Napokon sam se i ja vratila s pregleda, mala je oko 3400 g. Trudove bas i ne očitava i nisu mi gledali otvorenost. Sad opet moram za 2 dana na ctg. Najgore mi je sto muž mora izostajati s posla da bi me vozio, a i ove vrućine mi bas ne padaju najbolje. Ja sam isto pripremila 2 kombinacije, najavljuju 40 stupnjeva tih dana oko mog termina, stvarno ne znam kako bi dijete obukla.
Ja danas imam tesku pizdobolju kako ju je neko davnih dana nazva ahahahahha sta on radi ja nemam pojma al zaboli me za crknit..jastuk se premisljam hocu li ili necu i to cisto radi male da ga moze nosit...a onda opet vruce je pa skuhat ce se u tome tako da sam na kraju odustala...narucila sinoc sebi tommee tippee izdajalicu preko mall.hr tu je bila najjeftinija...imala sam Aventovu s malom al je proslijedila dalje...glupa stas...
Carmen
Znam tako ti je isto i meni..muz je na poslu i već mi je podne mu rec da opet idemo na pregled...hah
Luda kuća 😣
Joj meni je mali sada toliko aktivan stomak se toliko izvija i premjesta koda ce izletiti van, i to već 1h.. Ja mislim da je on cijelu poziciju izmijenio
Mene izludjuju ove kontrakcije..to traje vec 24 sata, ali niti se pojacava niti je pravilno.
3vo meni sad svake tri minute trbuh kao kamen i onda moram pisat...kad š dignem ne mogu hodati odma al malo dalje kad napravim par koraka bude koliko toliko ok i leđa malo iza bole..i onda to sve stane... pa bude samo donji dio napet
Šta je to??jesu to lažni trudovi ili šta??
Mala se za to vrijeme cijelo vrijeme vrti
Jesi bila dolje u poliklinici ili gore ma 4.katu??
Ja idem u Slavonski Brod ( ako je pitanje za mene :P )
Mene izludjuju ove kontrakcije..to traje vec 24 sata, ali niti se pojacava niti je pravilno.
Također, jucer me leđa ubijala, mislila da uopce necu spavati, ali jesam, a danas nista...povremeno se trbuh stegne ali nista drugo. Bas kako kazes nit se pojacava nit je pravilno. Isto sam 39+3.
Sortiraj odgovore
Najstariji