Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    09. Kolovoz 2017. 22:38

Uh Valentina neka večeras izleti držim fige.  Nadam se da nece biti ljen kao moj..  Sretno 

09. Kolovoz 2017. 23:07

Neće mala...zajebava me hahaha

• Tena1203
    09. Kolovoz 2017. 23:44

Ja danas nema sta nisam pojela, palacinke, tjesteninu sa salsom, pa opet palacinke, pa sad isla mazat pastetu na kruh! Uzassss! Pastetu nisam jela godinama i eto na sta mi zine guzica.. ahahah... trbuh je i dalje tvrd vecinu vremena, ...

• Bambi34
    10. Kolovoz 2017. 03:12

Ovo je strasno...kakva vrucina pa za poludit...ocito jedino ja ne mogu spavat...

• Bambi34
    10. Kolovoz 2017. 03:13

Ovo je strasno...kakva vrucina pa za poludit...ocito jedino ja ne mogu spavat...

Sundi
    10. Kolovoz 2017. 04:26

Bambi34

Ovo je strasno…kakva vrucina pa za poludit…ocito jedino ja ne mogu spavat…

Nisi jedina. Makar kod nas u zgu uopce nije toliko vruce. :)

10. Kolovoz 2017. 05:18

Niš i danas slijedi skakanje na lopti hahahha

10. Kolovoz 2017. 05:21

Recite joj vi da krene vannnn hahahah

10. Kolovoz 2017. 06:15

Otišao sluzni cep 

Rozaa
    10. Kolovoz 2017. 06:34

Jutar...ja sam se super naspavala...ali morala je klima raditi do cca 4:30 dosta mi je nocnog preznojavanja,otkrivanja i budenja umorna jer me uskoro to ceka.Jedini bad je taj kak je jucer od popodneva delala klima valjda me propuhala jer me boli jedna strana glave i zub
    ..e ježi ga nemre sve bit kak zamislim😂😂.
    Danas idem na pregled...bas me zanima kolko se udebljala nasa mala buca i kakv bu ctg s obzirom da je inace mirnija.
    Nora-fora....ajdee barem je cep otisao...ocito si ga skakanjem po lopti istjerala van😂😂kak se ti osijecas?

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.