Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tena1203
    10. Kolovoz 2017. 22:35

Je, fino pada, bude rashladilo nadam se.. 

Maja 3
    10. Kolovoz 2017. 22:41

U karlovcu zahladilo,a kisa padala cijelih 7 min.

• Anjaaa
    10. Kolovoz 2017. 23:00

Ja ne osjetim bas da je zahladilo, a bas je bilo nevrijeme.. Ajd bar se ne tresemo danas
    Nema nam vijesti od Valentine..
    Sutra imam uzv i pregled

• Tena1203
    10. Kolovoz 2017. 23:09

I ja sutra u Vinogradsku idem, uopce ne znam kad bi isla da bude manja guzva..

• Bambi34
    10. Kolovoz 2017. 23:31

Anja i Tena imate nan javit kako je proslo sutra :-)
    Nora ocito radja...nema je...

Sundi
    11. Kolovoz 2017. 02:13

Kod nas je samo puhalo. Doduse kisa je padala 3 puta po 10 sekindi. Malo sam u krivom djelu zagreba.
    Joj i ja sutra u petrovu idem. Sad cu valjda ici svaki drugi dan. A dobro bum i ja rodila jednom, valjda.

11. Kolovoz 2017. 06:26

Ne radam...patim se ko majmun a oni neće ništa poduzet.  Umjesto da imaju pojačan nadzor nad menom zbog tog svega oni se ponašaju kao da si kriv jer oćeš imat dijete. I uopće nije stvar u tome da se meni žuri nego se meni može nakon 38 tjedna sve zakomplicirat. 
     Imam trudove cijelu noć  se patim kao Isus u bolovima  a one ćesu picku pod klimom i spavaju i ne smiješ ih probuditi... 
    Nek kaže ko god šta oće ja ih ne žalim,i nije izgovor da su su jadni pod puno posla kao šta pojedinci pričaju. To im je posao. Šta bi ih netko trebao žaliti zbog nečega?
    I ja bi im za nagradu jer su bahati i arogantni trebala valjda kupit nešto zbog običaja...pa neću...
    Nek shvati ko god kako hoće...

Isfrustrirano sam i luda od svega više. I ne mogu se smirit jer znam šta pričam cijelo ovo vrijeme.
     Malo i je mrtvih koliko bi trebalo bit.

Ležim ovdje odem kažem imam trudove svakih 2 do 7 minuta boli me za popizdit i on ime pošalju natrag u krevet da još mjerim . Koji kurac da mjerim više

Nalaz mi se promijenio oni stalno seru tj sestre da nije samo da me pošalju doma jer se njima me radi...

Krave od sestri jučer prijateljici nisu htjeli donest dijete jer toboz imaju jako puno posla..zena rodila na carski i nitko joj dijete neće donest . Šta je to bolnica?i netko bi ih trebao za to nagrađivati?

Ma poserem im se ja na to sve...

11. Kolovoz 2017. 06:51

Žena lezi  kraj mene u trudovima otvorena 7 cm  i sta cekaju  ...valjda da je ja porodim

Sundi
    11. Kolovoz 2017. 08:17

Uh Nora. Mogu mislit cjelu noc na trudovima 100. Ali aj ovako. Boli te kurac za njih. Mama ti radi kao medicinar jel mozes iskopat neku vezu pa mozda nekak probat bolje proc? Mislim radi se o tvom zivotu i zovotu tvog djeteta. Napravit bilo kaj ja znam da bi ja sigurno probala. Ja imam opciju i platit porod privatno znam da je to hrpa novaca itd ali posto sam ja i moja mama skoro umrle na porodu ostavila sam si te novce pa makar drugih 6 mjeseci morala ici raditi. Jbg strah je puno jaci od svega ostalog. Iako me svi uvjeravaju da su u petrovoj najbolji porodnicari da je to bolnica itd. I uspjeli su me uvjerit. Ali kad ovi citam vise u nis nisam ziher. 
    Jel promijenit bolnicu opcija u tvom stanju?

• Anjaaa
    11. Kolovoz 2017. 08:27

uf, ne znam sta da ti kazem.. Jesi pitala na viziti sta namjeravaju s tobom? Sta kaze tvoj ginekolog, jesi pricala s njim ili s doktorom dezurnim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.