Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Kolovoz 2017. 06:48

Još sam u komadu...

09. Kolovoz 2017. 06:49

Bolilo me cijelu noć samo to nemaš kome rec

Rozaa
    09. Kolovoz 2017. 07:08

😕 bit ce sve ok...a tvoja bebolina jos ne zeli van.Drz se😊

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

09. Kolovoz 2017. 07:28

Počelo je opet bolit...mozda će danas xD

• Anjaaa
    09. Kolovoz 2017. 07:55

Evabeba cestitam!
    Uf Valentina, bome se oduzilo

09. Kolovoz 2017. 08:33

Jučer ujutro kaze idete u rodilište  ,popodne kaže ne ..danas kažu  38 tjedan je prerano... boze...al mene boli pa daj bože da krene

• Bambi34
    09. Kolovoz 2017. 09:20

Dobar jutric :-) ma krenit ce to samo strpljenja :-) meni cilu noc trbuh bio tvrd, kontrakcije me copile tek negdje pred jutro oko 6 se smirilo i evo uspila san nesto malo odspavat..

• Tena1203
    09. Kolovoz 2017. 09:29

I meni Bambi tvrd trbuh cijelu noc, zadnjih par dana idem spavati uz Normabel od 2..:/ evabeba kakvi su tvoji dojmovi sa Vinogradskom, imas kakav savjet? Nora drzi se i probaj se skoncentrirati na sebe i svoju bebu i cuvaj snagu kako ti je Tamara rekla, manje se probaj trositi na osoblje bolnice, znam da je tesko ali probaj se posloziti u glavi, lakse ces proc kroz to..

• Bambi34
    09. Kolovoz 2017. 10:11

Tena znam kako ti je...ja skupljam snagu...trebala bi s malom u kupovinu skolskog pribora da to rjesimo prije nego sto rodim..od 3police u ledenici najdonja je za ruckove dok sam ja u bolnici a gornje 2 su pune ribe...nema 1komada mesa...gore frizider propuh..kako su vrucine i ja na lezanju tako se frizider ispraznia...

09. Kolovoz 2017. 10:13

Evo skacem po lopti hahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.