Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tena1203
    02. Kolovoz 2017. 00:22

Tamara ja sam 36+4 tjedan.. plivanje mi super pomaze, bas olaksa! Ja ne brojim pokrete ali malac je inace dosta aktivan pa ga vise manje stalno osjetim...

Tamara..
    02. Kolovoz 2017. 01:59

Ja sam kod Uhaca u opatiji i doktor mi je fenomenalan...  Ma more je savršeno za nase stanje,  samo ja sam sada otvorena i trebam malo duže hodati pa nejdem vise...  Ali u subotu mi je bila prijateljica sa autom pa smo se okupale i preporodila sam se...  Ma ja te pokrete ne brojim,  da brojim isla bi svaki dan u bolnicu...  Imam ljenu bebu,  meni je bitno da osjetim par puta u danu da se pomako..  Danas je cak i bio aktivan a oni gledaju sta je tako miran...  I LittleG je imala takvog malca,  bas bi mogla otići pitati kakav je sad...  Milina bi bilo da bude miran kao u trbuhu...  Meni se sada ne da vise ici roditi očito sam samo bila pod stresom jer nisam bila na pregledu .. 

• summerchild
    02. Kolovoz 2017. 03:44

Ja sam sinoc oko 9 se zaputila u bolnicu jer sam imala redovne trudove na 6-8 min i bila uvjerena da mi je vodenjak procurio pomalo u 4 navrata. Ctg je pokazao redovne trudove 60-70 jacina, no ne otvaram se. Kaze babica trud jel osjecate, a ja joj kazem pa nije, maloprije sam imala sad nemam, a ono trud na ctg. Vodenjak mi navodno nije puko, radili su onaj test sa kompresom. Kazu da mi je iscjedak jako rijedak i da je to to vjerojatno. Otvorena sam i dalje 1 prst i malac se nije pomaknuo prema dolje nista. Uglavnom pustili me doma. Spavala sam od ponoci do prije pol sata i sad zujim, jer me probada dovoljno da me budi.

Sundi
    02. Kolovoz 2017. 06:42

summerchild

Ja sam sinoc oko 9 se zaputila u bolnicu jer sam imala redovne trudove na 6-8 min i bila uvjerena da mi je vodenjak procurio pomalo u 4 navrata. Ctg je pokazao redovne trudove 60-70 jacina, no ne otvaram se. Kaze babica trud jel osjecate, a ja joj kazem pa nije, maloprije sam imala sad nemam, a ono trud na ctg. Vodenjak mi navodno nije puko, radili su onaj test sa kompresom. Kazu da mi je iscjedak jako rijedak i da je to to vjerojatno. Otvorena sam i dalje 1 prst i malac se nije pomaknuo prema dolje nista. Uglavnom pustili me doma. Spavala sam od ponoci do prije pol sata i sad zujim, jer me probada dovoljno da me budi.

Sretno summerchild. Nadam se da ce sve brzo proc. Drzi se. Ja idem kampirat u petrovu..

• evabeba
    02. Kolovoz 2017. 07:04

Summerchild sretno😊.
    Sundi,ja u Vinogradsku odoh kampirati. Zadnji put je trajalo 4,5 sata,nadam se da ce biti brze sada,uh😞

• credolina
    02. Kolovoz 2017. 08:27

Jutro svima...meni termin za 2 dana...da vas pitam nesto oko iscjetka pred porod. Sad ujutro, odem na wc a cijeli dnevni ulozak pun iscjetka, bijeli i sluzavi prosaran krvnim zilicama...jel to normalno pred porod? U ned kad sam bila u bolnici zbog krvi u sluznim cepu radili su mi amnioskopiju 2× jer prva doktorica mlada neka nije bila sigurna u boju vode pa su zvali stariju dezurnu koja je ponovila postupak( s cistim instrumentom) i potvrdila da je voda u redu. Poslije su mi rekli da ocekujem smeckasti sekret zbog pregleda. Redovni pregled mi je prekosutra a i nemam stalno toliki iscjedak...dogodi se ujutro...

Sundi
    02. Kolovoz 2017. 08:35

credolina

Jutro svima…meni termin za 2 dana…da vas pitam nesto oko iscjetka pred porod. Sad ujutro, odem na wc a cijeli dnevni ulozak pun iscjetka, bijeli i sluzavi prosaran krvnim zilicama…jel to normalno pred porod? U ned kad sam bila u bolnici zbog krvi u sluznim cepu radili su mi amnioskopiju 2× jer prva doktorica mlada neka nije bila sigurna u boju vode pa su zvali stariju dezurnu koja je ponovila postupak( s cistim instrumentom) i potvrdila da je voda u redu. Poslije su mi rekli da ocekujem smeckasti sekret zbog pregleda. Redovni pregled mi je prekosutra a i nemam stalno toliki iscjedak…dogodi se ujutro…

Meni to zvuci ko jos jedan dio sluznog cepa. Ali da bi bila mirna probaj nazvat ginekologa rodiliste nekog pitati.

Sundi
    02. Kolovoz 2017. 08:38

evabeba

Summerchild sretno😊.
    Sundi,ja u Vinogradsku odoh kampirati. Zadnji put je trajalo 4,5 sata,nadam se da ce biti brze sada,uh😞

Sva sreca da imaju klimu inace  ne znam kak bi to zavrsilo...

• credolina
    02. Kolovoz 2017. 08:39

Sundi

credolina

Jutro svima…meni termin za 2 dana…da vas pitam nesto oko iscjetka pred porod. Sad ujutro, odem na wc a cijeli dnevni ulozak pun iscjetka, bijeli i sluzavi prosaran krvnim zilicama…jel to normalno pred porod? U ned kad sam bila u bolnici zbog krvi u sluznim cepu radili su mi amnioskopiju 2× jer prva doktorica mlada neka nije bila sigurna u boju vode pa su zvali stariju dezurnu koja je ponovila postupak( s cistim instrumentom) i potvrdila da je voda u redu. Poslije su mi rekli da ocekujem smeckasti sekret zbog pregleda. Redovni pregled mi je prekosutra a i nemam stalno toliki iscjedak…dogodi se ujutro…

Meni to zvuci ko jos jedan dio sluznog cepa. Ali da bi bila mirna probaj nazvat ginekologa rodiliste nekog pitati.

Zbog toga sam u ned i isla do bolnice da me pogledaju. U sub mi ispao sluzni, a u ned ujutro takav isjedak samo sa malo vise krvnih zilica. Rekli su da je sve ok. I ctg i uzv uredni bili. 

• trudnica82017
    02. Kolovoz 2017. 09:44

Cure koje idu u Petrovu, rekla mi je glavna sestra rodilišta da stanje u Petrovoj nije užasno kao što novinari pišu, sve je prenapuhano, navodno jedan dio mijenjaju klime, a da je vruće, je, jer  u sobama s bebama ne mogu frljit klimu na najjače. Bila sam na pregledu kod doktorice Radošević i stvarno sve pohvale, doktorica je odlična.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.