Možda zamijenim te velike papuče nekim japankama i izbacim ogrtač, onda bi dobila dosta prostora za hranu. U rodilište u koje ja idem se nosi samo jedna torba i rađa se u njihovoj spavaćici. Mužu sam pripremila torbu za izlazak u kojoj su bebine i stvari i moja odjeća, a još cu na policu staviti rezervne stvari koje mi može donijeti ako zatreba.
Mislim da ja moram spakirati i pelene za bebaca. Imam neki srednji kofer. Ako mi bas nebudu dali s njim u sobu, ne znam stavit cu stvari u vrecice i gotovo.
Joj bas su vam odlične torbe ja nažalost nemam takvu, ali bas bi si trebala kupiti jer su stvarno zgodne i odlične kada se nekud ide
Carmen bas lijepa torba, di si ju kupila? Ja cu uzet veliku torbu iz bubamare, jedino bi mi u nju stalo sve, nemam nijednu tako fora :) jeste uzele neki poseban gel za tusiranje za postpartum razdoblje ili cete koristit normalni kao i uvijek?
Carmen bas lijepa torba, di si ju kupila? Ja cu uzet veliku torbu iz bubamare, jedino bi mi u nju stalo sve, nemam nijednu tako fora :) jeste uzele neki poseban gel za tusiranje za postpartum razdoblje ili cete koristit normalni kao i uvijek?
U Viktoru, mislim da sam platila oko 90 kn, imaju i manju i veću u različitim dezenima. Ja nisam kupovala nista posebno jer većinom koristim biobaza ili alvedre gelove, a oni su prirodniji i nježni pa se nadam da neću imati nikakvih problema.
Meni je sve na hrpi u ostavi ahahahaha moram se natjerat i robicu oprat i ispeglat...jutros sam davala naputke maloj i muzu za sta je ko zaduzen..sutra im pravim punjene paprike, bolognez i jos cu nesto smuckat da im zaledim tako da dok me ne bude da ne gladuju :-) ako bude vrimena i volje mogla bi i mesne okruglice im napravit..
Credolina,jesu te pustili iz bolnice? Ne javljas se
Jesu, jesu...sve je u redu. I ctg i uzv uredni. Bila sam na promatranju. Sad sam 38+1...jos malo 😉😉😉😉
Ja na 37 plus 1,u srijedu imam prvi pregled u TA u Vinogradskoj. Prvo dijete sam rodila na 38 plus 4, lagano me frka pocinje hvatati,uh😊
Sortiraj odgovore
Najstariji