Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tena1203
    11. Kolovoz 2017. 15:20

Evo i mene iz vinogradske, 38+1, beba jos na zadak, rekli mi da dodem slj petak sa uputnicom za bolnicko ljecenje i da ostajem.. 21.8 navjerojatnije idem na carski. Ctg uredan, skroz zatvorena, ultrazvucno nisu radili procjenu tezine,sad vec 2 tj ne znam kolko je tezak, jel vama to rade svaki put u TA?

Sundi
    11. Kolovoz 2017. 15:22

Tena1203

Evo i mene iz vinogradske, 38+1, beba jos na zadak, rekli mi da dodem slj petak sa uputnicom za bolnicko ljecenje i da ostajem.. 21.8 navjerojatnije idem na carski. Ctg uredan, skroz zatvorena, ultrazvucno nisu radili procjenu tezine,sad vec 2 tj ne znam kolko je tezak, jel vama to rade svaki put u TA?

Ne meni su radili zadnji put prije dva tjedna. Zapravo to ni ne rade u TA u petrovoj te salju posebno na ultrazvuk. 

• Anjaaa
    11. Kolovoz 2017. 15:39

Danas smo sve bile na pregledima izgleda
    moja je procjenjena na 3200, spustila se dolje, cerviks skraćen, kaze ginicka da bi moglo to brzo. To sam si i sama mislila jer zadnja 2 dana imam konstantno kontrakcije od ranog jutra a i stalno bi spavala.. Tijelo skuplja snagu za porod. Bila u dm-u, nabavila sve sto mi je jos falilo i spremila torbu :)

11. Kolovoz 2017. 15:46

Anja to i meni govore pa nikako da krene...kako sam počela trebat će mi zimska robica za bebu hahahahha

Rozaa
    11. Kolovoz 2017. 16:07

Tena1203

Meni isto zadnji uzv prije dva tj.jucer ctg i pregled...bas me zanima hoce li slj.tj.raditi uzv.Znatizeljna sam kaj se tice tezine

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Anjaaa
    11. Kolovoz 2017. 16:15

Valentina bas tako, hahahahah

Sundi
    11. Kolovoz 2017. 16:53

Nora-Fora:-)

Anja to i meni govore pa nikako da krene…kako sam počela trebat će mi zimska robica za bebu hahahahha

Ja mogu vec vecu gledati lol. Dobro da 56 nisam puno kupila.

11. Kolovoz 2017. 17:10

Ja bar znam da ako ne krene ovaj tjedan sa idući smo sigurno jedan na jedan..ako se ne predomisle hahaha

• Bambi34
    11. Kolovoz 2017. 19:10

Evo i mene :-) ova vrucina me ubija danas...bas mi se nista ne da..napravila sam im buckuris za rucak ahahahha poslala ih da cjepe psa a ono tek cjepljenje u 11mj ahahahha al ajd dala joj je tableticu za ciscenje i stavila ampulu da ne moram ja :-)
    Anjaaa ja san ti rekla da neces ostat sama...jos bi bila fora da i ti u cetvrtak ko i ja ahahahhaha
    Nego ja cekam sutra tu neveru i zahladjenje ahahhahaha 

• Anjaaa
    11. Kolovoz 2017. 22:13

Hahah Bambi bilo bi fora, ali mislim da ja ipak necu tako brzo bitno da ste ti i malac izdrzali toliko
    Inace curke ako niste vidjele od ponedjeljka u lidlu imaju super robicu za bebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.