Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozaa
    19. Srpanj 2017. 16:49

Gala... kaze dr.da je sve to ok,a i kak velis glavno daje sve ok...a i dvije prijateljice su rodile prije dva tj.obje curke preko 4kg.
    Za 2.tj.imam kontrolu...bas me zanima kolko bu dobila do tada😄

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Sundi
    19. Srpanj 2017. 17:19

Meni su rekli da ako se rodi u terminu imat ce do 4300 ali da bi mogla malo ranije. I da navijam da dode malo ranije 😂🤣
    A vidjet cemo..

Maja 3
    19. Srpanj 2017. 20:02

Curke,cestitam svima koje ste postale mamice,ja uopce ne stignem vise ni pisat ni citat..treba se izorganizirat sada kad nam se povecala obitelj! Mi smo u ponedjeljak izasli iz bolnice...i seka je presretna docekala bracu..pa sam sad svaki slobodni trenutak kad nemoram oko malog posvecena njoj..ipak je ona bila zapostavljena onih zadnjih dana.. a vi debeljuce moje...strpite se jos malo dok ugledate svoje srecice...
    Pinkica,nadam se da si vec rodila..da je sve ok proslo! Pusa cure!

19. Srpanj 2017. 23:26

Ja evo danas bila ma UZ sve stima jedino je rekao nešto da je trbuh za 37 tjedan a ne 35 i to ne bebom nego Moj??
    Mala ima dvije i pol kile:-)

Tamara..
    20. Srpanj 2017. 01:42

Di nam je Pinkica  nista se ne javlja...  Joj ja sam sutra trebala na pregled a nismo našli prijevoz a muz mi ne da ili busom...  I sad me brine ko znam kada cu dobiti termin opet plus to moj ginekolog je na godišnjem 

Sundi
    20. Srpanj 2017. 05:08

Pinkica me sad stvrno brine. Nadam se da je sve ok...

• summerchild
    20. Srpanj 2017. 06:11

Nema vijesti od Pinkice? Nadam se da je sve ok. 

• summerchild
    20. Srpanj 2017. 06:12

Nora-Fora:-)

Ja evo danas bila ma UZ sve stima jedino je rekao nešto da je trbuh za 37 tjedan a ne 35 i to ne bebom nego Moj??
    Mala ima dvije i pol kile:-)

Kako tvoj trbuh moze biti za 37 tjedan a beba za 35? Moj je u 35 tjednu isto imao oko 2600 tak da je ok. Ne brini.

20. Srpanj 2017. 06:46

Ne znam ... ja sam u 35. I to sve odgovara mislim beba...ali je moj trbuh ogroman i boli me i kad ga pogledaš haha 

Sundi
    20. Srpanj 2017. 07:49

Nora-Fora:-)

Ne znam … ja sam u 35. I to sve odgovara mislim beba…ali je moj trbuh ogroman i boli me i kad ga pogledaš haha

Haha bas si me nasmijala. Ja imam osjecaj da cu upoznat  taj osjecaj. Trbuh mi zna bit tvrd po sat vremena. A okretanje u krevetu ili sjedenje mi je fakat postalo bolno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.