Tamara ja sam 36+4 tjedan.. plivanje mi super pomaze, bas olaksa! Ja ne brojim pokrete ali malac je inace dosta aktivan pa ga vise manje stalno osjetim...
Ja sam kod Uhaca u opatiji i doktor mi je fenomenalan... Ma more je savršeno za nase stanje, samo ja sam sada otvorena i trebam malo duže hodati pa nejdem vise... Ali u subotu mi je bila prijateljica sa autom pa smo se okupale i preporodila sam se... Ma ja te pokrete ne brojim, da brojim isla bi svaki dan u bolnicu... Imam ljenu bebu, meni je bitno da osjetim par puta u danu da se pomako.. Danas je cak i bio aktivan a oni gledaju sta je tako miran... I LittleG je imala takvog malca, bas bi mogla otići pitati kakav je sad... Milina bi bilo da bude miran kao u trbuhu... Meni se sada ne da vise ici roditi očito sam samo bila pod stresom jer nisam bila na pregledu ..
Ja sam sinoc oko 9 se zaputila u bolnicu jer sam imala redovne trudove na 6-8 min i bila uvjerena da mi je vodenjak procurio pomalo u 4 navrata. Ctg je pokazao redovne trudove 60-70 jacina, no ne otvaram se. Kaze babica trud jel osjecate, a ja joj kazem pa nije, maloprije sam imala sad nemam, a ono trud na ctg. Vodenjak mi navodno nije puko, radili su onaj test sa kompresom. Kazu da mi je iscjedak jako rijedak i da je to to vjerojatno. Otvorena sam i dalje 1 prst i malac se nije pomaknuo prema dolje nista. Uglavnom pustili me doma. Spavala sam od ponoci do prije pol sata i sad zujim, jer me probada dovoljno da me budi.
Ja sam sinoc oko 9 se zaputila u bolnicu jer sam imala redovne trudove na 6-8 min i bila uvjerena da mi je vodenjak procurio pomalo u 4 navrata. Ctg je pokazao redovne trudove 60-70 jacina, no ne otvaram se. Kaze babica trud jel osjecate, a ja joj kazem pa nije, maloprije sam imala sad nemam, a ono trud na ctg. Vodenjak mi navodno nije puko, radili su onaj test sa kompresom. Kazu da mi je iscjedak jako rijedak i da je to to vjerojatno. Otvorena sam i dalje 1 prst i malac se nije pomaknuo prema dolje nista. Uglavnom pustili me doma. Spavala sam od ponoci do prije pol sata i sad zujim, jer me probada dovoljno da me budi.
Sretno summerchild. Nadam se da ce sve brzo proc. Drzi se. Ja idem kampirat u petrovu..
Summerchild sretno😊.
Sundi,ja u Vinogradsku odoh kampirati. Zadnji put je trajalo 4,5 sata,nadam se da ce biti brze sada,uh😞
Jutro svima...meni termin za 2 dana...da vas pitam nesto oko iscjetka pred porod. Sad ujutro, odem na wc a cijeli dnevni ulozak pun iscjetka, bijeli i sluzavi prosaran krvnim zilicama...jel to normalno pred porod? U ned kad sam bila u bolnici zbog krvi u sluznim cepu radili su mi amnioskopiju 2× jer prva doktorica mlada neka nije bila sigurna u boju vode pa su zvali stariju dezurnu koja je ponovila postupak( s cistim instrumentom) i potvrdila da je voda u redu. Poslije su mi rekli da ocekujem smeckasti sekret zbog pregleda. Redovni pregled mi je prekosutra a i nemam stalno toliki iscjedak...dogodi se ujutro...
Jutro svima…meni termin za 2 dana…da vas pitam nesto oko iscjetka pred porod. Sad ujutro, odem na wc a cijeli dnevni ulozak pun iscjetka, bijeli i sluzavi prosaran krvnim zilicama…jel to normalno pred porod? U ned kad sam bila u bolnici zbog krvi u sluznim cepu radili su mi amnioskopiju 2× jer prva doktorica mlada neka nije bila sigurna u boju vode pa su zvali stariju dezurnu koja je ponovila postupak( s cistim instrumentom) i potvrdila da je voda u redu. Poslije su mi rekli da ocekujem smeckasti sekret zbog pregleda. Redovni pregled mi je prekosutra a i nemam stalno toliki iscjedak…dogodi se ujutro…
Meni to zvuci ko jos jedan dio sluznog cepa. Ali da bi bila mirna probaj nazvat ginekologa rodiliste nekog pitati.
Summerchild sretno😊.
Sundi,ja u Vinogradsku odoh kampirati. Zadnji put je trajalo 4,5 sata,nadam se da ce biti brze sada,uh😞
Sva sreca da imaju klimu inace ne znam kak bi to zavrsilo...
Jutro svima…meni termin za 2 dana…da vas pitam nesto oko iscjetka pred porod. Sad ujutro, odem na wc a cijeli dnevni ulozak pun iscjetka, bijeli i sluzavi prosaran krvnim zilicama…jel to normalno pred porod? U ned kad sam bila u bolnici zbog krvi u sluznim cepu radili su mi amnioskopiju 2× jer prva doktorica mlada neka nije bila sigurna u boju vode pa su zvali stariju dezurnu koja je ponovila postupak( s cistim instrumentom) i potvrdila da je voda u redu. Poslije su mi rekli da ocekujem smeckasti sekret zbog pregleda. Redovni pregled mi je prekosutra a i nemam stalno toliki iscjedak…dogodi se ujutro…
Meni to zvuci ko jos jedan dio sluznog cepa. Ali da bi bila mirna probaj nazvat ginekologa rodiliste nekog pitati.
Zbog toga sam u ned i isla do bolnice da me pogledaju. U sub mi ispao sluzni, a u ned ujutro takav isjedak samo sa malo vise krvnih zilica. Rekli su da je sve ok. I ctg i uzv uredni bili.
Cure koje idu u Petrovu, rekla mi je glavna sestra rodilišta da stanje u Petrovoj nije užasno kao što novinari pišu, sve je prenapuhano, navodno jedan dio mijenjaju klime, a da je vruće, je, jer u sobama s bebama ne mogu frljit klimu na najjače. Bila sam na pregledu kod doktorice Radošević i stvarno sve pohvale, doktorica je odlična.
Sortiraj odgovore
Najstariji