Tena 1203,vinogradska je u globalu ok. Ja nisam ocekivala puno, samo mi je bilo vazno da je osoblje normalno i ljubazno,a to uglavnom jesu. Na porodu su najbolji,svi su ok ,navijaju i podrzavaju,trude se da ne popucas. Al ako se dobro sjecam ti ides na carski? Samo ponesi sve za higijenu,wc papir,rolu za ruke,sapun,dezinficijense jer je higijena na losem nivou,sve trebas svoje. Kad ides? I u sobama je uzasno vruce. Sretno😊
Da, idem na carski ako se mali ne okrene, sad sam 37+6.. meni su se svi cinili simpa koje sam do sad srela u bolnici, kako ti prema njima tako i oni nekak vrate, ali mislim da su debelo potkapacitirani.. glavno da su ljudi prije svega, to kaj bolnica izgleda ko iz 17.stoljeca manje bitno hehe :) cula sam za wc papir i to, ponijet cu sve.. ma neka je tebi sve super proslo i da je beba zdrava i ziva!
To je istina,totalno su potkapacitirani,al trude se. Tebi sretno,to ce sve proci super i uskoro ces drzati svoju bebu u rukama,a to je najvaznije na kraju😊
Ja sam rodila na sv.duhu prije mjesec i pol i sve samo pozitivno imam za rec...to ti naravno ovisi i o smjeni koja te zapadne u radjaoni al na odjelu babinjaca su mi svi bili super...soba u kojoj sam bila nemu klimu pa je bili pakleno al eto prezivjele smo hihihi voda u tusu je bila ili samo vruca ili samo hladna pa je tusiranje fakat brzinski...svi su ljubazni,daju ti kaj trebas,uzmu i bebu preko noci ako zelis i tak...ak te nesto konkretno zanima pitaj...
Eto sam da se javim ja sam bila brzo gotova u TA. Nema vise guzve. Nis pametno kontrola u petak.
Trudove imam a kod njih ih očita slabe a kod mene su iste takve ocitalo preko sto tj bili su čak slabiji nego ovi ovdje ..kad ja kažem da me boli onda neće radit CTG i očito će me pustit doma..puste li me doma ja se vratit rodit ovdje neću.
Ja sam u 38 tjednu sa visokorizicnom trudnoćom 100 kilometara udaljena od bolnice sa šećerom tip 1 i nepada mi napamet više se patit ovako
Poslat će me kući otvorena 4 cm vjerojatno sa trudovima ...
Jako su pametni
Strasno.. nije mi jasna njihova logika nikako..nadam se da ce se trudovi pojacati pa da odgulis to do kraja sad kad si vec u bolnici...drzi se!
Sortiraj odgovore
Najstariji