Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    30. Prosinac 2016. 13:55

Uuuuu, meni je ovo zadnje takvo stanje, nadam se:-) Ipak ih imam dvoje doma već, tako da računam još samo ovo i dvije godine nebuloze, i onda opet svoja:-)

Pinkica93
    30. Prosinac 2016. 13:57

Pozdrav curke! Nadam se da ste se sve lijepo provele ovih dana i niste previše grama dobile. :)
    Baš sad malo čitam zadnjih stranicu dvije i vidim da puno vas koristi dosta dodataka(vitamini i minerali). Ja pijem samo Elevit pronatal. Mene sad malo strah da nisam trebala još štogod uzimati jer se moja prehrana većinom bazira na što jeftinije, to bolje. Po svemu tome mogu biti sretna da i donesem nekakvo dijete(živo/mrtvo nebitno) :(

• blu5
    30. Prosinac 2016. 14:00

Živo/mrtvo nebitno?!? Šta je ovo???

Pinkica93
    30. Prosinac 2016. 14:05

Em možda sam ga malo krivo napisala. Htjela sam reći da bi htjela živo i zdravo(naravno), ali nemam trenutno uvijeta za zdravo se hraniti pa moja bebica mora biti extra jako kreativna da iz moje katastrofalne prehrane isčupa kolko-tolko hranjive stvari. Da se mene pitalo, ja bi najradije da sam ostala trudna kad bi primanja bila puno veća nego jesu, ali šta je tu je. Pobačaj mi nikako nije u planu pa zato postajem jako pobožna i molim se da bude sve u redu.
    Nadam se da sam malo razjasnila sad i da više ne izglega onako zbunjujuće. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.