam jučer na nalazu skužila da mi piše da mi je posteljica sprijeda. Koliko sam čitala, to znači da se pokreti bebe mogu početi kasnije osjećati i da mogu biti slabiji od onih kad je posteljica smještena straga. Kakva je situacija kod vas?

29. Prosinac 2016. 10:29

Pozdrav svima! Mi smo trenutno na godišnjem u rodnom gradu mog dragog i tamo nemam svoje vage (a njoj jedino vjerujem jer se važem otpočetka) no isto sam si danas napravila zobenu kašu s jogurtom, orasima, nasjeckanim narančama iz vrta i jabukom. Meni je to prefino. 
    Što se tiče hladnoće, otkad pijem one hormone za štitnjaču nije mi pretjerano hladno (da se tresem i ne mogu nikako ugrijati), a vruće mi zna biti kad idem u jakni uz stepenice ili pješačim uzbrdo.

Bebu osjetim tu i tamo, 2-3 put dnevno. Vjerujem da je to on jer je to što osjećam skroz nisko, tamo gdje i doktori gledaju s ultrazvukom. No mi smo već skoro 20. tjedan pa nije ni čudno što ga osjećam. Ipak već ima 272 grama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.