Evo i mene iz vinogradske, 38+1, beba jos na zadak, rekli mi da dodem slj petak sa uputnicom za bolnicko ljecenje i da ostajem.. 21.8 navjerojatnije idem na carski. Ctg uredan, skroz zatvorena, ultrazvucno nisu radili procjenu tezine,sad vec 2 tj ne znam kolko je tezak, jel vama to rade svaki put u TA?
Evo i mene iz vinogradske, 38+1, beba jos na zadak, rekli mi da dodem slj petak sa uputnicom za bolnicko ljecenje i da ostajem.. 21.8 navjerojatnije idem na carski. Ctg uredan, skroz zatvorena, ultrazvucno nisu radili procjenu tezine,sad vec 2 tj ne znam kolko je tezak, jel vama to rade svaki put u TA?
Ne meni su radili zadnji put prije dva tjedna. Zapravo to ni ne rade u TA u petrovoj te salju posebno na ultrazvuk.
Danas smo sve bile na pregledima izgleda
moja je procjenjena na 3200, spustila se dolje, cerviks skraćen, kaze ginicka da bi moglo to brzo. To sam si i sama mislila jer zadnja 2 dana imam konstantno kontrakcije od ranog jutra a i stalno bi spavala.. Tijelo skuplja snagu za porod. Bila u dm-u, nabavila sve sto mi je jos falilo i spremila torbu :)
Anja to i meni govore pa nikako da krene...kako sam počela trebat će mi zimska robica za bebu hahahahha
Meni isto zadnji uzv prije dva tj.jucer ctg i pregled...bas me zanima hoce li slj.tj.raditi uzv.Znatizeljna sam kaj se tice tezine
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Anja to i meni govore pa nikako da krene…kako sam počela trebat će mi zimska robica za bebu hahahahha
Ja mogu vec vecu gledati lol. Dobro da 56 nisam puno kupila.
Ja bar znam da ako ne krene ovaj tjedan sa idući smo sigurno jedan na jedan..ako se ne predomisle hahaha
Evo i mene :-) ova vrucina me ubija danas...bas mi se nista ne da..napravila sam im buckuris za rucak ahahahha poslala ih da cjepe psa a ono tek cjepljenje u 11mj ahahahha al ajd dala joj je tableticu za ciscenje i stavila ampulu da ne moram ja :-)
Anjaaa ja san ti rekla da neces ostat sama...jos bi bila fora da i ti u cetvrtak ko i ja ahahahhaha
Nego ja cekam sutra tu neveru i zahladjenje ahahhahaha
Hahah Bambi bilo bi fora, ali mislim da ja ipak necu tako brzo bitno da ste ti i malac izdrzali toliko
Inace curke ako niste vidjele od ponedjeljka u lidlu imaju super robicu za bebe
Sortiraj odgovore
Najstariji