Ma na pelene i vlažne maramice samo će nam otići puno novaca. Nađe se jako lijepih i povoljnih stvari, samo treba gledati i ne nasjest na prvo šta vidiš.
Pozdraav zenskee!
Jooj tu se o svemu i svacemu pricalo...procitala sam al sam se sva pogubila tko je sta napisao..
Od tableta pijem elevit isto kao i pandica hah..
Jedem sto mi se jede i kad mi se jede...i ne hranim se sad bas zdravo da jedem samo voce i povrce i to svaki dan..al mislim da beba ima dovoljno toga sto joj treba :)
Sto se tice robice i stvari za bebu sve mi se cini da cemo sami morat sve kupovati..jedino ako se netko ne ponudi pa udjeli nesto robice..
Sad sam 18+2 tt i do zadnjeg posjeta gin nisam dobila ni grama,al ovih nekoliko dana u Hrv mi je toliko godilo da sam dobila mali lijepi trbuscic :))
Mi ćemo i krevetić isto dobiti, uglavnom sve cemo dobiti tako da doslovno nista necu morat kupiti osim komode i pelena naravno i tako tih stvari :D
Iako ta kolica sto cemo dobit jesu velika ali izgledom mi se bas ne svidaju :( a glupo mi sad kupovat i davat nekoliko tisuća kuna da bi imala neka na izgled lijepa ..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji