Gala, potpisujem tvoje rijeci...skroz....
Anja, procackaju me na svakoj kontroli bez brige....al jos nista....
Eh Valentina sada sam rađaona.. Znaci danas me je sestra iziritirala na najjače.. Prvo me iz kreveta digla na prepad uz paniku odmah ctg ja odem pisati dobijem po nosu prvi put... Na ctg u mi nije znala namjestiti senzor za srce pa je rekla na fino da sam predebela (nitko nije do sada imao problema), ja gladna beba spava ctg los.. Ostave me na leđima sat vremena normalno nalaz grozan.. Idem u sobu jesti jer umirem od gladi dolazi sestra tjera me kod doktora tamo red, odem pisat napadne me opet, zovu me cure da uzmem i jedem ja uzmem komadić soba mi odmah kraj mjesta di cekamo red za doktora a onda mi je držala prodike 5 min.. Kako nema ni jela ni pisanja kada doktor zove... Da mi na kraju gel zbog suzenog ctga.. U sobu pokušam jesti evo sestre nejde opet.. Ctg los salju ne u radaonu uz onu sestru mene panika stres i sve... Ali ajde tu su svi super pa s sam i ja smirena, samo gladna ko vuk... Htjeli su mi vaditi krv bebi iz glave ali onda se ctg malo popravio od onih par zalogaja, sto sam uspjela strpati u usta.. Eto sada gladna cekam sto ce dalje biti, ali sigurno ga dugi dan
Nora, kakvo je sad stanje?
Credolina, vjerujem da ti je već dosta čekanja.
Meni koja volim sve imati pod kontrolom je ova vrsta nepredvidljivosti i nemoći baš frustrirajuća. Inače volim red i plan, a sad nema pravila za ništa. Nekom krene ranije, netko prenese. Može sad, a može za 2 tjedna. Uf. Već ne znam po koju večer prije spavanja strahujem kakva nas noć čeka. Potpuno iracionalan strah. Preko dana sam ok, ako nešto i krene, ne čini mi se tako strašno kao noćni scenarij.
Jao nemojte spominjati čačkanje. Danas idem u TA i već mi nije dobro kad se sjetim koliko su tamo nježni, a inače imam poprilično ok prag podnošenja boli.
I ovo glupo vrijeme. Samo bih prespavala dane do poroda.
Jel vi sve idete svojim autom do bolnice na porod? Mi nemamo auto nego opcije prijatelj i taksi. Ne znam što mi je gore. Valjda se zato i bojim noćnog scenarija…da ne rodim u taksiju kao u filmovima. :D
A mi idemo autom. Nadam se da ce tatek bit u stanju normalno vozit nije daleko kojih 5-10 min voznje.
Ja se vise bojim da se necu krenut otvarat i da ce inducirat porod i spojit me na drip ili da beba ne bude prevelika kad ju prenesem pa da ju vade na vakum.
I bojim se da ne zapne ili nedaj boze ima neki hematom ili tak nes.
Ja putujemmmm put u Rijeku....daj bože da se šta krenulo,kontrakcije nisu stale od ujutro svakih 10 min....
TAMARA jesam ti ja rekla da su to glupani gore hahahaha
Di si sada??
TERMINI:
1. MaryT 02.08.2017 SPLIT
2. Tamara 04.08.2017 KBC RI
3. trudnica82017 8.8.2017. PETROVA
4. dana22 8.8.2017.
5. Sundi 11.8.2017. PETROVA
6. Kiara19 17.8.2017.
7. gala_28 18.8.2017 PETROVA
8. Moja bebica 19.08.2017. SV.DUH PETAR
9. Renata Renchy 21.08.2017. SPLIT
10. Nora-Fora (21 g.) 23.8.2017. NORA - RIJEKA
11. Rozaa 24.8.2017. MERKUR
12. Marlon 25.8.2017. PETROVA
13. Tena1203 25.8.2017.
14. Anjaaa 26.8.2017.
15. Bambi34 28.08.2017.
16. Matie89 4.9.2017.
17. mici_0555 4.9.2017.
18. Petra178 10.9.2017.
19. nina0607 15.9.2017.4
podizem...ocito ce danas bit cistka tablice :-)
Moj update: odradila ekg, anesteziologa. Datum carskog je 17.8...znaci jos 9dn imam izdurat.
Vama ostalima drzim fige da se sve brzinski odradi :-)
Bambi oprosti al kak nisam od pocetka tu ne znam zasto ides na carski? Ja imam termin 25.8 al je rekao ako ostane mali na zadak da idem izmedju 39-40 tj na carski al jos nisam dobila termin..
Tamara ajme, pa treba ih sve poslat u klinac, nisi na robiji.. Zahtjevaj da ti daju jest! I sretno..
Nora imas mail, ja sam u poliklinici
9 ih je u radaoni hahahh...ja imam trudove svakih 10 min a glupu ctg Očita i neocita a meni oci ispadaju
Sortiraj odgovore
Najstariji