Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    22. Srpanj 2017. 16:36

Tamara..

eh da stavila sam i za bebaca one rukavice za ruke posto kazu da se znaju izgrepsti, i naravno vodu
    samo jos u onu torbu za sobu moram ubaciti bocu za vodu …
    i ovih dana cu spakirati torbu sa pelenam , vlaznim maramicama, odjecom za mene i bebu , i koja terica i to da muz pokupi kada bude dolazio :D to moram podhitno jer on to nece biti sposoban sam staviti hehehe nadam se da ce se sjetiti ponjeti

A grudnjaci za dojenje trebaju? Ili ne? 

• blu5
    22. Srpanj 2017. 16:44

prvidalmatinac

Rozaa

prvidalmatinac

I da, ja sam rodila prije par dana na inducirani, malac 4100, nije se do zadnjeg dao iz mene

Cestitaaaam!!!Uzivajte!!!
    U Merkuru si rodila jelda?Kad uhvatis vremena javi dojmove.pusa

Hvala draga :) imam predivno iskustvo sto se merkura tice, od sestara, doktora , cistacica i teta sta su nas hranile. Sve je fakat uredno i cisto ,sestre su na usluzi kad god ih trebas i nije da te odjebu vec poslusaju sve sta te muci.sta se samog poroda tice tu sam se otelila jer sam ga duuugo radala, gelom potakli i otvaranje u trudovima, busenje pl.vode te epi i drip. Kad je epi pocela popustat, a trud za trudom bez prestanka-fakat sam mislila da je gotovo samnom, zadnjim atomom snage umjesto na prodisi -ja stisnula, zacrnilo mi se pred ocima a tete meni: cestitamo mama !otvorim oci a ojo beba od 2 mjeseca ispred mene, eto toliki je

Zamisli onda moju, 4360😂

• Anjaaa
    22. Srpanj 2017. 16:53

Đorđević i supruga njegova su super, svi ih samo hvale. Puno sam puta bila kod njega na pregledu i jako je drag, njezan i obazriv. Kad bi bar bilo vise takvih od sestri nema puno pomoci, da.. To je najgore za prvorotke koje ne znaju dojit.
    kako ste ti i tvoja Nea sad? :)
    Ja cu u torbu spakirat 2 spavacice, 2 rucnika veliki i mali, mrezaste gacice, vir uloske, japanke, izdajalicu, uzorci krema za bradavice, vlazne i obicne maramice, sapun , wc papir, kozmetika, cesalj, punjac za mob, vodu i nes za prigrist

• Bambi34
    22. Srpanj 2017. 17:06

Meni se ne spava danas nego bi danas vola pojela...nemam pojma sta mi je..sramota me nabrojat sta san sve pojela...samo cu rec da nakon svega san stamanila sama cijelu kutiju zlatka keksi ahahhahahaha

Rozaa
    22. Srpanj 2017. 17:17

prvidalmatinac

Rozaa

prvidalmatinac

I da, ja sam rodila prije par dana na inducirani, malac 4100, nije se do zadnjeg dao iz mene

Hvala draga :) imam predivno iskustvo sto se merkura tice, od sestara, doktora , cistacica i teta sta su nas hranile. Sve je fakat uredno i cisto ,sestre su na usluzi kad god ih trebas i nije da te odjebu vec poslusaju sve sta te muci.sta se samog poroda tice tu sam se otelila jer sam ga duuugo radala, gelom potakli i otvaranje u trudovima, busenje pl.vode te epi i drip. Kad je epi pocela popustat, a trud za trudom bez prestanka-fakat sam mislila da je gotovo samnom, zadnjim atomom snage umjesto na prodisi -ja stisnula, zacrnilo mi se pred ocima a tete meni: cestitamo mama !otvorim oci a ojo beba od 2 mjeseca ispred mene, eto toliki je

Suuuuuper...bas mi je drago da je sve dobro proslo,mali se moramo pomuciti al zato puno znaci da su osoblje i uvjeti u bolnici ok.
    Uzivajte i mazite se😊
    Btw.nasa bebolina je prosli tj.(35.tj)procjenjena da ima 3kg tak da bez obzira kaj znaju fulati moguce da bu isto ko da ina 2mjeseca😀

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Rozaa
    22. Srpanj 2017. 18:07

Rozaa

prvidalmatinac

Rozaa

prvidalmatinac

Suuuuuper…bas mi je drago da je sve dobro proslo,mali se moramo pomuciti al zato puno znaci da su osoblje i uvjeti u bolnici ok.
    Uzivajte i mazite se😊
    Btw.nasa bebolina je prosli tj.(35.tj)procjenjena da ima 3kg tak da bez obzira kaj znaju fulati moguce da bu isto ko da ina 2mjeseca😀

Pliz samo mi javi trebam li i cca koliko pelena uzeti....vidim da sam zapisala na tecaju da nije potrebno al ipak...

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Tamara..
    22. Srpanj 2017. 18:49

E ubacila sam jedan grudnjak samo taj i imam da mi nije trenutno knap.. Malo onih tuferica za grudnjake  i par mama kompresi  vidim da ih cure hvale..  I kremu za bradavice..  I jaci dezic iz ljekarne 

• summerchild
    22. Srpanj 2017. 19:03

Tamara..

E ubacila sam jedan grudnjak samo taj i imam da mi nije trenutno knap.. Malo onih tuferica za grudnjake i par mama kompresi vidim da ih cure hvale.. I kremu za bradavice.. I jaci dezic iz ljekarne

Vezano uz dezic kazu da onaj koji koristis u tim prvim kontaktima s bebom trebas i ubuduce koristit jer beba pamti miris i kao kod promjene dezica zna pocet odbijat dojku. Ja sam zato uzela garnier koji i inace koristim. 

• Anjaaa
    22. Srpanj 2017. 21:14

Da probam opet pitat - jeste li uzele paket pelena velicina 1 i di ima za kupit a da nisu mini pakiranja? Ja nalazim samo od 2 nadalje, eventualno mini pakiranje 1

Sundi
    22. Srpanj 2017. 21:18

Tamara..

E ubacila sam jedan grudnjak samo taj i imam da mi nije trenutno knap.. Malo onih tuferica za grudnjake i par mama kompresi vidim da ih cure hvale.. I kremu za bradavice.. I jaci dezic iz ljekarne

Ma ja sam od sister dobila par komada... ona je nadobudno kupila ali nije uspjela dojit pa su novi.. ona mi je rekla pa sam i kupila one nastavke za produljit grudnjake jer nikad ne znas s cim ces se vratit iz bolnice...
    To s dezicem su i meni rekli ima logike vjerojatno zivotinjski instinkt ko macici mali... ja uvijek koristim onaj nivein obicni roll-on...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.