Jedino što sam morala zbog tog zadaka vodit malu kod ortopeda jer je sjedila cijelo vrijeme u trbuhu, al ništa nije bilo zbog toga, čisto radi prevencije pedijatar napiše na otpusnom pismu
Točno bi nekad bilo najbolje sve poslat u k****,muziku na najjače i zadimit jednu hahahah
Tu sam Bambi, pratim vas ali me nitko ne dozivljava pa ne pisem hahaha
Ja sam pila normabel ali od 2mg, dozvoljen je za trudnice
Bas sam si mislila di je Anja nije valjda rodila, kada ono evo je :D
Joj danas su me na ctgu uplasili već mi sestra nagovijestila da cu mozda u bolnicu imala sam nula pokreta i srcana aktivnost je bila mala ona krivulja je bila skoro ravna crta i tako nakon 15 mi agonije moj sin se probudio uh koliko sam živaca izgubila... Gledao me je profesor Petrović Valentina jel on tebi vodi trudnocu? Ubiti doktor mi je super... Kada sam legla na stol sam umrla od straha zagrlila sve misice i u sebi vikala na sebe alo zene kako ti misliš roditi ako ti je ovo problem... Radio mi je to nesta di stavlja svašta u mene (nisam gledala i nemam pojma sta) ubiti plodna voda bistra ok ja otvorena 3cm odnosno njegova 2 prsta.. Znaci nešto se je pomaknuli od utorka to mi je drago.. Danas se osjećam drugačije i drugačije bolove imam, drugačije se krećem itd sad ne znam dali je to od tog pregleda ili se nešto zbiva... Vidjela me jedna sestra i kaze ona meni ti ces do sutra ujutro roditi i kaze decko je jelda? Reko je.. Jedno je pogodila a drugo ce mo vidjeti... Joj summer i Cameron držim vam fige i brz i bezbolan (sto je vise moguće) porod vam zelim... Cure sretna sam i uzbuđena sto stilu nove bebice :D
Credolina meni je doktor rekao u Vinogradskoj da mogu popiti od 2 mg Normabel ujutro i navecer ako me jako pocne grciti ili se trbuh stiskati..tako da ne brini.
I moja ga je sogorica pila cijelu trudnocu pa joj nis niie bilo, ja popila svega 4 tablete do sada. Bit ce to sve ok!
Ajme meni mobitel mi je opet sve iz okrenio.. Nadam se da razumijete koliko toliko... Cure probajte biti smirene i cekati sa odlaskom u bolnicu, ja ne kanim kretati prije nego tru udovi budu na 5 min a imam i dosta do bolnice... Najgore je doci tamo prerano vise te iz mrcvare i napate.. Sa obzirom kakvo je moje dijete ja bi mogla par puta tjedno ici uza bolnicu ali uspila sam se uvijek skulirati.. Iako me psiha ubije onda jer sam si sto puta znala i reci sto ako nešto zaista je, nikada su to nebi oprostila.. Ali eto sve je ok do sada... E bila sam na wc u i na papiru ostalo malo sluzavog iscjedtka i sukrvice, mozda je krenuo sluzni cep :D ili je od pregleda
Tamara
On da..kako je bio tamo kad je rekao da je na godišnjem??
E ja sam ti se javila još neki dan na meil..daj provjeri malo hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji