Sad sam baš 10+2 i nedavno kupila novu kutiju Elevita(4 kom fale) tako da će taman kad to popijem ić se taj Elebaby piti.
Ma ponekad znam osjetit nešto malo, ali ništa strašno. Jako me to utješilo što neću rodit dijete vanzemaljca. :) Puno gore mi je što me od jučer svako malo glava probija. Boli do 5 min, ali tako jako da mi sve na oči tuče. baš si nekidan mislim kako me već nekih 3 mj nisu opsjedale i očitop sam ga urekla. :P
Pinkica kao sto su cure rekle mislim da ne moras brinuti.
Ja recimo nije da nemam nego jednostavno i sto imam ne mogu pojesti puno, sta cu imam mali zeludac. Ako se prejedem bude mi samo zlo. Ja sam recimo takva da ako malo vise doruckujem ne moram do vecere nista jesti. I to me uvijek brinulo ali bebice su pametne i one sebi od nas nabave sve sto im treba :))
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ofnice, uljepšala si mi ovaj sunčani dan! Sve od navedenoga volim, osim zelja. Volim te, bebo, ali zelje ni zbog tebe ne jedem. Rižoto s piletinom mi je prefini. Što se tiče palente... znam da je zdrava i sve, ali kad ju godišnje jedeš valjda 200 puta dosadi ti za 3 života. Kaufland mi i nije baš tako blizu, ali za nešto jeftinije se ponekad i isplati malo dalje ići.
A većinom sam na tim muslijima, zobenim pahuljicama, bananama i piletini. U i pire krumpiru. Neki dan smo se malo počastili s McDonaldsom pošto je bio Božić.
Ajde bar će mi dijete biti snalažljivo.
Uh ja se ponekad moram jedino brinuti da ne pojedem previše. Kad sam baš jako gladna i nešto mi baš paše, mogu ti pojest ko jedan prosječni rudar. Jednom sam se toliko prežderala ko malo svinjče da mi je cijeli dan bilo zlo. Baš nekidan nešto čeprkam po internetu s vrećicom čipsa od 150g pred sobom i ja luda u neki pola sata cijeli čips smazala. Bilo je kao budem uzela samo njih 3, 4 pa budem još jedan i još jedan i na kraju nema ničega. :(
Blago vama koje ćete išta dobiti. Ja ću dobiti samo račun iz dućana jer ću morat sve novo kupiti. Pokušat ću još dragog nagovorit da uzmemo bar nešto preko oglasnika jer ćemo u protivnome bankrotirati. Samo kolica su po 2, 3 tisuće kuna!!!
Meni je isto fora kikiriki u ljusci, ali sam negdje vidjela da nije baš poželjan za trudnice. Valjda mi neće biti ništa od neki 300g šta sam smazala. Treba mi neka zanimacija za usta koje je zdrava, koju smijem u trudnoći i koja deblja puno.
Sortiraj odgovore
Najstariji