Da probam opet pitat - jeste li uzele paket pelena velicina 1 i di ima za kupit a da nisu mini pakiranja? Ja nalazim samo od 2 nadalje, eventualno mini pakiranje 1
Jedinice su bile samo mala pakiranja kod mene u dm-u... dvojku sam kupila ono veliko... potrosit cu sigurno.. tak da sam ja kupila malo pampersa, malo baby love, malo puffisa... pa cu vidjet..
I ja sam isto prvo uzela taj granier koji inače koristim samo od njega se ne u smrdim i uzela za tuširanje i to sve duplo.. Ali zene u obitelji su mi savjetovale taj jaci pa sam i to uzela posto sam puna vode, ljeto je i inače se znojim... Tako da kad krene ta voda van mislim da ce mi dobro doci.. Ja sam kupila ta mala pakiranja 1xpampers 1xvioleta i jedno veliko pakiranje viole ta dvojke... I u dmu sa otpusnim pismom planiram uzeti jos jednu jedinicu... Joj meni ni ti nastavci ne pomažu za grudnjak, najveći za dojenje uz ta tri nastavka mi je malo bio prije 4mjeseca
I ja mislim da se ne smijemo previše opterećivati sa svim tim stvarima, lagano se to uzme u hodu... Bitno da imamo uložaka i zdravu bebu kraj sebe... Mene su pat puta ljudi zbunili svatko ima svoje mišljenje i iskustvo.. Po jednima mi ispadne da mi sve fali a po drugima i da ima viska, treba slušati sebe i od svih savjeta uzeti ono sto nam intuicija kaze...
Svatko ima svoju teoriju, generalno uvijek netko moze donijeti kad nam nesto bude potrebno, ali ja sam gledala nekak da imam za porod i prvi dan. Znam kak mi je bilo grozno kad sam zavrsila u bolnici bez icega, a bila je vecer i sestre su rekle da je prekasno da mi donesu stvari, pa su mi dali njihovu spavacicu. Osjecala sam se tak jadno jer nisam imala nist, sva sreca kaj su cure u sobi bile super i posudile mi i punjac i dezinfekcijske maramice za wc i carape i sve kaj mi je u tom trenutku trebalo.
Su me kako se ti osjećaš imali kakvih simptoma... Meni su krenuli prije par dana bolovi pa sam mislila da se nešto pokreće ali se smirilo... Jedino sto grupi osjetim
Su me kako se ti osjećaš imali kakvih simptoma… Meni su krenuli prije par dana bolovi pa sam mislila da se nešto pokreće ali se smirilo… Jedino sto grupi osjetim
Pa imam neke bolove, probada me dolje kad se ustajem i kad sjedam i ponekad kad hodam, malac je i dalje aktivan ali vise udarci neki.
Kontrakcije su tu i ponekad mi idu i u ledja, bude ko neka slaba menstrualna bol, ne znam kak bi uopce to objasnila. Zao mi je sto me jucer nisu pogledali da vide kakva je dolje situacija. Ponekad imam osjecaj da ce mi dijete ispast kad hodam, iako znam da ne ide to tak lako, a ponekad imam osjecaj kao da se necu sporodit jos mjesec dana.
Da probam opet pitat - jeste li uzele paket pelena velicina 1 i di ima za kupit a da nisu mini pakiranja? Ja nalazim samo od 2 nadalje, eventualno mini pakiranje 1
Mi smo uzeli 2 one od 3-5kg. Valjda nebudu prevelike? Mislim da sam vidla da u dm-u imaju 1 pakiranje od 80kom, ali nisam sigurna.
I da, ja sam rodila prije par dana na inducirani, malac 4100, nije se do zadnjeg dao iz mene
Cestitaaaam!!!Uzivajte!!!
U Merkuru si rodila jelda?Kad uhvatis vremena javi dojmove.pusa
Hvala draga :) imam predivno iskustvo sto se merkura tice, od sestara, doktora , cistacica i teta sta su nas hranile. Sve je fakat uredno i cisto ,sestre su na usluzi kad god ih trebas i nije da te odjebu vec poslusaju sve sta te muci.sta se samog poroda tice tu sam se otelila jer sam ga duuugo radala, gelom potakli i otvaranje u trudovima, busenje pl.vode te epi i drip. Kad je epi pocela popustat, a trud za trudom bez prestanka-fakat sam mislila da je gotovo samnom, zadnjim atomom snage umjesto na prodisi -ja stisnula, zacrnilo mi se pred ocima a tete meni: cestitamo mama !otvorim oci a ojo beba od 2 mjeseca ispred mene, eto toliki je
Suuuuuper…bas mi je drago da je sve dobro proslo,mali se moramo pomuciti al zato puno znaci da su osoblje i uvjeti u bolnici ok.
Uzivajte i mazite se😊
Btw.nasa bebolina je prosli tj.(35.tj)procjenjena da ima 3kg tak da bez obzira kaj znaju fulati moguce da bu isto ko da ina 2mjeseca😀
Pliz samo mi javi trebam li i cca koliko pelena uzeti….vidim da sam zapisala na tecaju da nije potrebno al ipak…
Sestre uzimaju po 3 na dan.meni muz donio male pampersice
Joj ni mene nisu gledali, a to me bas zanimalo, nit su mi gledali koliko je težak, bez veze sam i isla.. Bome meni je ta menstrualna bol znala biti i jaca od mjesecnice, jučer me je nešto toliko stislo da sam odlučila da zelim epiduralnu na porodu danas koda nisam nikad ni imala te bolove
Sortiraj odgovore
Najstariji