Ah..ja sam mislila da sam jedina i da sam kao pekmez da sam umislila da me boli hahah
I meni je koma, ali ja sam ja pametna danas odlučila oribati cijeli hladnjak i sad više nemam snage za napraviti neke svakodnevne poslove koje bi trebala. Sutra imam pregled u bolnici i tako se nadam da će reći da sam otvorena i moram ostati, ali ne vjerujem da se mojoj maloj ide van iz pupe.
Ja sam danas samo malo sebe sredila i oprala kosu i okupala se a osjećam se koda sam njivu kopala hahahah
Ja idem u četvrtak... prošli put sam bila skoro 2 otvorena :-D
Ma normlano je da se tijelo priprema za porod, bilo bi neobicno da nas nista ne boli. Ja idem isto ponovno u cetvrtak na pregled ak se ne sporodim prije ;)
Nora ali tebi je jos rano za porod..strpi se jos malo :)
Ja imam u petak pregled. Pojacale su mi se kontrakcije i trbuh se spustio. Ne znam jel prerano jos za to?
Rekao je doktor da nije,jer sam dobila one inekcije pa je rekao i da sam rodila u 34.nebi ništa bilo :-D
Mene isto jako napinje sad pod zadnje al ja sam dobila spasmex i apaurin od ginekologa za kontrakcije...a trbuh mi se spustio još pred mjesec i pol :-)
Jao, teško nam je zbog ovog ludog vremena. Ta kiša nikako da padne, a hvata zalet već dva dana. Mene svi pilaju da izdržim još dva tjedna, kao da to ovisi o meni. Nemam dojam da mi se stomak jako spustio, ali je niže nego prije koji tjedan i svaki dan pomislim da ne može biti veći, pa se sutradan uvjerim da može. Danas osjetim malo pizdobolju, a dosad sam bila pošteđena. :-/ Bezveze sam, isto se idem malo uljuditi, oprati kosu (koja je bljak i u punđi već par dana) i barem pokušati akrobaciju zvanu depiliranje. Umrla bih od srama da krene akcija pa im dođem sa ovakvim nogama :D dva tjedna sam se zapustila i brijem da rastu brže nego ikada.
Kako je kod vas sa dlakama?
Ej cure ja sam jos u bolnici, lezim i uzivam...bar sam sigurna da necu morat trcat u rodiliste za sad...dok me ne puste...tlak je super, sam taj dan kad sam dosla je bio visok...inace u bolnici je super, bar sam sigurna, sestre i doktori super....sad sam 38 +5dana...😁
Sortiraj odgovore
Najstariji