Ja sam si ovako raspodjelila :
Kofer:
Kozmetika
Roba
Hrana
Par pelena
A torba koja ide samnom u rodiliste:
Par ulozaka
Nesto kaospavacica
Rucnik
Dokumenti
Sve od šećera
Sok
Voda
cokolade
Labelo
I neću se uopće pretrpavat sa pet torbi i nebitnim stvarima jer ću se pogubit hahah 😂😂
Ja po noći uopće ne mogu visw spavati :-(
Cure moje i ja sam šmrkava cijelu trudnoću 😤 mislila sam da će s ljetom to prestati al se samo pogoršalo. Jeste li vi možda primijetile madeže svoje, moj se svaki povećao skoro duplo i još sam dobila nove + neke prozirne bradavice 😭 nadam se da će nestati kad rodim ili da će se bar smanjiti.
Vec nekoliko dana mi je nos zacepljen i sve mi se slijeva u grlo i sad je krenuo kasalj. Po noci sam mislila da cu se ugusit od kaslja. Sad mi je samo jos i to trebalo. Ne moram vam govorit koliko je bolno kasljat kad je trbuh stvrdnut. Inace nisam bolezljiva, ali ovo je sad vec druga prehlada u u 2 mjeseca. Uzas.
Uh, ne moze gore!Jos ako sad rodis, pa kasalj uz savove je neprocjenjivo iskustvo!
Cure moje i ja sam šmrkava cijelu trudnoću 😤 mislila sam da će s ljetom to prestati al se samo pogoršalo. Jeste li vi možda primijetile madeže svoje, moj se svaki povećao skoro duplo i još sam dobila nove + neke prozirne bradavice 😭 nadam se da će nestati kad rodim ili da će se bar smanjiti.
I ja sam dobila te bradavice, najviše na vratu. Inače imam jako malo mladeža i jako su sitni ali mi se čini kao da sam dobila nekoliko novih. Ako mi te bradavice ne nestanu, ići cu kod dermatologa na uklanjanje.
I ja sam dobila bradavice bas po vratu. Od puno cura sam cula da su isto po vratu dobile. Ako ima koja volju jel bi htjela poslikati svoju torbu/kofer za bolnicu? Cisto zbog velicine :)
I meni su se madezi promjenili i imam i nove uz fibrome i bradavice. Nadam se da ce to nestat, a svakako planiram posjetit dermatologicu kad rodim i ufuram se malo ,jer me jedan madez bas brine.
Sortiraj odgovore
Najstariji