Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    21. Srpanj 2017. 23:23

Ja uzimam jednu torbu, tako sam i prvi put. Mislim da bi se samo pogubila s torbom za ovo, ono.. Uostalom kod nas u Ri se i uzima samo jedna torba. Jedino se razmisljam dal da robu za sebe za izlazak spremim u tu torbu ili da mi muz donese? Kako cete vi?
    I jel ima gdje kupit paket pelena vel 1, a da nije mini pakiranje? Po mogucnosti violeta ili pufies

• Bambi34
    21. Srpanj 2017. 23:23

Divim ti se ahahahhaha ti si moja kraljica. Stara ma kakvo ice u ton momentu daj za bolove ahahhahahaha da su mi trazili 1000kn za njega bila bi stvorila u tome momentu ahahahhahahha a eto onda morate provjerit ocete li jest odmah il ko ja odmah krenut s dijetom ako idete na carski ahahhahahahaha koliko su te drzali u bolnici? Mi 7dana ravno.

NevaNevičica
    21. Srpanj 2017. 23:44

Bambi34

Divim ti se ahahahhaha ti si moja kraljica. Stara ma kakvo ice u ton momentu daj za bolove ahahhahahaha da su mi trazili 1000kn za njega bila bi stvorila u tome momentu ahahahhahahha a eto onda morate provjerit ocete li jest odmah il ko ja odmah krenut s dijetom ako idete na carski ahahhahahahaha koliko su te drzali u bolnici? Mi 7dana ravno.

Ma nas dvije smo obje komplicirane bile tak da smo izašle nakon vise od 2 tjedna. Zbog visokog tlaka sam najprije ležala u bolnici 9 dana, pa hitan carski jer je išao preko 190 i nisu ga mogli spustiti. Kod normalnih žena se spusti nakon poroda, ali meni je trebalo skoro 5 dana tak da me nisu htjeli odmah pustiti. Onda mala nije dovoljno dobivala na težini i tak smo tek nakon 17 dana išle doma.

Tamara..
    22. Srpanj 2017. 01:50

Valentina  htjela sam ti poslati na mali sto je meni Lilith ali izgleda da sam ga slučajno obrisala...  
    Anja meni se cini da svatko ima drugu priču..  Nama su na tečaju u Ri rekli sto da ponesemo za porod a sto za u sobu i da tu torbu držimo u autu dok ne budu nas smjestili i da sto god nam treba da muz moze donijeti makar do vrata sestri ako nisu posjete...  Dok ako sam dobro shvatila lilith  su isto na tečaju u Ri rekli ako rodi poslje 9 da ne moze dobiti torbu...  Meni se cini da sve ovisi od sestre do sestre... 

Sundi
    22. Srpanj 2017. 07:56

Ja sam konacno odspavala noc relativno u komadu.. bez hodanja okolo... iskreno do prije cca deset dana ne bi ni rekla da sam trudna... ali zadnja dva dana... em mi je vruce, em me boli tu ponekad u krizima dole, trbuh mi se skameni, noge i ruke mi naoticu, pizdobolja, neki proljev me copio...
    Kak cu ovak 3 tjedna?

LilithMordant
    22. Srpanj 2017. 08:48

Tamara..

Valentina htjela sam ti poslati na mali sto je meni Lilith ali izgleda da sam ga slučajno obrisala…
    Anja meni se cini da svatko ima drugu priču.. Nama su na tečaju u Ri rekli sto da ponesemo za porod a sto za u sobu i da tu torbu držimo u autu dok ne budu nas smjestili i da sto god nam treba da muz moze donijeti makar do vrata sestri ako nisu posjete… Dok ako sam dobro shvatila lilith su isto na tečaju u Ri rekli ako rodi poslje 9 da ne moze dobiti torbu… Meni se cini da sve ovisi od sestre do sestre…

Valentina sta nemas onaj mail koji sam ti slala sa popisim potrebnih stvari? Da Tamara u pravu si, ako rodis poslije 21h tek ujutro ti moze torbu donjet osim da proba sarmirat koju sestru na odjelu da ti ju da ali s obzirom da naginju na hitlerstvo cisto sumnjam... Ja samo znam da sam bezveze nosila kucni ogrtac jer ga nisam ni upotrijebila. A s obzirom da je ba guzva tu vecer u radaonama jer su se radale bebice jedna za drugom nisu imali spavacica a ja dosla u haljini koji mi kupila sveki i reko zajebi ti spavacicu i presvlacenje sad odo ja rodit u haljini i tako je i bilo :) Nas su pustili nakon dva dana pa sam uspjela samo jednu spavacicu iskoristiti. Wc i kupaona su kao u konclogoru pa nosite sve za brisanje skoljke ja sam kupila i one jednokratne papire za dasku ali tamo ni daske nije bilo, ocaj... Tus isto koma ali to me nije sprijecilo da se operem jer od krvarenja na rez i savove nista me nije sprijecilo da se operem i to obavezno sa japankama na nogama. Ako vas jos sta zanima za RI rodiliste pitajte :)

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

22. Srpanj 2017. 08:49

Tamara 
    Daj mi se javi na meil:-*

22. Srpanj 2017. 09:52

Ma obrisao mi se meil xD

• Anjaaa
    22. Srpanj 2017. 09:54

Lilith, jel treba nosit wc papir i sapun?

Rozaa
    22. Srpanj 2017. 10:48

prvidalmatinac

I da, ja sam rodila prije par dana na inducirani, malac 4100, nije se do zadnjeg dao iz mene

Cestitaaaam!!!Uzivajte!!!
    U Merkuru si rodila jelda?Kad uhvatis vremena javi dojmove.pusa

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.