Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    02. Kolovoz 2017. 23:03

summerchild

I dalje pod trudovima, nadam se da ce sutra reci da sam se bar otvorila za koji prst da nije uzalud. Trudovi su postojani, taman kad mislim da su postali pravilni dogodi se promjena intenziteta. Svi ispituju kad ce, a ja vise nist ne prognoziram.

Drz se :-) bit ce ti uskoro...ja prognozirala u pin a vidi danas vec srida ;-) amo vrime ti je :-)

Sundi
    02. Kolovoz 2017. 23:37

summerchild

Sundi

Bambi34

Jel itko zna koliko traje ekg pretraga? Da se odmah psihicki pripremim. I jel moram lezat na ledjima il se mogu izvalit na bok? Na ledjima dobijem kontrakcije i ne znam koliko cu izdrzat..

Oko 5-10 min. Nis posebno

Hm..ne znam kako je kod trudnica no meni su duze radili ekg (nisam tad bila trudna) i morala sam lezat na ledjima oko pol sata. Jos se otrgnula elektroda pa se zenska uspanicila jer je izgubila mozdanu aktivnost a tad mi je rekla da drzim zatvorene oci i mirujem. Kad je pocela panicarit nisam bila ziher jel me testira tak ili kaj se dogadja. Uvijek se toga sjetim kad netko spomene ekg :)

https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/pretrage/ekg-snimanje-elektrokardiograma-sto-ocekivati-i-kako-se-pripremiti

Mislim da ti pricas o nekoj drugoj pretrazi ekg cisto prati otkucaje srca. Bar meni na sistematskom svake godine traje ni 3 minute.  Nema mozdane aktivnosti. Mozda eeg?

Tamara..
    03. Kolovoz 2017. 01:59

E mislim da imamo onda istu pantronaznu :D..  Ja sam bila u opatiji na tečaju pa sam ju tamo vidjela..  Nisam ni ja na kraju brošure citala,  do tada sam skroz istraživala i onda izgubila volju tako da u zadnjih preko mjesec dana vise nista ne citam 

• summerchild
    03. Kolovoz 2017. 07:29

Sundi

summerchild

Sundi

Bambi34

Jel itko zna koliko traje ekg pretraga? Da se odmah psihicki pripremim. I jel moram lezat na ledjima il se mogu izvalit na bok? Na ledjima dobijem kontrakcije i ne znam koliko cu izdrzat..

Oko 5-10 min. Nis posebno

Hm..ne znam kako je kod trudnica no meni su duze radili ekg (nisam tad bila trudna) i morala sam lezat na ledjima oko pol sata. Jos se otrgnula elektroda pa se zenska uspanicila jer je izgubila mozdanu aktivnost a tad mi je rekla da drzim zatvorene oci i mirujem. Kad je pocela panicarit nisam bila ziher jel me testira tak ili kaj se dogadja. Uvijek se toga sjetim kad netko spomene ekg :)

https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/pretrage/ekg-snimanje-elektrokardiograma-sto-ocekivati-i-kako-se-pripremiti

Mislim da ti pricas o nekoj drugoj pretrazi ekg cisto prati otkucaje srca. Bar meni na sistematskom svake godine traje ni 3 minute. Nema mozdane aktivnosti. Mozda eeg?

Joj sorry ja zabrijala da treba na eeg..ekg je kratak ;)

• Anjaaa
    03. Kolovoz 2017. 07:46

Di je u Opatiji tecaj? U salvusu ako se ne varam? Ja sam isla prije 2 god u Rijeku pa mi je glupo bilo ici opet

• Bambi34
    03. Kolovoz 2017. 09:21

Ja ne znan kako vi..al nocas je bilo pakleno vruce. Vise sam ne spavala nego spavala od vrucine. Strasno. Onda san se napila soka u 5 ujutro, zakljucila da nisan nataste i jutros muzu rekla da ne idem danas nigdje nego cu sutra ahahahhahahaha skontala sam da moram izbacit lubenicu. Kad je jedem cijelu noc visim na wc pisam svakih po ure, nocas 3x mozda jer je jucer nisan jela.

Tamara..
    03. Kolovoz 2017. 10:38

Da u slavu su je tečaj,  tamo sam platila jednokratne gaćice paket par kuna 😂..  Ja sam u Ri isla samo prvi dan da vidim radaonu  i sve ostalo..  

• summerchild
    03. Kolovoz 2017. 11:03

Ja sam se pomakla za jedan prst tj sad sam otvorena 2..narucili me u subotu ponovno na kontrolu. Tad mi je i termin.

• credolina
    03. Kolovoz 2017. 11:32

Ja sutra imam kontrolu i termin mi je...na zadnjoj sam bila otvorena za jedan prst pa cemo vidjeti...

• Bambi34
    03. Kolovoz 2017. 13:12

Bravooo curkee :-) ja se skromno nadam docekat barem ponedjeljak :-) vec kad smo stigli nas dvoje do ode bila bi steta ;-) neka ga jos da ojaca :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.