Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    12. Kolovoz 2017. 04:51

Nora-Fora:-)

Ja bar znam da ako ne krene ovaj tjedan sa idući smo sigurno jedan na jedan..ako se ne predomisle hahaha

Vidim ja da si ti promijenila taktiku. Sad budes pacijent iz pakla pa ce te sigurno neko porodit cisto da te ne gledaju vise... XD

• credolina
    12. Kolovoz 2017. 07:54

Jutro...ja budna od 4:15 ujutro...ustala na wc, a ono gomila iscjetka ispala ( u zadnja dva tjedna 4 puta se dogodilo )pa se presvlacila i to sve
    ..jao...i od onda nis od spavanja...poceli mi trudovi i nisam se nikako mogla namjestiti...prvih sat vremena do nekih pola 6 nisu bili jaki cak sam drijemala malo, al od pola 6 ih jace osjecam...al nisu pravilni....na 10 min, pa opet nakon 15 pa onda pola sata nista...i to iz leda krene pa stegne...al najvise leda bole...jos cu malo pricekati i ako se pojaca odoh u bolnicu....iako sutra ujutro imam kontrolu...danas sam 41+1

12. Kolovoz 2017. 08:14

Sundi....
    Hahahahhaha točno to...dosadivat ću im stalno pa možda se krenu hahahh

• Bambi34
    12. Kolovoz 2017. 08:35

Credolina sretno i javi nam se..po meni je to krenulo :-)
    Nora kakva je situacija?
    Anjaaa daaaaa :-) jos samo do četvrtka...proletit ce mi to :-)

12. Kolovoz 2017. 09:26

Curi  krv boli curi boli..mala zajebava hahaha

• credolina
    12. Kolovoz 2017. 10:05

Ja u bolnici, otvorena 4 cm, idem u rađaonu...😃😃😃😃 javim se...

Maja 3
    12. Kolovoz 2017. 10:30

Credolina,sretno! Neka bude sto brze!

Rozaa
    12. Kolovoz 2017. 10:39

Credolina sretnoooo!!!!

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Tena1203
    12. Kolovoz 2017. 11:10

Credolina sretno :))

Sundi
    12. Kolovoz 2017. 12:41

Credolina sretno. Samo hrabro.
    Nora aj jos malo bar imas neki datum. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.