Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    10. Kolovoz 2017. 08:45

Jutro.. Ja sam jedva zaspala od vrućine ali sam bila jako umorna pa sam uspjela. I onda me mali probudi jutros u 6:45 a meni podne hahaha uzas..
    Tamara kad idete doma?
    Valentina ajde bar je cep otisao hahaha

10. Kolovoz 2017. 08:48

ocitava trudove od ujutro...javim se poslije vizite:-)

mici_0555
    10. Kolovoz 2017. 09:14

Nora držim fige da krene brzo i sa što manje boli :-)
    Ja u 36.sve se teže krećem, noge ko slonu, više nisam baš ni za vozit i ležeće policajce osjetim.
    Šećer je napokon pao u normalu, torba za rodilište spremna, robica speglana a ja još uvijek ne kužim kako je sve tako brzo prošlo i uopće ne kapiram da još nekoliko tjedana i da će beba bit sa nama... Curke ste vi svjesne? Ja se osjećam kao da ću bit trudna još godinu dana...

• Tena1203
    10. Kolovoz 2017. 10:11

Ni ja nikako nisam svjesna, danas 38.tjedan.. isto mi je sve spremno, ceka bebicu a ja nikak da se spojim u glavi da je to to.. preletila mi je cijela ta trudnoca..

• Bambi34
    10. Kolovoz 2017. 10:15

Sundi prijateljice ja taman oko 4ipo zaspala ahahaha 
    Rozaaa zato mene nju strah ostavit da mi radi..imam jos do cetvrtka izdrzat zeznuto ovo kad ne mos ni tabletu popit kako Bog zapovida ;-)
    Anja on se naspava ahahahahahha ja ovu moju s gustom u 9 probudila ahahahahhaa jedva se gospodjica dignula al eto morala je jer je obecala prijateljici da ce doc na kupanje u 9ipo ahahahahah
    Mici ja sam rekla da sam Shrek. Mogu jedne jedine japanke obuc. Ogromna sam. A zderacina je nenormalna..sramota me koliko zderem ako me u cet prije carskog stave na vaganje u zemlju cu propast ahahahahahha sve sta mi dodje pod ruku pometem ahahahhaha i onda me iza griznja savjesti uhvati pa uzmem pojest jos nesto ahahahha da mi bude lakse ahahhaha
    Ja sam svjesna. U cetvrtak je dan D. U pon cu saznat u koliko sati imam bit gore. Ljubomorna sam jer mm spava ko beba. Rekla san mu sinoc da cu se najvise naspavat na dan carskog kad me nadrogiraju ahahahhahahaha ovaj vikend cemo sklopit krevetic tako da je onda sve spremno. Sva sreca peglala kad je ono bilo zahladilo ko bi sad...srce bi mi puklo...

• Anjaaa
    10. Kolovoz 2017. 10:26

Nisam ni ja svjesna, a jedva cekam. Odbrojavam dane. Danas cu se konacno udostojit spremit torbu za rodiliste haha
    Jutros sam sanjala da sam dan do termina a nis se ne događa i nece tako skoro, a sve vi vec odavno rodile hahaha

• credolina
    10. Kolovoz 2017. 10:50

Anja, bas si me nasmijala sa snom...😃😃😃😃 evo ja sutra punih 41 tt, ujutro imam opet kontrolu pa cu vidjeti sta ce mi reci. A jos se nista ne desava. Tu i tamo se jave neke kontrakcije ali nista pravilno...imam osjecaj da cu zadnja roditi...😃

Sundi
    10. Kolovoz 2017. 10:58

Hehe eto mene s palca. Ne brini se ja sam dan do termina i imam osjecaj da cu bit trudna jos godinu dana. Kupujem danas povrce i teta mene pita mala koliko jos? A ja njoj jos jedan dan. A ona meni vidimo se mi jos sljedeic tjedan cini mi se. 
    A valjda cu i ja rodit jednom. Jucer sam malo krvarila nakon pregleda. A i rekli su mi da budem. 

Matie89
    10. Kolovoz 2017. 11:10

Wow cure, ovdje kod vas luda kuca :) citam vas tu I tamo, ali ne stignem puno pisati. 
    Cestitke Tamari I Evababy!! Uzivajte s bebicama.
    Ja sada 36+3, jos uvijek sve super! Malo mi bude teze hodat navecer, beba dosta nisko pa nije lako. Torba na pola spremna, robicu jos uvijek perem, nisam jos ispeglala, krevetic jos nije stigao. Totalno sam u rasulu, nadam se da ne dodje bebacica ranije :D I Jos nisam odlucila u koju bolnicu idem roditi. Pokusat cu ici privatno kod doktora koliko dugo mogu, ne ide mi se u TA. 
    Sretno svima koje ste u terminu!!!! 

10. Kolovoz 2017. 11:20

Nista.... trudove imam otvorila se još više nisam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.