Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    01. Kolovoz 2017. 18:36

gala_28

Evo i nas :) još smo u komadu. Ova TA je zona sumraka. Satima čekanje, jedino korisno što smo saznali je da smo prst do glavice i da je cerviks skraćen. Kontrola opet idući tjedan. Moram mirovati. Nemam pojma. Onako pogledavši stomak je zaključio da beban nije velik. Bez ikakvog mjerenja i ičega, i bacio je pogled na nalaze. Sad si mislim da možda nije registrirao datume otkad datiraju mjere. Više ću znati idući tjedan, valjda ćemo dogurati.

Koji doktor je bio. Trebao je biti Herman ali on je na go. Kaj su ti rekli za carski? 

Tamara..
    01. Kolovoz 2017. 21:30

Hej cure jos smo svi u komadu 
    ja sam bas mislila da ce nas docekati neka bebica ...
    Ja sam otvorena samo 1.5 cm i kaze da je mali jos dosta visoko tako da porod jos nije na vidiku po ovome ...
    Mali je opet spavao na ctgu i bas su ga i sestra i doktor treskali i gurkali  puno su bolji od onih u Rijeci :D
    Ja se osjecam puno lakse sada i ne zuri mi se roditi... ocito sam bila pod prevelikim stresom jer nisam bila prosli tjedan na pregledu ...
    Ultrazvuk mi nije radio tako da ne znam kolika je beba ...Ja sam se jooos udebljala ... sestra mi napisala  plus 26 kg ali se je zeznila 23 je ... znam da je i to previse ali sta je tu je ... debela sam i morati ce mo puno mrsaviti :D ...
    Cure nemojte se sekirati oko velicina bebi ove danasnje su sve neke giga, a doktori fulaj nisu ti ultrazvuci pouzdani, sjecate se koliko se pinkica brinila pa je na kraju bilo sve ok .... 
    moj je bio prije 3-4 tjedna tocno 3 kg... od pocetka svi govore da cu imati veliku bebu i ja i tata smo bome veliki , a tata je imao i veliku porodajnu velicinu ...
    Summer kako je kod tebe ima li trudova ? ja sam mislila da ces ti do sada roditi ---
    Anja gdje ti vodos trudnocu ?
    Cure kako vi izdrzavate ove vrucine ? 

• Tena1203
    01. Kolovoz 2017. 22:19

Ja sam ili pod klimom ili plivam, uglavnom ne mogu se zaliti na vrucinu:)

Tamara..
    01. Kolovoz 2017. 23:29

Joj ja bi klimu jer ovako je prestrašno..  Najgore sto sam na moru a ne mogu na kupanje...  U kojem si ti tena tjednu? 

• evabeba
    01. Kolovoz 2017. 23:36

Meni su uzasne ove vrucine. Jos bi kao sutra trebala ostati u vinogradskoj na indukciji,al mislum da cu to odgoditi do subote,nedjelje. Danas sam 38 plus 4. Bas mi je naporan ovaj kraj trudnoce😞. I bas se ovaj tjedan potrefi najvruci,grozno. Jel vi brojite pokrete bebe?

• Anjaaa
    01. Kolovoz 2017. 23:40

Tamara ja vodim trudnoci kod Stefanic-Dukic u Rijeci.. Ona mi je i prvu trudnocu vodila i ok mi je. Di si ti bila danas na pregledu?
    Joj ove vrucine su za umrijet.. Uopce nemam volje spustit se do mora. Ne znam kako cu spavat od vrucine..

• Anjaaa
    01. Kolovoz 2017. 23:45

Evabeba ja brojim pokrete.. Neki ginekolozi to traze, neki ne.. Moja se mice nenormalno, sinoc nisam mogla zaspat od skakanja trbuha jel ti brojis?

Rozaa
    01. Kolovoz 2017. 23:56

Tamara..

Hej cure jos smo svi u komadu
    ja sam bas mislila da ce nas docekati neka bebica …
    Ja sam otvorena samo 1.5 cm i kaze da je mali jos dosta visoko tako da porod jos nije na vidiku po ovome …
    Mali je opet spavao na ctgu i bas su ga i sestra i doktor treskali i gurkalipuno su bolji od onih u Rijeci :D
    Ja se osjecam puno lakse sada i ne zuri mi se roditi… ocito sam bila pod prevelikim stresom jer nisam bila prosli tjedan na pregledu …
    Ultrazvuk mi nije radio tako da ne znam kolika je beba …Ja sam se jooos udebljala … sestra mi napisala plus 26 kg ali se je zeznila 23 je … znam da je i to previse ali sta je tu je … debela sam i morati ce mo puno mrsaviti :D …
    Cure nemojte se sekirati oko velicina bebi ove danasnje su sve neke giga, a doktori fulaj nisu ti ultrazvuci pouzdani, sjecate se koliko se pinkica brinila pa je na kraju bilo sve ok ….
    moj je bio prije 3-4 tjedna tocno 3 kg… od pocetka svi govore da cu imati veliku bebu i ja i tata smo bome veliki , a tata je imao i veliku porodajnu velicinu …
    Summer kako je kod tebe ima li trudova ? ja sam mislila da ces ti do sada roditi —
    Anja gdje ti vodos trudnocu ?
    Cure kako vi izdrzavate ove vrucine ?

Je...imas prav znam da fulaju...zal mi je kaj nisam pitala al bila sam malo u soku je li normalno jer meni je to jaaako puno ako je neki prosjek 200g tjedno da je moja curka u 2tj.dobila 700g...sad ili je procjena zadnji put bila kriva...ili sad ili je kaj drugo.Reko je sve je ok ali nemres se ne brinuti i ne razmisljati o tome...

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• evabeba
    02. Kolovoz 2017. 00:05

Anjaaa,a kako brojis? Svaki dan u određeno vrijeme ili nekako osluskujes tijwkom dana jel se beba javlja? Ja vise osluskujem,ne brojim koliko i kada.
    Tako mi je vruce...

• Anjaaa
    02. Kolovoz 2017. 00:14

Trebala bih poslje dorucka, rucka i vecere pola sata lezati na lijevom boku i brojati.. Ja to cesto naravno ne stignem ali ginicku to nije briga pa upisem neki broj isto uglavnom pratim vise puta dnevno jel se mice ali s tim nemam problema jer je ful aktivna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.