Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    31. Srpanj 2017. 15:49

Imala sam operaciju na ocima pa se ne smijem naprezat...spremna sam psihički ahhahaa jedva cekam sridu da vidim koliko mali ima pa cu van javit...

Sundi
    31. Srpanj 2017. 15:55

Meni su rekli da ocekujem bebu od 3.5 do 4 kg. Ako se ne upoznamo ranije :). Gala si obavila TA?

Rozaa
    31. Srpanj 2017. 16:05

Imate li vi osijecaj da bi mogle roditi prije termina.Ja ne znam kaj je meni...ja sam uvjerena da budem...ocito sam nestrpljiva i ne znam kaj bi jer sam sve pripremila 😆 pa sad doma odmaram i gustam.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Sundi
    31. Srpanj 2017. 16:10

Rozaa

Imate li vi osijecaj da bi mogle roditi prije termina.Ja ne znam kaj je meni…ja sam uvjerena da budem…ocito sam nestrpljiva i ne znam kaj bi jer sam sve pripremila 😆 pa sad doma odmaram i gustam.

Haha ja sam prvo mislila da budem ... sad mislim da cu prenjet.. to cekam klimu u petrovoj..

• Tena1203
    31. Srpanj 2017. 16:13

I ja stalno mislim kak cu ranije.. mislim da je to normalno, jedva cekamo da upoznamo nase male struce :) meni je nivo energije na nuli, i inace imam nizak tlak a sad eventualno popijem jednu nesicu da me malo digne.. ne znam kak je vama.. pijete kavu?

• summerchild
    31. Srpanj 2017. 16:28

Ja zadnja dva mjeseca imam feeling da cu rodit ranije..prve prognoze su mi bile da cu 2-3 dana nakon termina. 

Tena i ja imam nizak tlak, kava mi ne pase odkad sam trudna, eventualno ice coffe ili nescaffe popijem ak sam negdje u kaficu. Obicno kad osjetim da mi je tlak pao ili nekaj slano ili slatko pojedem i vode popijem.

• Anjaaa
    31. Srpanj 2017. 16:33

Ja sam cijelu trudnoću imala osjećaj da ću rodit ranije.. Sad kad sam ovoliko dogurala ne znam ni sama u svakom slucaju jedva cekam, pogotovo kad vidim bebu negdje vani
    i ja imam nizak tlak i ove vrućine su mi nepodnosljive.. Većinom sam kući pod klimom. Kavu popijem ujutro i malo me digne

• Bambi34
    31. Srpanj 2017. 16:39

U strahu sam do nedilje. Manjem nego sto sam bila prosli tjedan al' jos uvik me trta. Ovaj mali ima ostat u pupi do zakaznog carskog on ce bit poslusan za razliku od njegove sestre ahahahahhahahahha sve san pripremila..jos jedino me ceka generalka al' to cim udjem u 9ti mj...tad njih dvoje mogu zaboravit na kupanje imaju rintat skupa s menon da to odradimo brzinski :-) kaze meni moja misica maloprije: Kad rodis hoces onda svaku vecer lec kraj mene u moj krevet pa da se mazimo? Ja njoj: Naravno. Obecajem. Svaku vecer. Ona: Svaku vecer kad se meni bude dalo. ahahahahahhahahha kakva carica :-)

Tamara..
    31. Srpanj 2017. 16:42

Joj ja sam se probudila u tolikim bolovima u zglobovima da sam mogla vrištati,  a o hormonima da ne pričam...  Jadan moj mm...  Bila kod doktora i rekla sestra da dođem sutra..  Da sam briseve trebala raditi prije 3 tjedna da je sada kasno (a bila sam tada kod nje) ...  Tako da ni bilo najbolje da mi danas krenu trudovi jer nemam kako putovati na preglede, a trebam ici sutra i u rijeku u petak ako ne rodim prije...  Ja sam bila uvjerena da ce moj mali uraniti ali eto kako je krenulo mogo bi i produžiti...  Najradije bi si sama nekako pokrenula trudove... Ja sam pripremila dvije kombinacije za izlazak kratku i dugu samo ova duga je 62 pa mislim da to bas nece ici...  Će te nositi onaj jastuk za bebe? 

31. Srpanj 2017. 16:56

https://hr.factcool.com/index.php?route=product/category&path=101_377

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.