Cekam tog malog pisulinca :-) i mislim se kako se nose male bebe...sve sam zaboravila...kako mu namjestit pisa u pelenu? Gore? Ahahahhahahaba ma milijun i 1 pitanje...ova mi je velika vise..sve sam zaboravila..al apsolutno sve..
Cekam tog malog pisulinca :-) i mislim se kako se nose male bebe…sve sam zaboravila…kako mu namjestit pisa u pelenu? Gore? Ahahahhahahaba ma milijun i 1 pitanje…ova mi je velika vise..sve sam zaboravila..al apsolutno sve..
Haha pricaj mi o tome. Ja sam komplicirala kak cu se igrat s necakom. Jer nismo imali muske djece u familiji ni jedno. Sad opet kompliciram kak cu dignut bebu, okupat presvuc onak malu..
Sve nas muce iste stvari...muz i ja znamo lezat u krevetu i razm kakvi cemo starci biti,hocemo li znati kaj u kojem trenutku napraviti,reagirati....
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Bambi kolko vidim tvoja curka je prava mala legenda, bas si me par puta nasmijala sa njenim forama! Legenda! Tak da ce i mali pisulinac sigurno biti super! Ja ne mogu vjerovati da je za cca 2 tjedna nas 3 odjednom a ne vise 2.. kao zadnjih 10 godina :)) i da cu imati sina, svoju bebu.. ajme kad o tom razmislim odmah mi suze dodu na oci. Pogotovo kad zamisljam onaj prvi dodir koza na kozu. Svi kazu da je to nesto nevjerojatno. Jedva cekam.
Valentina danas cijeli dan umire od smijeha hahaha kao da sam se nadrogirala!!! Trudove imam al mala nece van a oni neće pokrenut
Valentina danas cijeli dan umire od smijeha hahaha kao da sam se nadrogirala!!! Trudove imam al mala nece van a oni neće pokrenut
Ti si valjda jedina koja bi isforsirala porod,nitko ne zeli na indukciju ni u 40 tj,a ti bas zapela.
Mala ce odlucit kad ce van sama..tako je i najbolje.
Danas sam psu uspila napravit ranicu na guzici tj.guzicetini...sutra je on vodi u veterinara na cjepljenje i ciscenje jel pa ja uzela da je iscetkam...bernardinac...on je iscetkao dopola a onda ja uzela zilet i udri dio kraj guze i rep (to su najkriticniji djelovi ahahhahaha tu se uvijek naprave cvorovi od dlake)...i ja naletila na taj 1 grop i vucem i vidim kad sam izvukla.malo krvi..jado moja...sve je to ona lezecki podniejla...al sad je prava ljepotica :-)
Mala..da mudrijasica je, u godinu je sazrila pretvara nam se u curu...a donedavno smo je jos tusirali i kupali a sad se pokriva i sakriva ahahahahaha
Odgoj...samo cu van rec da je to metoda pokusaja i pogresaka ahahhaha koji put pogodis a koji put falijes ahahahha koliko god da se spremas ne mos bit spremna...jedino cega se drzim to je ja djecurliji nisan sudac...e to me nervira kod mama koje se uplicu izmedju njih i glume suce..bas me brige zasto su se posvadjali ne interesira me pomirite se i idemo dalje...
Nora moja ja san mislila da si gotova...
Sundi ti obavezno javi kad krene..mogu mislit kako ti je..
Evo sad vidim da je Zg uhvatila velika nevera..kakva je situacija kod vas sta ste u Zg? Sve ok?
U Zg je ok...malo je puhalo...nebo je grozno izgledom prijetilo...ugl.u nasem kvartu je sve mirno proslo.
Odgoj...pojma nemam kakvi bumo ...sigurno ne savrseni jer taj ne postoji.Cijeli se zivot drzim one..nikad ne reci nikad...na kraju krajeva klinci su najvise kopiraju nas i nase ponasanje...a to je ono sto nam ponekad najvise smeta jer nam je tesko s godinama mjenjat se na bolje.
Valentina??
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji