😕 bit ce sve ok...a tvoja bebolina jos ne zeli van.Drz se😊
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Jučer ujutro kaze idete u rodilište ,popodne kaže ne ..danas kažu 38 tjedan je prerano... boze...al mene boli pa daj bože da krene
Dobar jutric :-) ma krenit ce to samo strpljenja :-) meni cilu noc trbuh bio tvrd, kontrakcije me copile tek negdje pred jutro oko 6 se smirilo i evo uspila san nesto malo odspavat..
I meni Bambi tvrd trbuh cijelu noc, zadnjih par dana idem spavati uz Normabel od 2..:/ evabeba kakvi su tvoji dojmovi sa Vinogradskom, imas kakav savjet? Nora drzi se i probaj se skoncentrirati na sebe i svoju bebu i cuvaj snagu kako ti je Tamara rekla, manje se probaj trositi na osoblje bolnice, znam da je tesko ali probaj se posloziti u glavi, lakse ces proc kroz to..
Tena znam kako ti je...ja skupljam snagu...trebala bi s malom u kupovinu skolskog pribora da to rjesimo prije nego sto rodim..od 3police u ledenici najdonja je za ruckove dok sam ja u bolnici a gornje 2 su pune ribe...nema 1komada mesa...gore frizider propuh..kako su vrucine i ja na lezanju tako se frizider ispraznia...
Sortiraj odgovore
Najstariji