Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    11. Kolovoz 2017. 08:29

Sundi srzim fige da krene danas :-) skale, zacinjena hrana i seks :-) sve je to meni cijelo vrijeme zabranjeno tako da udri da se pokrene ahahhahaha
    Nora-Fora izgorit ces...od zivcanosti, nervoze i ljutnje nemas nista samo ces prenijet na malu koja to sve osjeca. Disi duboko glavu gori i radi skale. Naravno da ne moras ostavit sestrama i da neces ako nisu zasluzile. Mozda se pojavi 1 koja bas bude ok.  Al to je nebitno bitno je da rodis a s nervozom neces to postic brze.
    Meni su ruke utrnute jedva ovo pisem... Uzbudjena san, jos malo do cetvrtka, opet sam malo tuzna jer ostavljam ove dvije same mislim da malu i na psecu bebusku...moja pseca bebuska osjeca da je jos malo ne mice se od mene, inace se postavila tako otkad sam ostala trudna, al evo zadnja 2tj ne zeli spavat u boksu nego je s nama u kuci...sta cu ne mogu dopustit da 80kg zive vage laje dok su mi turisti tu...

11. Kolovoz 2017. 08:44

Sundi
    Vjerujem ti.
    Luda sam već i onda mi još ide na živce kad mi netko pametuje a ne zna pogotovo te sestre i doktori seru govna,bila bi opcija da nisam na kraju trudnoće. Sada ne stignem objašnjavati svoje stanje u drugim bolnicama inače bi prošla već odavno ...

11. Kolovoz 2017. 08:48

Žalim se svima i nitko nis ..sta je moj muž rekao bilo bi mi lakše i ratu nego ovih 9 mjeseci hahaha ...
    Ovako ću dogurati do 50 tog tjedna

Primila bi i drip i bilo šta samo da se ne pazim...ionako je dijete dovoljno teško i sve je ok ZA SADA.... a sad postoji mogućnost posto sam se dosta udebljala 4 kile i cca tjedan i pol da to ode i na dijete...umjesto da paze zbog tog usrano šećera oni seru gluposti 

Od ovoliko stresa ću se još zatvorit i tih 3 cm hahah

Znam ali ne mogu drugačije kad me tako jebu u glavu..pol trudnoće sam u kurcu zbog njih 

11. Kolovoz 2017. 08:51

Šta je moj muž rekao osjećam se koda sam kriv jer želim imat dijete...upravo to

11. Kolovoz 2017. 09:39

Rekla sam da nemam kako doma i putovat opet i da me boli,kažu ostajem i ako ne krene samo idući tjedan će me porodit...konacno više...tu se moraš svadat inače niš od tog 

• credolina
    11. Kolovoz 2017. 10:43

Evo i mene s pregleda iz Vinogradske...danas punih 41 tt. Sve je u redu i dalje, i dalje otvorena samo za prst, ctg i plodna voda uredni. U nedjelju moram doci opet na kontrolu u rodiliste...

Sundi
    11. Kolovoz 2017. 11:33

Eto i mene iz Petrove. Nis novo otvorena za prst ceviks smeksan. Ctg u nedelju a pregled u ponedeljak. Nebum ja tak brzo.

• Bambi34
    11. Kolovoz 2017. 12:02

Vas dvije ste mi carice definitivno...mogu mislit kakva je to igra sa zivcima sad...ja pojela maslo i marmeladu..Boze mili mislim da to nisan godinama pojela ahahahhahaha svasta.

Rozaa
    11. Kolovoz 2017. 12:43

Credolina i Sundi super ste😊 ma taman cete roditi kad ove vrucine popuste😊.Moje  prihateljice koje su rodile unazad par mjeseci sve su prenjele...

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Sundi
    11. Kolovoz 2017. 12:50

Bambi34

Vas dvije ste mi carice definitivno…mogu mislit kakva je to igra sa zivcima sad…ja pojela maslo i marmeladu..Boze mili mislim da to nisan godinama pojela ahahahhahaha svasta.

Ma nije tak strasno. A sto se moze. Mala ce se porodit sigurno. U pon cu opet na ultrazvuk da vidimo kolika je. Rekla je danas doktorica da bi mogla bit oko 4 kile. Ako ne odluci van kroz dva tjedna a boze moj onda ce ju ili pozurit i izvadit na carski. Kud 40 tjedana tud i ta dva.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.