Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    01. Kolovoz 2017. 12:04

Bas sam uzbuđena danas zbog pregleda ...  Joj probudila sam se sa zgužvanim trbuhom,  jadan mali kad mu je tjesno jos sam ga i ja pritisla cccc

• Anjaaa
    01. Kolovoz 2017. 12:37

O pa mi smo susjede 😊
    Meni je sva robica od 56 nadalje, nemam nista manje a i te velicine jako variraju ovisno o marki. Mom malom je 56 bilo taman, a izaso iz bolnice 3280g

Rozaa
    01. Kolovoz 2017. 15:02

Cureeee mojeeee....moja curka od pocetka ima vecu glavicu i opcenoto je veca...danasnja procjena 3700😨😨😨😨onak frka me sam tak...zatvorena sam...do termina23dana...slj.tj.ponovo kontrola.Dr kaze sve je uredu...a doktorica koja je zapisivala sve mjere je stalno nesto komentirala sa sestrom-mrzim too.Joooij bas sam u komi...ma mislim komi,nemam kaj za napraviti al fakat je vec velika

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• summerchild
    01. Kolovoz 2017. 15:17

Rozaa mozda su fulali, mislim tak se i ja tjesim za svog ;) prosli tjedan na pregledu mi je zenska samo rekla vidim da je doktor napisao da ce bit velika beba al to cemo rjesavat na porodu. Pa si ti misli kaj ce i kako ce, al ja se tjesim da ce biti sve ok i da im uzv laze.

Vezano uz velicine ja isto imam najvise 56..od 50 svega par bodica. 

• summerchild
    01. Kolovoz 2017. 15:18

Tamara kak je prosao pregled?

01. Kolovoz 2017. 15:25

Meni su tako rekli za bebom trbuh da bi nakon dva tj na pregledu Prof.rekao da je mjerio poslije još par puta i da je krivo vidio ...tako da nekad i oni znaju fulat...isto mi je rekao da je trbuh 2 tj veci pa je rekao da jw mjerio drugom metodom i da je prvi put krivo rekao

Ja idem sutra na pregled,37 tjedan pa javim kako prošlo...
    Dru te se...ove vrućine su uzas

Rozaa
    01. Kolovoz 2017. 15:54

Mjere su od samog pocetka vece...osobito glavice...a ova tezina me sokirala...a nemam kaj,kak bude rodit se mora.Samo da sce bude uredu.

24.08.2017.

• Sanja...
    01. Kolovoz 2017. 16:37

Meni je isto tak bilo. I na kraju zadnja procijena u 40+1 je bilo 4700 i isla sam na carski i fulato je za 200 g. Rodio se sa 4480g. U 37om tjednu je bio 3500g. Ali eto rodio se i super sto je veci jer vuce cicu pa mi se nikad nisu prenapunile ni stvarale kvrge. 
    Ja sam niska ako ste visoke nece vam to bit nikakav problem. I imao je vecu glavicu koja se nije bas vidjela nakon sto se rodio. Nije odskakala od tijela ali kape ni 50 ni 56 nije mogao nosit bile premale. I iako je veci kad sam ga vidjela bio je mali. 
    Naravno uvijek mogu fulat ali ovo je iz mog iskustva

Rozaa
    01. Kolovoz 2017. 17:01

😊malo si me utjesila...nema druge nego pricekati da se rodi

24.08.2017.

• gala_28
    01. Kolovoz 2017. 17:27

Evo i nas :) još smo u komadu. Ova TA je zona sumraka. Satima čekanje, jedino korisno što smo saznali je da smo prst do glavice i da je cerviks skraćen. Kontrola opet idući tjedan. Moram mirovati. Nemam pojma. Onako pogledavši stomak je zaključio da beban nije velik. Bez ikakvog mjerenja i ičega, i bacio je pogled na nalaze. Sad si mislim da možda nije registrirao datume otkad datiraju mjere. Više ću znati idući tjedan, valjda ćemo dogurati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.