Cestitam credolina!!! Ma bit ce sve u redu, bebac ce se brzo oporaviti! Kako se ti osjecas?oporavak i to?
Hvala vam curke....ja sam dobro...malo me boli rez od carskog ali nista strasno...puse svima😘
Credolina cestitam od srca :-) ne junaci se ako postane jaca bol uzmi protiv bolova :-) saljemo pufetine bebacu:-)
Noraaaa amoooooo vanka vise :-) vrime je :-)
Sundi drz se...ako te ista tjesi evo ja sam jutros u 7ipo cmoljila pa me muz tjesio i masira ruke dzabe kad to nista ne pomaze...ne mogu koliko mi trnu. Pola noci nisan oka sklopila. Umorna sam vise ne mogu maloj sendvic napravit cak rezanje kruha mi predstavlja problem.
Onda je oko 9ipo dosla mala kraj mene...koliko god je bila sretna toliko je sad ustrasena sto mama ide na carski pa sam onda jos i nju tjesila..
Ocito je nekakav dan od cmoljenja i nadrkanosti ahahahhaha
Credolina cestitam od srca :-) ne junaci se ako postane jaca bol uzmi protiv bolova :-) saljemo pufetine bebacu:-)
Noraaaa amoooooo vanka vise :-) vrime je :-)
Sundi drz se…ako te ista tjesi evo ja sam jutros u 7ipo cmoljila pa me muz tjesio i masira ruke dzabe kad to nista ne pomaze…ne mogu koliko mi trnu. Pola noci nisan oka sklopila. Umorna sam vise ne mogu maloj sendvic napravit cak rezanje kruha mi predstavlja problem.
Onda je oko 9ipo dosla mala kraj mene…koliko god je bila sretna toliko je sad ustrasena sto mama ide na carski pa sam onda jos i nju tjesila..
Ocito je nekakav dan od cmoljenja i nadrkanosti ahahahhaha
Ajde barem nisam jedina. Idem isprobati sterilizator i sterilizirati izdajalicu i bocice. Da bi stvar bila bolja mlijeko mi je curilo od 15 tjedna trudnoce. A sad je skoro prestalo.
Ja sam se posvadila s muzem jer sam htjela nosit torbe za bolnicu a on je tvrdio da ce nas ionako poslati doma i rasplakala se na pol puta, toliko da me je ostavio na ctg-u i otisao doma po torbe. I naravno bila sam gotova s ctgom za pol sata.
Na koliko moraju biti trudovi na ctgu da bi to bili pravi trudovi? Moji su prosli tjedan bili ravna crta sad su na 40 pa tu i tamo na 60.
I meni je prije mlijeko stalno curilo, sad vise ne, osim kad stisnem. Sterilizator i bocice i dalje stoje zapakirani jer se nadam da mi nece trebat, samo sam izdajalicu pripremila. Ja se danas ful lose osjecam, ne mogu stajat na nogama a kontrakcije me peru cijelo jutro. Oprala sam navlake od kolica, već se bilo usmrdilo od stajanja, jedva jedvice napravila rucak i sad lezim. Bas me hvata strah kad pomislim na porod, kako cu imat snage za to kad sam sve umornija iz dana u dan.. A i ne znam kako ce mali bez mene
Credolina cestitam,uzivajtee!!!
Valentina javi se☺
Ja sam se danas tulila...stv.se ne sijecam kad sam se ovak tulila...u djetinjstvu zadnji put...jecala sam,nisam se mogla smiriti.Poavadala sam se s muzem...kaj je najbolje oko bedastoce al nisam se mogla skulirati...kad sam krenula suze ko Bandiceve fontane.😂
Sve me izluduje...muzu ponavljam mjesecima jedno te isto...a on meni odg na isti nacin...stignemo,pretjerujes,budem...pa taj budem na kraju ja napravim...inace je stv.super al sad kad sam trudna ponasa se kao da nisam trudna i to me izluduje.Nisam trudnica koja kuka,ima zelje,cvili...pa si mislim zato mi i je tak...vidi da mogu...jbg.bas sam glupa i ljuta na sebe
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Sundi hormoni...sta da ti kazem ahahhaha znam kako ti je ahahahaha ja jos nisan sterilizirala nista al hocu u srijedu ahahahaha Kupila sam Nuk sterilizator, imqlq sam ga i s malom i zakon je. Ako i budem dojila slizit ce za dudice i te gluposti tako da nek ga meni doma...
Anjaaa ajd ne zezaj. Vec si jednom odradila porod ljube znas da ce to sve proc brzo.
Ni ja se danas ne osjecam dobro. Lezim. Kontrakcije su mi cesce i bolnije. Mislila sam ic do lidla al ne idem nigdje...strah me drmusat se..nek mene doma..
Muz i mala su jucer napravili krevetic..posteljinu im nisan dopustila da naprave nego tek kad budem izlazila.
Sortiraj odgovore
Najstariji