Evo me tu sam...
Sinoć sam imala trudove od 15 do 11 do 1i pol i išla sam opet za Rijeku i tamo naravno ništa,ispalo je da fantaziram i poslali me doma. Tako da sam ljuta i ova vrućina još ne mogu to preživit...
A doktor mi je da izvinete zabio prste unutra toliko jako da se i mala pomaknula a ja sam sve zvijezde vidla...kreten
Niš to je za 2 prsta otvoreno i to je to...sad mogu samo čekat
Bravooo curkee :-) ja se skromno nadam docekat barem ponedjeljak :-) vec kad smo stigli nas dvoje do ode bila bi steta ;-) neka ga jos da ojaca :-)
Ajde mozete vi to :) jos malooo..
Na sv duhu im TA super funkcionira, dosla sam u 7:50 i do 9 bila gotova. Sjedila sam mozda nekih 10 min sve skupa dok sam cekala da se ctg oslobodi.
Evo me tu sam…
Sinoć sam imala trudove od 15 do 11 do 1i pol i išla sam opet za Rijeku i tamo naravno ništa,ispalo je da fantaziram i poslali me doma. Tako da sam ljuta i ova vrućina još ne mogu to preživit…
A doktor mi je da izvinete zabio prste unutra toliko jako da se i mala pomaknula a ja sam sve zvijezde vidla…kreten
Niš to je za 2 prsta otvoreno i to je to…sad mogu samo čekat
Ja imam trudove konstantno vec danima i to na razmake od 5-15 min tak da pomalo..
Nora Fora slusaj me kad te uhvati probaj prosetat i nesto pocistit ahahhaha ja se tako opustim izribam svoju staklokeramicku plocu ahahahahha i malo prodisem i prodje. Imas ti propisane normabele? Ja jos uvijek na magneziju i normabelu kad me uhvati jako cvaknem jednog ahahahahha
Jel da Summerchild :-) ne dam se. Jucer sam bila u crnjaku, al danas sam cool....pozitiva....cak se mislim veceras palacinke im pec ahahahahahhahaha stala sam i razmislila pa ako i krene zadovoljna sam, od pocetka je rizicno, prosla sam 35tj i nemam sta bit nezahvalna jel...fala Bogu idemo dalje dan po dan...ne izlazim nigdje, setuckam po kuci malo, lezim i zderem ahahahahhahaha nabijam kile zbog kojih cu poslije plakat i mukom skidat al sad tako gustam u strudelima i sladoledu ahahahahahhaha od lubenice pisam ahahhahahaha tako da junk je trenutno zdravija opcija ahahahahhaha
Curke moram pohvalit mall.hr prije vremena su mi dostavili izdajalicu. Upravo je stigla. Tommee Tippee i najjeftinija je u njih.
Pa jučer sam sve živo probala i nije uopće stalo toliko me bolilo da sam plakala hahaha strašno
Ma imam spasmex i apaurin i popila i ni to nije pomoglo
Joj meni je danas najgori dan do sad. Imam osjecaj da ce mi mozak pobjec iz lubanje koliko me boli glava. I imam osjecaj da necu rodit do bozica i tak. Sve otislo u kkk.
Sortiraj odgovore
Najstariji