Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    31. Srpanj 2017. 23:03

Joj moj ide na porod... a znam da ga je frka i to vise nego mene.. inace je gadljiv i bolnice i krv mu nisu najomiljenije mjesto. Tak da je mene malo frka kak ce to zavrsit ali to je i njegovo djete pa mi je glupo odgovarat ga. 
    Ja jos uvijek vozim. Svi mi sole pamet zbog toga. Ali ne znam to mi je ko da mi je netko odrezo krila. Mislim necu sad vozit u Zadar ko prije 3 tjedna ali do ducana i tak. 
    O kucnim poslovima se da pricat. Cim ja nekaj krenem radit onda se svi sjate a do tad niko ne vidi da bi trebalo nes...

Sundi
    31. Srpanj 2017. 23:04

Gala se ne javlja... malo se brinem 😮

• Anjaaa
    01. Kolovoz 2017. 00:21

Carmen blago tebi s tvojim XD
    Tamara kako onda ides na preglede, sama? Jel vozis?

• Tena1203
    01. Kolovoz 2017. 01:20

Moj isto ide na porod, osim ak ne bude carski obzirom na zadak, prvo nije bio bas lud za time al poslije je rekao da ce napraviti sve da meni bude lakse, pa ak je to da ide na porod da ide.. :))

Tamara..
    01. Kolovoz 2017. 02:22

Pa ja mislim da je dobro da neko ide na porod sa rodiljom ne mora biti nužno muz...  Mislim da nam je tako lakše,  ipak imas nekoga koga poznajem uz sebe...  U rodilištu su rekli da su i oni sretniji kada je netko sa nama,  bude i njima lakše...  Također da to nije tako bas kako pricaju da tate padaju da im je slabo itd da dosta dobro podnose...  Kada smo bili u obilasku radaone  jedna zena je radala i tata je bio ispred jadan je bio bljed kao krpa...  Meni je drago sto ce biti muz sa mnom jer mislim da ce me najbolje umiriti ako me poeme hvatati panika,  a i govorim mu da mi ne smije dozvoliti da vicem ili nešto slično, strah me da ne budem luda rodilja ...  Joj Anja ne pitaj kako idem na preglede svakako...  Najgore je zadnjih mjesec i pol dana,  pogotovo jer sam svaka dva tjedna isla na transfuziju,  pa onda svaki tjedan na pregled u polikliniku...  I to su borbe, puno stresa mi ide na to jer nikada ne znam kako cu ici,  a muz flegma da ce se nešto riješiti...  Isla sam i busom ali kada su došle vrućine i ovaj stadij trudnoće mislim da u starom busu u onoj rulji bi bila gotova u sekundi...  Pred prosli tjedan nisam imala kako ici na pregled pa sam se zamjerila sestri i preskakala me satima,  a vozio me neki covjek pa sam mu na kraju dala 200 kn..  I na kraju nisam obavila pregled u 39 tjednu niti su mi uzeli briseve..  Sutra idem u opatiju kod svog pa ce mo vidjeti...  Ali nadam se da cu do petka roditi najviše zbog te muke oko putovanja...  Valentina moj mali je tamara.ek@hotmail.com 

• Anjaaa
    01. Kolovoz 2017. 07:19

Joj Tamara, uzas.. Suosjećam. Di zivis? Ja sam iznad Lovrana, mozda smo blizu?

• Sanja...
    01. Kolovoz 2017. 08:41

Ako vam sta pomaze ja sam rodila krajem 6 mjeseca i obukli su mi malog u bodi kratkih rukava i kratke treger hlace i carape bez kapice i bez dekice i još mu je bilo vruce. Rekli su da nema potrebe za kapicom ako ne puse jako vani jer je ljeto. 
    I da bila je otpusna tezina 4200 g  i 53cm i stao je u velicinu 50  još mu u je bila ni taman vec malo veca. 

• Sanja...
    01. Kolovoz 2017. 08:43

56  bi mu bio bas veliki. Još dva tjedna je nosio 50 bodije a tek onda 56. S tim da hlacice još uvijek nosi 50c iako bodije 56. 

Rozaa
    01. Kolovoz 2017. 10:15

Sanja hvala ti...meni je vecina toga 56...svega 3-4benkice 50.Al kaj je tu je...nebum sigurno isla dodatno kupovati jos jer imam vec i previse

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Tamara..
    01. Kolovoz 2017. 12:02

Ja sam u Lovranu taman na ovoj cesti iznad groblja..  I meni je većina 56 i imam puno,  par stvari su 52...  A biti ce to ok..  Ionako ce biti većinom u bodicima po ovim vrućinama...  Ja sam kupila par sitnica,  a u pravilu sam sve dobila...  Joj imam bas finih plišanih mini odjela a ali nećemo uspjeti to nositi :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.