Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    23. Srpanj 2017. 06:48

Kiara19

Anjaaa

Da probam opet pitat - jeste li uzele paket pelena velicina 1 i di ima za kupit a da nisu mini pakiranja? Ja nalazim samo od 2 nadalje, eventualno mini pakiranje 1

Mi smo uzeli 2 one od 3-5kg. Valjda nebudu prevelike? Mislim da sam vidla da u dm-u imaju 1 pakiranje od 80kom, ali nisam sigurna.z

Ja sam našla u dm-u Pampers premium broj 1, ima nešto malo više od 80 komada u paketu.

Sundi
    23. Srpanj 2017. 06:58

Mene nekako najvise boli to okretanje s jedne  na drugu stranu. Ali opet mi je mlijeko pocelo vise curkat pa onda bolovi u krizima oni su me copili par puta pa sam. Vec samu sebe prestrasila da je to to. Pa nemrem sjedit dulje od pol sata. Imam i proljev iako cjelu trudnocu imala zatvor. 
    Ni mene nisu nis pametno prgledali u TA. Uloziva za vrh prsta. Malo pogledali papire i narucili za dva tjedna 1.8 i ultrazvuk 28.7.
    Nisam nikad bas hodala po bolnicama pa me i izgled TA ambulante malo sokirao. 

Rozaa
    23. Srpanj 2017. 07:12

prvidalmatinac

Rozaa

Rozaa

prvidalmatinac

Rozaa

prvidalmatinac

I da, ja sam rodila prije par dana na inducirani, malac 4100, nije se do zadnjeg dao iz mene

Cestitaaaam!!!Uzivajte!!!
    U Merkuru si rodila jelda?Kad uhvatis vremena javi dojmove.pusa

Hvala draga :) imam predivno iskustvo sto se merkura tice, od sestara, doktora , cistacica i teta sta su nas hranile. Sve je fakat uredno i cisto ,sestre su na usluzi kad god ih trebas i nije da te odjebu vec poslusaju sve sta te muci.sta se samog poroda tice tu sam se otelila jer sam ga duuugo radala, gelom potakli i otvaranje u trudovima, busenje pl.vode te epi i drip. Kad je epi pocela popustat, a trud za trudom bez prestanka-fakat sam mislila da je gotovo samnom, zadnjim atomom snage umjesto na prodisi -ja stisnula, zacrnilo mi se pred ocima a tete meni: cestitamo mama !otvorim oci a ojo beba od 2 mjeseca ispred mene, eto toliki je

Suuuuuper…bas mi je drago da je sve dobro proslo,mali se moramo pomuciti al zato puno znaci da su osoblje i uvjeti u bolnici ok.
    Uzivajte i mazite se😊
    Btw.nasa bebolina je prosli tj.(35.tj)procjenjena da ima 3kg tak da bez obzira kaj znaju fulati moguce da bu isto ko da ina 2mjeseca😀

Pliz samo mi javi trebam li i cca koliko pelena uzeti….vidim da sam zapisala na tecaju da nije potrebno al ipak…

Sestre uzimaju po 3 na dan.meni muz donio male pampersice

Znaci treba...ock.hvala ti puno😘

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Rozaa
    23. Srpanj 2017. 07:33

Curke di ste kupile te produzetke...kopcice za grudnjak

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Carmen012
    23. Srpanj 2017. 07:36

Rozaa

Curke di ste kupile te produzetke…kopcice za grudnjak

U Lisci 33kn. Ja sam pokusala tražiti i u drugim trgovinama ali nisam nasla. U paketu bude 3 kom. crni, bijeli i boja koze.

Sundi
    23. Srpanj 2017. 07:56

Carmen012

Rozaa

Curke di ste kupile te produzetke…kopcice za grudnjak

U Lisci 33kn. Ja sam pokusala tražiti i u drugim trgovinama ali nisam nasla. U paketu bude 3 kom. crni, bijeli i boja koze.

Ima i u onom oysho. Cijena je cini mi se ista. Ali imas i na rucit na ebayu za dolar. Ja sam si uzela te jedne iz oysho ali su mi malo preuski. Tj. ko da je razmak izmedu kopcica mrvicu preizak. Pa sad cekam ove druge iz kine lol. 

• summerchild
    23. Srpanj 2017. 07:59

Vec nekoliko dana mi je nos zacepljen i sve mi se slijeva u grlo i sad je krenuo kasalj. Po noci sam mislila da cu se ugusit od kaslja. Sad mi je samo jos i to trebalo. Ne moram vam govorit koliko je bolno kasljat kad je trbuh stvrdnut. Inace nisam bolezljiva, ali ovo je sad vec druga prehlada u u 2 mjeseca. Uzas.

Sundi
    23. Srpanj 2017. 08:39

summerchild

Vec nekoliko dana mi je nos zacepljen i sve mi se slijeva u grlo i sad je krenuo kasalj. Po noci sam mislila da cu se ugusit od kaslja. Sad mi je samo jos i to trebalo. Ne moram vam govorit koliko je bolno kasljat kad je trbuh stvrdnut. Inace nisam bolezljiva, ali ovo je sad vec druga prehlada u u 2 mjeseca. Uzas.

Ooo vjerujem. Negdje to boli ko sam vrag... necu ni pitat jel pijes prenatale jer sam i ja dobila prehladu prije 2 tjedna a pijem svasta i jedem zeleno i jos kao domacu zelenjavu... 

• summerchild
    23. Srpanj 2017. 09:00

Sundi: pijem prenatal odkad znam da sam trudna, odkad je stiglo ljetno voce i povrce ubijam jagode, nektarine, lubenice, salate. Pijem svjeze cijedjene limune, ponekad i narance, itd. Ovo je stvarno drugo stanje s obzirom da se sjecam da sam samo jednom bila bolesna prek ljeta i to s nekom upalom sinusa. 

Sundi
    23. Srpanj 2017. 10:14

summerchild

Sundi: pijem prenatal odkad znam da sam trudna, odkad je stiglo ljetno voce i povrce ubijam jagode, nektarine, lubenice, salate. Pijem svjeze cijedjene limune, ponekad i narance, itd. Ovo je stvarno drugo stanje s obzirom da se sjecam da sam samo jednom bila bolesna prek ljeta i to s nekom upalom sinusa.

Ma pricaj mi ja pijem prenatale, magnezij, floradix, omegu i brusnicu. I pazim se. I opet sam bila smrkava cjelo proljece. I prije 2 tjedna pojedem valjda sladoled i hladni sok i eto hrapavo grlo cjedi se lagano...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.