Gala... kaze dr.da je sve to ok,a i kak velis glavno daje sve ok...a i dvije prijateljice su rodile prije dva tj.obje curke preko 4kg.
Za 2.tj.imam kontrolu...bas me zanima kolko bu dobila do tada😄
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Meni su rekli da ako se rodi u terminu imat ce do 4300 ali da bi mogla malo ranije. I da navijam da dode malo ranije 😂🤣
A vidjet cemo..
Curke,cestitam svima koje ste postale mamice,ja uopce ne stignem vise ni pisat ni citat..treba se izorganizirat sada kad nam se povecala obitelj! Mi smo u ponedjeljak izasli iz bolnice...i seka je presretna docekala bracu..pa sam sad svaki slobodni trenutak kad nemoram oko malog posvecena njoj..ipak je ona bila zapostavljena onih zadnjih dana.. a vi debeljuce moje...strpite se jos malo dok ugledate svoje srecice...
Pinkica,nadam se da si vec rodila..da je sve ok proslo! Pusa cure!
Ja evo danas bila ma UZ sve stima jedino je rekao nešto da je trbuh za 37 tjedan a ne 35 i to ne bebom nego Moj??
Mala ima dvije i pol kile:-)
Di nam je Pinkica nista se ne javlja... Joj ja sam sutra trebala na pregled a nismo našli prijevoz a muz mi ne da ili busom... I sad me brine ko znam kada cu dobiti termin opet plus to moj ginekolog je na godišnjem
Ja evo danas bila ma UZ sve stima jedino je rekao nešto da je trbuh za 37 tjedan a ne 35 i to ne bebom nego Moj??
Mala ima dvije i pol kile:-)
Kako tvoj trbuh moze biti za 37 tjedan a beba za 35? Moj je u 35 tjednu isto imao oko 2600 tak da je ok. Ne brini.
Ne znam ... ja sam u 35. I to sve odgovara mislim beba...ali je moj trbuh ogroman i boli me i kad ga pogledaš haha
Ne znam … ja sam u 35. I to sve odgovara mislim beba…ali je moj trbuh ogroman i boli me i kad ga pogledaš haha
Haha bas si me nasmijala. Ja imam osjecaj da cu upoznat taj osjecaj. Trbuh mi zna bit tvrd po sat vremena. A okretanje u krevetu ili sjedenje mi je fakat postalo bolno.
Sortiraj odgovore
Najstariji