Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Kolovoz 2017. 21:15

Idem trčati oko bolnice hahahhaa

Rozaa
    08. Kolovoz 2017. 21:20

Bambi34

Da Rozaaa…skontala kad se preforsiram…evo danas bila na ekg sve uredno bilo :-)

A dan je danas tezak za pop.....

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Rozaa
    08. Kolovoz 2017. 21:23

Eva beba cestitam😊uzivajteee!!!

24.08.2017.

• Tena1203
    08. Kolovoz 2017. 21:33

Cestitam cure na bebicama, uzivajte sa svojim malim misekima sada :))) super je datum, sta je je!! 

Sundi
    08. Kolovoz 2017. 21:41

Eva beba cestitam. Puuuno pusa i mami i bebi. :*

• evabeba
    08. Kolovoz 2017. 22:18

Hvvala vamm cure😊. I vi cete uskoro uzivati sa svoj bebica😉

08. Kolovoz 2017. 22:25

Ovo su živi kreteni u ovoj Riječkoj bolnici!!!! 
    Nitko nije zaslužio da mu se ista kupi ovdje....
    Nalaz se od jučer promijenio  trudovi nisu stali od 18 H  jučer...danas me počelo bolit još više u pravilnim razmacima i tražim ctg oni ga neće napravit mego sad i sad nije ocitalo.. a menw boli za popizdit
    I sad će me još majmuni slat kuci... 

Tamara..
    09. Kolovoz 2017. 03:15

Hvala zenice..  Napisati cu vam detalje..  Ne znam jel nam Eva rodila sutra cu malo unazad bolje pročitati..  Valentina ti se moras smiriti i psihički drugačije posložiti inače ces puknuti... Moras se opustiti i ne imati očekivanja i sama sve obaviti,  na 4 su li la ima groznih ima super ima onako...  Mene su ignorirali i za stvari koje im je doktor rekao i ja par puta...  Žene i po par dana hodaju u trudovima i pate se pogotovo ako nije termin..  A cak i koje su prošle jedna je par dana smetala...  U rađaoni su super,  osim izuzetaka,  ali kada dodu pravi bolovi vise to nista ti nije bitno niti imas snage za obratiti pozornost..  5 kat ti je odvratan nitko ti nista nece reci ni pokazati,  dobiti ces po nosu ako bilo sta pitas,  tako je makar u ove dvije smjene sestara sto sam ih do sada vidjela...  Ja ti to govorim da ti bude lakše i da se psihički pripremis..  Čuvaj snagu za sebe i bebu..  Javljaj nam novosti,  nadam se da ces imati brzo,  brz i sto lakši porod...  

• evabeba
    09. Kolovoz 2017. 05:25

Je,je ja rodila,jucer kao i ti tamara.Bas je super bebac,jede i spava😊.
    Zar nije to rodiliste u Rijeci na dobrom glasu,toliko sam puta procitala da cure iz Zg idu za Rijeku roditi. U svakom slucaju Nora sretno😊

Rozaa
    09. Kolovoz 2017. 06:31

Jutroooo!!!Nora fora ima sto novo?

24.08.2017.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.