Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • evabeba
    02. Kolovoz 2017. 20:33

Iscjedak nakon pregleda je normalan,onako smeckasto rozi?
    Bambi,ne znam nista za ekg preglef. A zasto to trebas?

• Bambi34
    02. Kolovoz 2017. 21:30

Za carski..sutra ujutro idem vadit krv i odradit ekg te se dogovorit s anesteziologom...pitanje je koliko cu jos izdrzat..mantram barem do pon.da udjem u 37.

Tamara..
    02. Kolovoz 2017. 21:49

Carmen to je stvarno previše ne bi ti bila u kozi...  Ne znam zašto nas toliko mrtvace pred kraj...  Joj summer tebe to bas muci danima već,  kakva je sada situacija?  Nadam se da ce bebac van uskoro da se ne mucis vise... 
    E jel trebaju za epiduralnu kakvi nalazi?  Ja idem na porod bez ikakvih nalaza xD...  Sada zelim epiduralnu a cijelu trudnoću sam bila kao protiv ...  A ja tko to je pantronazna jel mozda malo jaca zena sa tamnom kosom?  Što ti je govorila itd?  Mene je zvala nedavno pa sam joj rekla da nema potrebe da dolazi da je sve spremnon(iako nije).... 
    Joj zene kako vi podnosite ove temperature??  Ja znaci ne mogu glavu držati...  Cijeli dan sam  "prespavala"..  Umire..  Nadam se da ce beba pričekati jer me strah kako ni mi on ovo podnio,  prevruće je i nema kisika 

Sundi
    02. Kolovoz 2017. 21:56

Bambi34

Jel itko zna koliko traje ekg pretraga? Da se odmah psihicki pripremim. I jel moram lezat na ledjima il se mogu izvalit na bok? Na ledjima dobijem kontrakcije i ne znam koliko cu izdrzat..

Oko 5-10 min. Nis posebno

• Bambi34
    02. Kolovoz 2017. 22:00

Sundi

Bambi34

Jel itko zna koliko traje ekg pretraga? Da se odmah psihicki pripremim. I jel moram lezat na ledjima il se mogu izvalit na bok? Na ledjima dobijem kontrakcije i ne znam koliko cu izdrzat..

Odlicno. Fala Sundi. 
    Summerchild kako si ti??????

• summerchild
    02. Kolovoz 2017. 22:29

I dalje pod trudovima, nadam se da ce sutra reci da sam se bar otvorila za koji prst da nije uzalud. Trudovi su postojani, taman kad mislim da su postali pravilni dogodi se promjena intenziteta. Svi ispituju kad ce, a ja vise nist ne prognoziram. 

• Tena1203
    02. Kolovoz 2017. 22:30

Summerchild drzi se! Uz tebe smo mislima :)

• summerchild
    02. Kolovoz 2017. 22:32

Sundi

Bambi34

Hm..ne znam kako je kod trudnica no meni su duze radili ekg (nisam tad bila trudna) i morala sam lezat na ledjima oko pol sata. Jos se otrgnula elektroda pa se zenska uspanicila jer je izgubila mozdanu aktivnost a tad mi je rekla da drzim zatvorene oci i mirujem. Kad je pocela panicarit nisam bila ziher jel me testira tak ili kaj se dogadja. Uvijek se toga sjetim kad netko spomene ekg :)

• summerchild
    02. Kolovoz 2017. 22:37

Tena1203

Summerchild drzi se! Uz tebe smo mislima :)

Hvala cure na podrsci :) 

• Anjaaa
    02. Kolovoz 2017. 22:44

Tamara, da da bas jaka krupna zenska, Anamaria se zove. Kod mene bila vise od sat vremena, dala mi neke letke, prirucnike, nisam jos stigla pogledat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.