Anjaaa posalji nas u kuki ahahhahahah slobodno ahahahha i ja san grozna vec dva dana tulim ovdje ahahhaha i kukam ahahahhahaha
Normabel mi je od pocetka prepisan tako da nema straha ;-) pila san ga i u prvoj trudnoci. No sikirikic oko njega.
Mene su danas svi ostavili ahahhahaha osim najboljeg ljudskog prijatelja...moje psece bebe ahahahhahaha mala otisla na kupanjac u 3ipo, on u 4ipo, otusirali se maloprije i odose oboje na svoju stranu ahahahhahahaha nek jos malo uzivaju ahahhaha a onda ce bome kisit sa menon doma ahahah nece bit mrdanja ;-)
Dobar je on kad je sve u redu i sve ide po planu..no kada se nešto zakomplicira onda je druga ploca... što se tiče pregleda pregleda te da ni ne osjetis :-)
Bambi
E mene je i on danas iznevjerio! Samo leži u hodniku i čeka kockice leda hahaha,onda sam ga za kazn ubacila u bazen pa je samo cape smocio
A zeku sam prala u bazenu lijepo je stao i gleda u mene ahhaha
Ja i dalje u predradjaoni, trudovi pravilni i jaci..kaze dr da prognozira da necu do jutra.
Summerchild drz se :-) nadam se da ce ipak se pokrenut i proc expresno :-)
Ja upravo odradila rigoletto...divno..sad se mali uznemirio...uza sva rigoletta koliko sam kila nagojila ahahahah pa sta bi bilo da ne povracam ahahahahah dizalicom bi me mm spusta ahahahhaha
Ja vas stalno pratim ali ne pisem :) moj je danas bas miran, valjda od te vrucine. Me znam kak vi ali meni su noge ko u slona ali stvarno. Cak me i koza pece koliko je zategnuta. Ja se nadam da cu prije termina!
12.u tablici...kad se sjetim kak mi je to prije bilo daleko...a sad jos 20dana...mozda manje ili vise.nadam se manje jer tko zna kolka bu moja debeljuca jos rasla...jao meni.
Jutro sam provela u gradu sve do negdje podneva...vani je bas pakleno...vratila se ,stuskala i drijemanje pod klimom...pa sanjam kao i nekoliko noci za redom bedastoce...divovske bebe vjerovatno zbog procjene moje curke...pa sanjam da imam trudove...dal je i vama tak?😆postala sam nestrpljiva...a i zbog ovih vrucina po cijele dane u kuci zbog klime ludiiim...
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
12.u tablici…kad se sjetim kak mi je to prije bilo daleko…a sad jos 20dana…mozda manje ili vise.nadam se manje jer tko zna kolka bu moja debeljuca jos rasla…jao meni.
Jutro sam provela u gradu sve do negdje podneva…vani je bas pakleno…vratila se ,stuskala i drijemanje pod klimom…pa sanjam kao i nekoliko noci za redom bedastoce…divovske bebe vjerovatno zbog procjene moje curke…pa sanjam da imam trudove…dal je i vama tak?😆postala sam nestrpljiva…a i zbog ovih vrucina po cijele dane u kuci zbog klime ludiiim…
Htjedoh napisati zbog vrucina po cijele dane pod klimom zatvorena ludim...evo ni pisat ne znam
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Juhuhuuuu ima nas jos ahahhahaha vec ste me prepale vi sta se ne javljate :-) :-) kiara rekla san ti da san vec duze fiona ahahhahaha mene je danas teta za vadit krv kad me vidjela pitala jel nosim dvojke...smracilo mi se ahhahaha ogromna sam..
Sortiraj odgovore
Najstariji