Ajde dobro. Nisam onda izoliran slucaj. Ja nisam mogla prestati kak je on opusten i nis ne misli. A nije on trudan nego ja.
Uglavnom cure mislim da ste u pravu da smo cmoljile cijelu trudnocu i sprenemagale se bi se i oni pokrenuli. Ovak kad im sve organiziras i napravis onda se oni opuste i samo polako ima vremena.
Ovaj moj ni ne pita jel imamo sve spremno naravno kad sam ja sve spremila prije 2 mjeseca. Samo spominje koliko sam svega previse kupila. A ja platila i zaradila. Ne mora se on oko nicega brinuti kad se ja brinem. Ja sam se pobrinula i kaj ce dat ljudima jest kad rodim.
E i onda me njegovi jos zovu da dodem na kavu. Nek oni mene dolaze vidjet a ne ja njih.
Haha sad kad si procitam post bolje im je svima da se pomole da rodim. Jer ne bude dobro... lol
U 12 i 5 sa rodila Nora. 50 vm i 3900. Ovaj put su se super org i pazili mi na šećer...primila epiduralnu ...boli nije da ne boli ...malo me deipirali ali sve je ok...mala odma na cicu pa ću vidjet šećer kakav će biti :-)
U 12 i 5 sa rodila Nora. 50 vm i 3900. Ovaj put su se super org i pazili mi na šećer…primila epiduralnu …boli nije da ne boli …malo me deipirali ali sve je ok…mala odma na cicu pa ću vidjet šećer kakav će biti :-)
Ooo pa to je divno. Uzivaj sad. Puno pusa
Sundi....ne spominji mi festu kad rodim...kod nas ae u kvartu to postenski profesta...mjesecima govorum daaaj napravi popis ljudi cisto da znamo kolko love treba odvojiti...pa mozda da cugu po malo kupimo...ne...kaj se ti brines ionak bus u bolnici😠😤a sad kad je vec termin blizu...hmmm treba nam lova za sto stvari itd...ugl.nebum se vise sekirala!!!
Jeeeeeij Valentina...napokon!cestitam!!Nora,dobrodosla!Uzivajteeee
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Valentina cestitam, napokon imas svoju bebicu!! Cure mislim da smo sve u istom sr***, nismo kukale i naravno da muskarci ocekuju da i dalje mi sve radimo... al treba ih upregnuti sad pod zadnje, nema vise zezancije..;)
Mene isto kao neka poludepra jucer pocela loviti, valjda kak se trudnoca blizi kraju, mozda malo strah od novoga, pojma nemam... rozaa bas si me nasmijala sa suzama ko bandiceve fontane ahahah :))
Valentina cestitam!! Super da je sve dobro proslo
Sta se muzeva tice, nije ni moj puno bolji. Em sam ga morala doslovno molit da me vozi na preglede, em pustio sve sto treba kupit za zadnji cas pa se nakupilo, em je toliko smotan s malim da molim boga da sve bude ok tih par dana sto sam u rodilistu.. Ali sam ga ispilala pa se sad malo uozbiljio ipak. Festu necemo radit pa bar na to ne moram mislit.. Inace trazi da ja mislim na sve, jer on kao radi pa nema vremena a meni mozak u banani pa kad pol toga zaboravim onda sam ja kriva
Mah moj je toliko zmotan da on jos nije mi svjestan da ce mu svi banut na vrata. Tak da mu nije jasno zasto sam mu kupila toliko narezaka i cuge.
Odustala sam od njegove logike. Jer eto ne bi ja to shvatila.
On ce kao frendove castit poslije redovnog termina na nogometu u jedan utorak. Ekipu s posla kad se vrati poslije go dakle za ( 5 tjedana).
A ovo sam za susjede i ove kaj dodu ovak.
Ja vam neću pisat detalje sada nego kroz koji dan jer nisam u stanju...jos mi se vrti od epiduralne....ali da vam kažem ja sam znači rađala i smijala se a umirala sam od bolova hahagag
Sortiraj odgovore
Najstariji