Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    03. Kolovoz 2017. 13:13

Nego di nam je Nora Fora?? Ne javlja se danas..

03. Kolovoz 2017. 13:43

Evo me tu sam...
    Sinoć sam imala trudove od 15 do 11 do 1i pol  i išla sam opet za Rijeku i tamo naravno ništa,ispalo je da fantaziram i poslali me doma. Tako da sam ljuta i ova vrućina još ne mogu to preživit...
    A doktor mi je da izvinete zabio prste unutra toliko jako da se i mala pomaknula a ja sam sve zvijezde vidla...kreten

Niš to je za 2 prsta otvoreno i to je to...sad mogu samo čekat 

• summerchild
    03. Kolovoz 2017. 13:45

Bambi34

Bravooo curkee :-) ja se skromno nadam docekat barem ponedjeljak :-) vec kad smo stigli nas dvoje do ode bila bi steta ;-) neka ga jos da ojaca :-)

Ajde mozete vi to :) jos malooo..

• summerchild
    03. Kolovoz 2017. 13:47

Na sv duhu im TA super funkcionira, dosla sam u 7:50 i do 9 bila gotova. Sjedila sam mozda nekih 10 min sve skupa dok sam cekala da se ctg oslobodi.

• summerchild
    03. Kolovoz 2017. 13:53

Nora-Fora:-)

Evo me tu sam…
    Sinoć sam imala trudove od 15 do 11 do 1i pol i išla sam opet za Rijeku i tamo naravno ništa,ispalo je da fantaziram i poslali me doma. Tako da sam ljuta i ova vrućina još ne mogu to preživit…
    A doktor mi je da izvinete zabio prste unutra toliko jako da se i mala pomaknula a ja sam sve zvijezde vidla…kreten

Niš to je za 2 prsta otvoreno i to je to…sad mogu samo čekat

Ja imam trudove konstantno vec danima i to na razmake od 5-15 min tak da pomalo..

• Bambi34
    03. Kolovoz 2017. 13:58

Nora Fora slusaj me kad te uhvati probaj prosetat i nesto pocistit ahahhaha ja se tako opustim izribam svoju staklokeramicku plocu ahahahahha i malo prodisem i prodje. Imas ti propisane normabele? Ja jos uvijek na magneziju i normabelu kad me uhvati jako cvaknem jednog ahahahahha
    Jel da Summerchild :-) ne dam se. Jucer sam bila u crnjaku, al danas sam cool....pozitiva....cak se mislim veceras palacinke im pec ahahahahahhahaha stala sam i razmislila pa ako i krene zadovoljna sam, od pocetka je rizicno, prosla sam 35tj i nemam sta bit nezahvalna jel...fala Bogu idemo dalje dan po dan...ne izlazim nigdje, setuckam po kuci malo, lezim i zderem ahahahahhahaha nabijam kile zbog kojih cu poslije plakat i mukom skidat al sad tako gustam u strudelima i sladoledu ahahahahahhaha od lubenice pisam ahahhahahaha tako da junk je trenutno zdravija opcija ahahahahhaha

• Bambi34
    03. Kolovoz 2017. 14:00

Curke moram pohvalit mall.hr prije vremena su mi dostavili izdajalicu. Upravo je stigla. Tommee Tippee i najjeftinija je u njih.

03. Kolovoz 2017. 14:01

Pa jučer sam sve živo probala i nije uopće stalo toliko me bolilo da sam plakala hahaha strašno 
    Ma imam spasmex i apaurin i popila i ni to nije pomoglo 

03. Kolovoz 2017. 14:08

Pozdrav curke ...kako ste?
    I ja vas čitam 

Sundi
    03. Kolovoz 2017. 14:54

Joj meni je danas najgori dan do sad. Imam osjecaj da ce mi mozak pobjec iz lubanje koliko me boli glava. I imam osjecaj da necu rodit do bozica i tak. Sve otislo u kkk. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.