Pitati cu svakako gin. Pa da, tako negdje od 17tt sam pocela osjetit :) tko zna, mozda beba bas na docek pokuca hehe
Kad smo već kod toga, cure jel' se pripremate kako docekati novu?
Ja evo tortu pecem, kiflice,francuska, meso .. sve se polako priprema :) kupila sam si cak i neko vocno bezalkoholno kao pjenušavo vino, mala bocica od 2 dcl pa da kao nazdravim u ponoc hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Bog cure,
ja ću kod muževe mame na ručak i večeru, a za sam doček ispod dekice s dječicom:-) Baš mi taj doček nikad nije ništa značio, tako da eto, prilika za odmorit i naspavat se:-)
Mamika jel' ti to gin rekao da moras pripaziti ili si sama odlucila?
Ja sam odlucila napraviti tortu od sira, tjesim se da je to zdraviji kolac od ovih bozicnih. Imam neki super lagani recept pa hajde reko :)
Ofnica, moj muz je isto jedan od onih sto zaspu prije ponoci al valjda Ce izdržati sada, nadam se :D
Isto sam u gostima i tako već 8 dana. No ja tako svake godine, iako ponekad čak radim neke kolače za razliku od ove godine kad sam samo pomogla oblikovati rafaelo. Nisam nikad u životu pekla puricu ili neko veće meso.
Mi ćemo za Novu van u grad, na vatromet i malo muzike. Možda će nam se pridružiti i neki prijatelji. Ako bude šampanjca, nazdraviti ću s pravim no samo s 2-3 gutljaja.
Mamika, drš se, i ja se isto trudim paziti (pogotovo na kruh). Jučer sam si pod utjecajem vas cura kupila i Elebaby, skužila sam da ove koje ja pijem i nisu najbolje. Hvala svima na savjetima!
Danas sam dobila i prvu rabljenu robicu za bebača Mislim da neću previše toga novog kupovati.
Lagertha mi ćemo isto sve dobiti od robice do kolica, nosiljki, autosjedalica itd tako da cu jedino kupiti nove bodije to mi je onako.. ne bi htjela da to tude nosi..
Sortiraj odgovore
Najstariji