Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    10. Kolovoz 2017. 11:44

Bas si me nasmijala Sundi haha! Ajme ja cjepidlacim a kako je tek vama..
    Matie, bas sam se pitala sta je s tobom
    Valentina sta kazu, oce ti dat drip ili sta da to krene?

10. Kolovoz 2017. 11:49

Ne jer je njima to rano...Boze...

Maja 3
    10. Kolovoz 2017. 11:58

Nora-Fora:-)

Ne jer je njima to rano…Boze…

Valentina,bolje je ne forsirat! Bolje ti je da rodis s svojim trudovima,nego da ti daju drip. Ako te sad trudovi bole,nemoj si drip zelit..onda su ti trudovi stalno bez prestanka.

10. Kolovoz 2017. 12:12

Sad su mi stalno bez prestanka a preko 100  a ne otvaram se :-(

Maja 3
    10. Kolovoz 2017. 12:17

Nora-Fora:-)

Sad su mi stalno bez prestanka a preko 100 a ne otvaram se :-(

Setaj,koliko god mozes.

• Bambi34
    10. Kolovoz 2017. 12:21

Nora amoooo navijan za vas svi da to rjesite danas brzo i sta manje bolno :-) setaj uza skale...Ja ispekla ribu na rostilju i cekam ovu malu za rucak, gledam prijatelje po xy put al uvik su zakon...a nje jos nema..gusta prasica :-) blage joj se...jucer se rasplakala kad je skontala da ce uskoro skola ahahahahahaha

10. Kolovoz 2017. 12:29

Skacem na lopti još od jučer hahahh

Sundi
    10. Kolovoz 2017. 12:30

Mogu samo mislit kako to boli. Ja se nadam da ce mene ostaviti da to sve krene samo od sebe. Malo me je frka da nece se neko bistar sjetit da mi kaze da dodem na inducirani sljedeci tjedan. Jer beba je velika. Mislim da u tom slucaju idem se penjat na sljeme u subotu.  
    Sister i mama isto su isle na inducirane. A da ne kazem da sam ja imala 4.8 kg a mama mi je 1.6m. Iza mene nisu imali vise djece. 

Rozaa
    10. Kolovoz 2017. 13:53

Ja sam obavila jutros pregled pa na kavicu,ducan...radili su mi 2put ctg u jer sam dosla u pola8 a nisam pila nis tekucine pa su me poslali u kantinu da se napijem tekucine....poslije toga je ctg bio super aeni se naravno stoput pisalo zato nisam jutros nis ni pila.Zatvorena sam...danas je punoh 38tj.pitale su me i sestra i dr.osijecam li trudove jer ih je ctg ocitaval...al ja nis nisam osjetila.Ugl.kontrola za tjedan dana.Ja isto jos nisam svjesna da cu uskoro upoznati svoju bumblicu....nakon 5godina sto smo se nadali,strepili,molili...iako sam bila u strahu brzo mi je sve proslo😇😊 i hvala Bogu sve je bilo super ...i bas je lijepo biti trudan...naravno kad sve stima.Nadam se da ce tako biti do samog kraja

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Bambi34
    10. Kolovoz 2017. 15:15

Mi smo sve manje vise u finisu....Sundi ja navijam da ti bude brzo i sta manje bolno ma za svaku od vas to zelim i navijam :-) mene ceka carski pa znam sta ocekivat prva 2 dana ahahahhahaha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.