Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Prosinac 2016. 12:52

Ja sam 20tt trudnoce i vec nekih dobrih 3 tjedna osjetim itekako bebine pokrete. Udara me samo tako, u početku je bilo samo dok ležim na leđima ali sada i dok sjedim, kuham itd.. podignem majicu da muz vidi kad lezim i tocno se vidi gdje beba udari pa se smijemo :D 
    Gin mi kaze da tako dobro i rano vidim pokrete jer sam kako kaze šlang haha 

Zobene kase nimalo ne volim, ja jedem one activia vocne jogurte, a sastrane grickam bademe ili kikiriki.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

29. Prosinac 2016. 14:19

stigne narasti

29. Prosinac 2016. 14:24

Predviđam da će mi ovako izgledati sa 35 tjedana 
    http://www.pbfingers.com/wp-content/uploads/2015/07/35-weeks-pregnant.jpg

Nepoznato_22
    29. Prosinac 2016. 15:11

Eo mene npr. Meni je posteljica sprijeda a bome itekako osjetim udarce bebe i to se bas vidi na trbuhu. Kak mi digne kozu pa kak leti simo tamo, ne znam kak je onda tek zenama kojima je posteljica straga jer kao one jace osjete,meni je ovo prejako nekad :S al sam prve pokrete prace osjetila oko 22. Tjedna :S

29. Prosinac 2016. 21:20

Ofnica, iskreno evo nemam pojma :/ gin mi to nikada nije navela a ja nisam pitala jer nisam ni znala za to. Ona meni jako puno pretraga napravi svaki put ali mi malo toga kaze. Bas cu pitati na sljedećem pregledu.
    Jel' to sprijeda ili straga ima nekih negativnih stvari ili?

Lagertha, i meni je vise kao prvi. Vidi mi se trbuscic malo i to kad imam na sebi nesto bas usko, pamucnu majicu ili tako nesto. Cim obucem neku vesticu deblju ili haljinice nista se ne vidi.. 
    Mislim da cu i ja biti kao da sa slike u 35tt osim ako iznenada ne buknem haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.