Ja bi najrade sve u kofer i gotovo! Samo me zivcirak ovo na deset mjesta!
Ma moze i sve u istu torbu samo si stavi posebnu vrecicu za radaonu. Sve je to isto..
Ja sam bila danas na prvom pregledu u bolnici, u cetvrtak idem ponovno. Danas su mi samo trakicu gledali, tlak i uzv. Malac navodno ima vec 3600-3700 . Kaze da ce bit 4 kilas. Sokirala sam se. Ja sam visoka 164 cm i nekak nadam se da su fulali. Uglavnom srecom ne moram na carski.
Ja sam bila danas na prvom pregledu u bolnici, u cetvrtak idem ponovno. Danas su mi samo trakicu gledali, tlak i uzv. Malac navodno ima vec 3600-3700. Kaze da ce bit 4 kilas. Sokirala sam se. Ja sam visoka 164 cm i nekak nadam se da su fulali. Uglavnom srecom ne moram na carski.
Ma daj?!? Pa tvoj mališan je bio tu negdje sa mojim u 34. tjednu. I ovih dana kada sam gledala te tablice, isto mi se čini da to nisu sitne bebe. Ne znam što moj ginić brije. Baš mi je rekao da neće biti velika beba.
Budete ti i mali to uspješno izgurali zajedničkim snagama. ;) Još maloo!
Ja sam stavila sve u kofer,i unutra imam jednu vrecicu-ruksak u koju cu staviti stvari za rađaonu. Ne znam cemu tri torbe? I cak mislim da je kofer prakticniji jer mi je sve pregledno. Nije ni mali ni veliki,uostalom moze pod krevet.
Ja sam bila danas na prvom pregledu u bolnici, u cetvrtak idem ponovno. Danas su mi samo trakicu gledali, tlak i uzv. Malac navodno ima vec 3600-3700. Kaze da ce bit 4 kilas. Sokirala sam se. Ja sam visoka 164 cm i nekak nadam se da su fulali. Uglavnom srecom ne moram na carski.
Ma daj?!? Pa tvoj mališan je bio tu negdje sa mojim u 34. tjednu. I ovih dana kada sam gledala te tablice, isto mi se čini da to nisu sitne bebe. Ne znam što moj ginić brije. Baš mi je rekao da neće biti velika beba.
Bila sam u soku, moj je u 35 tjednu imao 2600. Tad sam bila ja mislim 34+3. Mislim doktorica mi je rekla da to uvijek uzimam +/-20% i znam da vecinom fulaju, ali sad na samu pomisao da trebam izgurat 4 kg iz sebe nije mi svejedno.
Za krevetic prvi put smo dali pustu lovu...na kraju je gospodjica do 3.5g spavala s nama u krevetu ahahhahahaha tako da za ovog malca sada rekla sam mm ne pada mi na pamet bacat lovusu...prebrzo to proleti..ako Bog da ovaj put cemo bit pametniji pa ne ucinit opet pogresku da do 3.5g spava s nama...a i manji nam je krevet nego prije..tako da mislim da i ne stanemo ahahahhahaha
Sta se steznika tice..kupila u apoteci i zena rekla da mm moze doci s racunom zamijenit za velicinu ako mi ne bude odgovaralo..
A torba..imam 1 i to je to. Idem na carski sto znaci osim mob, punjaca, vode i labella nista drugo mi 2dana ne treba ahahhahaha a to ce mi sve sestre stavit kad dodjem sebi ahahha
Summerchild,i meni su govorili za prvo dijete da ce biti oko 4 kg,a na kraju 3570. Nije toliko bitno koliko si visoka,vise je vazna proporcija zdjelice. Znam jako niske cure koje su na brzinu rodile i vece bebe.
Ja danas kupila caj od lista maline,navodno ubrzava porod i olaksava trudove,sve super o njemu pise na netu,pa cemo vidjeti. Sve cu probati😊
Bila sam u soku, moj je u 35 tjednu imao 2600. Tad sam bila ja mislim 34+3. Mislim doktorica mi je rekla da to uvijek uzimam +/-20% i znam da vecinom fulaju, ali sad na samu pomisao da trebam izgurat 4 kg iz sebe nije mi svejedno.
Moj je sa 34+3 imao malo preko 2600 i onda mi je to rekao doktor. I još mi kaže da genetika igra veliku ulogu, to me totalno zbunilo jer nitko u obje familije nije sitan. Najniža je moja mama sa 168, ok, to je neki prosjek, ali dečko mi je 190, njegova mama 180...budem se pripremila na sve pa kak bude...očito su fulanja česta.
Budeš ga izgurala :D mala momčina :)
Za krevetic prvi put smo dali pustu lovu…na kraju je gospodjica do 3.5g spavala s nama u krevetu ahahhahahaha tako da za ovog malca sada rekla sam mm ne pada mi na pamet bacat lovusu…prebrzo to proleti..ako Bog da ovaj put cemo bit pametniji pa ne ucinit opet pogresku da do 3.5g spava s nama…a i manji nam je krevet nego prije..tako da mislim da i ne stanemo ahahahhahaha
Sta se steznika tice..kupila u apoteci i zena rekla da mm moze doci s racunom zamijenit za velicinu ako mi ne bude odgovaralo..
A torba..imam 1 i to je to. Idem na carski sto znaci osim mob, punjaca, vode i labella nista drugo mi 2dana ne treba ahahhahaha a to ce mi sve sestre stavit kad dodjem sebi ahahha
Kod nas nema mjesta u krevetu i da hoće :D to smo odmah riješili. A i tih 850 kn nije za propasti ako se slučajno raspadne prije nego preraste. Kako sad onda planirate uvesti krevetić politiku kad ni vi nemate mjesta?
I ja idem na carski, stvarno je samo to potrebno?
E da, jel istina da se nakon carskog ne smije jesti 24 sata? Kako to izgurati? :O
Valentina daj mali da ti pošaljem sto je meni lilith ona je u Ri isto rodila... Jel znam kada bi trebala ici na porod ili moras trudove cekati... Ja sam danas cekati pregled od 8 do 1 živjela rijeka na kraju su nas preselili u rodilište zbog gužve.. A doktor mi samo pogledao protoke, ni veličinu bebi ni dal sam otvorena briseve mi nitko nikakve nece raditi sto vidim da idete svi... Samo mi je rekao da dođem za tjedan dana ako ne krene porod prije
Sortiraj odgovore
Najstariji