Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    02. Kolovoz 2017. 10:12

trudnica82017

Cure koje idu u Petrovu, rekla mi je glavna sestra rodilišta da stanje u Petrovoj nije užasno kao što novinari pišu, sve je prenapuhano, navodno jedan dio mijenjaju klime, a da je vruće, je, jer u sobama s bebama ne mogu frljit klimu na najjače. Bila sam na pregledu kod doktorice Radošević i stvarno sve pohvale, doktorica je odlična.

Ma ja se nadam da bar nece bit navala nakon onakvog clanka... a sad nemrem mjenjat rodiliste predala sam d uputnicu i to je to...

Carmen012
    02. Kolovoz 2017. 12:06

Koliko često idete na preglede, u Brodu traže da se dolazi svaka 2 dana, već mi dosta vozanja. Na svu sreću ne čekam predugo ali mi samo na put ode 2 h. Kod mene još nema nekih posebnih promjena, tek u petak će raditi vaginalni pa cu znati otvaram li se.

• gala_28
    02. Kolovoz 2017. 12:25

Meni je ostatak sluzonje službeno postao krvav nakon pregleda. Zvijezde sam vidjela na onom stolcu. 
    Sundi, ovo da ne nafrlje klimu na jako u sobama mi se čak i sviđa. Treba je biti i treba raditi, ali po forumima na netu žene su se žalile da je baš opale toliko da su pokrivale bebice.
    Imam poznanicu koja je isto trudna i premišlja se oko Petrove, ona ima još par mjeseci no nisam joj znala reći jesu li bebe non stop sa mamama u sobama? I preko cijele noći? Sve mi se već pobrkalo što sam pročitala, a mislim da se i mijenjalo sa vremenom.

• Anjaaa
    02. Kolovoz 2017. 13:21

Meni je bila patronazna, upravo otisla. Nista nam se ne javlja Pinkica otkako je rodila, tko zna kako su ona i bebica

• Bambi34
    02. Kolovoz 2017. 13:28

Evo me.. Ne znam sta bi rekla. Eto nisan zaludu panicarila jel..uglavnom dobila san broj od dokt da ga zvrcnem da stigne odradit carski ukoliko krene...najbolje bi bilo da priceka te da u pon zvrcnem da dogovorimo termin...ne znam koliko je tezak jer sam taman u sredini pregleda imala kontrakcije tako da smo se svi oko toga zabrinuli pa ja i mm nismo pitali a dok nije reka..ako je i reka mi smo preculi ahahahhaha ja od boli mm od straha ahahahahha nisam otvorena al mali se skroz spustio i svaki tren moze krenut. Eto. Ista stvar ko s malom. Al sad hocu taj 37tj ahahahhahahahaha ne dam van po ovoj vrucini ahahhahahahaha

• Bambi34
    02. Kolovoz 2017. 13:30

Eh da..sutra imam ic vadit sve za pripremu za carski i gin je dao uputnicu za rodiliste da odmah imam.

• summerchild
    02. Kolovoz 2017. 13:34

Carmen012

Koliko često idete na preglede, u Brodu traže da se dolazi svaka 2 dana, već mi dosta vozanja. Na svu sreću ne čekam predugo ali mi samo na put ode 2 h. Kod mene još nema nekih posebnih promjena, tek u petak će raditi vaginalni pa cu znati otvaram li se.

Nakon termina svaki drugi dan, dotad jednom tjedno.

02. Kolovoz 2017. 14:02

Rodn  dio 1.5 cm...usce otvoreno 2  i trudove je malo očitavalo...
    Ali glava još nije smještena u kanal valjda..onda imam vremena??xD

Sundi
    02. Kolovoz 2017. 14:08

Ja idem opet na pregled asljedecu srijedu. A u petak samo na ctg. 
    Tak je i kod nas do termina jednom tjedno poslije termina sveki drugi dan. 
    Gala bebe su u petrovoj stalno s mamom ali ako trazis uzmu ih po noci.

• summerchild
    02. Kolovoz 2017. 16:26

Ja i dalje imam trudove..sutra u 8 imam pregled ak docekam ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.