Drzi se ...jos malo i ugledat ces svoju buhtlicu i zaboraviti na sve ruzno!!
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
U ovom trenutku mi je pukao vodenjak hahbaba
Ne znam sto da ti kazem. Drzi se. Evo beba samo sto nije. Sretno.
Ja bi rekla da su mene copili lazni trudovi.
Krenulo je negdje oko 3. Pa malo boli malo ne. Ugl mi se donji dio leda raspada. Uspjela sam i zaspat nesto. A i onako moram danas na ctg pa cemo vidjet. Odem po tus. Sjetila sam se pelina i price.
Nisam ziher ponjet torbe ili ne. Ovak bum cjelu familiju digla na noge a vjerojatno nije nis..
Evo ja ležim na ctg i odmaram hahah
Voda curi kao u filmu i jbg...:-D valjda će konačno krenut porod
O pa konacno se nes događa da se vise spasis te muke.. nemam komentara za sestre! Sad te moraju porodit, oce nece
Moraju nema izbora...jos se dignem ljuta danas i kažem rec ću na viziti da nemam kome rec da me boli. I samo šta sam prošla.na wc i vratila se ono piš ja se dignem kad pljus na pod...drzim se dole i trčim tražim sestru ona kaže legnite.
Došla za 10 minuta i kaže dajte da vidim jel je to plodna voda ja gledam koji vrag curi iz mene kao iz slavine hahaha...kad je plodna krenula uhvatila me kao neka drhtavica,sok za organizam jbg.... i eto me ležim tu sad kad treba bolit ne boli mislim malo hahah
Šećer 5.7,čekam muža...ako se trudovi ne pojačaju idem na drip... i to Vam je to cure moje :-D
Ja dosla iz petore. Nis novog trudova nema. Sutra kontrola u trudnickoj. I tak u krug. Ja necu nikad rodit.
Da i postala sam nemoguca. Posvadala sam se s muzem. Uglavnom dok ne rodim bolje me izbjegavati. Uglavnom samo cmoljim.
Evo i mene...jucer u 12:33 h carskim rezom na svijet je stigao moj Nikola. Inace sam za danas imala dogovorenu kontrolu no jucer rano unutro su me ulovili trudovi. I otisla u bolnicu, bila 4 cm otvorena. Smjestili me u box i jos se otvorila jedan cm. Probusili mi vodenjak, dobila epi i tada krece sve u krivom smjeru. Skoro krivom. Do tog trenutka ctg je bio odlican i tada su malenom poceli padati otkucaji srca. Doktor odmah odlucuje da idem na carski jer sam tek 5cm otvorena i nece riskirati. U roku 5 min me odvode u salu i u 12:33 moj djecacic se rodio. Bila sam budna cijelo vrijeme. Malo je popio mekonija i teze disao pa je sad na pedijatriji u inkubatoru i dobiva antibiotik za lakse disanje. Ali dobro je i stabilano. Malo cemo duze biti u bolnici ali nema veze...
Sortiraj odgovore
Najstariji