Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    31. Srpanj 2017. 19:12

Joj sto se tice muzevog izostajanja s posla.. Moj ima manje posla sad ljeti i fleksibilnije radno vrijeme ali njemu je problem sto on mora mene vozit, a od njegovih kolega trudne zene idu same.. Pa kao bed mu je reci im di ide.. A meni para na usi od bijesa, hahaha! Isla bi i ja sama da mi je parking par metara od zgrade, a ovako kad moram hodat po najvećem suncu.. Uzas! I kaze on meni pa nije ti tako strasno vruće, 30 je vani, mozes sama. Onda se zainatim i odem sama i ne javljam mu se cijeli dan pa nek si misli! Kako je krenulo ic cu i sama rodit.. Papak

31. Srpanj 2017. 19:14

Anjaaa 
    Hahahah 
    Dobro ja imam kontrakcije te jake pa mi je onda to izgovor a i uvijek mogu reć da mi šećer ne valja pa da nebi htjela nekog ubit  na cesti 
    A što se tiče poroda...ja očito idem sama...pitao me sami kad sam ja njega pitala : oćeš da idan i rodit umjesto tebe...to valjda onda znači sa ne ide  ne znam...hahahh

• summerchild
    31. Srpanj 2017. 20:52

credolina

summerchild

Mene izludjuju ove kontrakcije..to traje vec 24 sata, ali niti se pojacava niti je pravilno.

Također, jucer me leđa ubijala, mislila da uopce necu spavati, ali jesam, a danas nista…povremeno se trbuh stegne ali nista drugo. Bas kako kazes nit se pojacava nit je pravilno. Isto sam 39+3.

Ma ja osjecam i ledja i kontrakcije u  trbuhu i danas..to ne prestaje..samo sto nema nikakvog pomaka ni vremenskog ni po jacini. Znaci u slicnom smo sosu. Vec mi je doslo danas da nazovem i pitam jel to normalno i dal da dodjem na ctg, ali opet me strah da me zadrze onda u bolnici na promatranju. Lakse mi je doma biti.

• Anjaaa
    31. Srpanj 2017. 20:54

Ti bar imas konkretan izgovor, ja mog moram podsjećat da mi svaki dan bude lose zbog tlaka, vrućine, niskog zeljeza.. Kao da se prenemazem. Ne dira to njega previse.. Ali smo se bili zakrvili i sad je kao sam rekao da ide samnom u petak jer će ekstrmne vrućine, a ja ga podje... da ce mi onda zadnji tren reć: Pa vani je 38, nije ti to nis strasno

31. Srpanj 2017. 21:00

Hahaha...jooj
    Daj mi se javi na meil Anja
    valentina.majetic2409@gmail.com

• credolina
    31. Srpanj 2017. 21:05

summerchild

credolina

summerchild

Mene izludjuju ove kontrakcije..to traje vec 24 sata, ali niti se pojacava niti je pravilno.

Također, jucer me leđa ubijala, mislila da uopce necu spavati, ali jesam, a danas nista…povremeno se trbuh stegne ali nista drugo. Bas kako kazes nit se pojacava nit je pravilno. Isto sam 39+3.

Ma ja osjecam i ledja i kontrakcije u trbuhu i danas..to ne prestaje..samo sto nema nikakvog pomaka ni vremenskog ni po jacini. Znaci u slicnom smo sosu. Vec mi je doslo danas da nazovem i pitam jel to normalno i dal da dodjem na ctg, ali opet me strah da me zadrze onda u bolnici na promatranju. Lakse mi je doma biti.

Ja otisla jucer u bolnicu da me pogledaju s obzirom na krv u sluznom cepu preksinoc i sukrvicu u iscjetku jucer ujutro i vratili me doma. Ctg savrsen kao i plodna voda. I uzv isto uredan. I ja sam se dvoumila ici ili ne bas zato da me ne ostave. 

Tamara..
    31. Srpanj 2017. 21:21

Joj moj muz ne moze dobiti slobodno.. Radi u restoranu i jos im fali radnika,  ni ne vidimo se... Zadnji slobodan dan je imao prije 2 mjeseca..  Tako da je  meni bas problem ici na preglede :(...  Joj Valentina da je meni dao takav komentar ja bi mu se krvi napila pogotovo sa ovim hormonima... Moj ne zelim propustiti porod pod cijenu ničega mob mu je na glasnom i cim nesta krene napusta posao,  to je njegov plan :D...  Joj zene ludo ali ljubomorna sam na vaše stezanje stomaka,  ja imam bolove u donjem dijelu leđa i menstrualne i kako ste rekli pizdobolju,  od koje nekada treba vremena da stanem na noge...  A stvarno zelim ici roditi zbog tih pregleda jer cu izluditi... 

31. Srpanj 2017. 21:31

Tamara 
    Ma dobro ja ga ne želim silit jer je stvarno svašta prošao...tako Da! Jbs preživit ću...
    Javi mi se i ti tam na meil napisala sam ga gore...dosadno mi a neda mi se ovdje više tipkat xD

Carmen012
    31. Srpanj 2017. 21:39

Meni moj ne da nikud samoj, ja sam mislila pitati i tatu ili brata da me voze jer su sad na godišnjem ali on ni čuti. Na porod ide ali sam mu rekla ako mu bude loše da izađe, a ne da se još onesvijesti tamo. Jedino me živcira sto mi ništa ne da po kući posebno da radim, kao on će, a meni to nije to onda gledam napraviti što više dok je na poslu. 

• summerchild
    31. Srpanj 2017. 23:01

Carmen012

Meni moj ne da nikud samoj, ja sam mislila pitati i tatu ili brata da me voze jer su sad na godišnjem ali on ni čuti. Na porod ide ali sam mu rekla ako mu bude loše da izađe, a ne da se još onesvijesti tamo. Jedino me živcira sto mi ništa ne da po kući posebno da radim, kao on će, a meni to nije to onda gledam napraviti što više dok je na poslu.

Kod mene ista situacija za porod. Prvo je bilo da misli da nece moci, a onda nakon tecaja je dobio hrabrost. Ja ne forsiram nista, ako ce htjeti u tom trenutku nek bude, ak ce se osjecat nelagodno nek izadje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.