Imala sam operaciju na ocima pa se ne smijem naprezat...spremna sam psihički ahhahaa jedva cekam sridu da vidim koliko mali ima pa cu van javit...
Meni su rekli da ocekujem bebu od 3.5 do 4 kg. Ako se ne upoznamo ranije :). Gala si obavila TA?
Imate li vi osijecaj da bi mogle roditi prije termina.Ja ne znam kaj je meni...ja sam uvjerena da budem...ocito sam nestrpljiva i ne znam kaj bi jer sam sve pripremila 😆 pa sad doma odmaram i gustam.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Imate li vi osijecaj da bi mogle roditi prije termina.Ja ne znam kaj je meni…ja sam uvjerena da budem…ocito sam nestrpljiva i ne znam kaj bi jer sam sve pripremila 😆 pa sad doma odmaram i gustam.
Haha ja sam prvo mislila da budem ... sad mislim da cu prenjet.. to cekam klimu u petrovoj..
I ja stalno mislim kak cu ranije.. mislim da je to normalno, jedva cekamo da upoznamo nase male struce :) meni je nivo energije na nuli, i inace imam nizak tlak a sad eventualno popijem jednu nesicu da me malo digne.. ne znam kak je vama.. pijete kavu?
Ja zadnja dva mjeseca imam feeling da cu rodit ranije..prve prognoze su mi bile da cu 2-3 dana nakon termina.
Tena i ja imam nizak tlak, kava mi ne pase odkad sam trudna, eventualno ice coffe ili nescaffe popijem ak sam negdje u kaficu. Obicno kad osjetim da mi je tlak pao ili nekaj slano ili slatko pojedem i vode popijem.
Ja sam cijelu trudnoću imala osjećaj da ću rodit ranije.. Sad kad sam ovoliko dogurala ne znam ni sama u svakom slucaju jedva cekam, pogotovo kad vidim bebu negdje vani
i ja imam nizak tlak i ove vrućine su mi nepodnosljive.. Većinom sam kući pod klimom. Kavu popijem ujutro i malo me digne
U strahu sam do nedilje. Manjem nego sto sam bila prosli tjedan al' jos uvik me trta. Ovaj mali ima ostat u pupi do zakaznog carskog on ce bit poslusan za razliku od njegove sestre ahahahahhahahahha sve san pripremila..jos jedino me ceka generalka al' to cim udjem u 9ti mj...tad njih dvoje mogu zaboravit na kupanje imaju rintat skupa s menon da to odradimo brzinski :-) kaze meni moja misica maloprije: Kad rodis hoces onda svaku vecer lec kraj mene u moj krevet pa da se mazimo? Ja njoj: Naravno. Obecajem. Svaku vecer. Ona: Svaku vecer kad se meni bude dalo. ahahahahahhahahha kakva carica :-)
Joj ja sam se probudila u tolikim bolovima u zglobovima da sam mogla vrištati, a o hormonima da ne pričam... Jadan moj mm... Bila kod doktora i rekla sestra da dođem sutra.. Da sam briseve trebala raditi prije 3 tjedna da je sada kasno (a bila sam tada kod nje) ... Tako da ni bilo najbolje da mi danas krenu trudovi jer nemam kako putovati na preglede, a trebam ici sutra i u rijeku u petak ako ne rodim prije... Ja sam bila uvjerena da ce moj mali uraniti ali eto kako je krenulo mogo bi i produžiti... Najradije bi si sama nekako pokrenula trudove... Ja sam pripremila dvije kombinacije za izlazak kratku i dugu samo ova duga je 62 pa mislim da to bas nece ici... Će te nositi onaj jastuk za bebe?
https://hr.factcool.com/index.php?route=product/category&path=101_377
Sortiraj odgovore
Najstariji