Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    19. Srpanj 2017. 16:36

Rozaa

Malo sam ostala paf jer je beba procjenjena cca 3kg,a imamo jis 5tjedana.Dr kaze sve je to super…i znam da je procjena…bit ce to velika puca.od zadnje kontrole nisam dobila na kilazi…sve pojede😉
    Kolko otp.bebice dobivaju po tjednu?

Opa, komad cure! :) 
    Moj je dobio u tri tjedna između pregleda oko 850 grama, taj zadnji pregled nam je prošli tjedan taman na 34+4. Imao je oko 2 i 600 kg plus minus...neće biti velika beba kaže doktor, neki prosjek. A sad do kraja dobivaju i više po tjednu. Rekao je doktor da ovisi i od genetike. 
    Mi smo oboje krakati pa će i on vjerojatno biti dugonja. Ništa ne brini, bitno da se razvijaju kao što je predviđeno, i tijekom života će svi biti različiti.

Rozaa
    19. Srpanj 2017. 16:49

Gala... kaze dr.da je sve to ok,a i kak velis glavno daje sve ok...a i dvije prijateljice su rodile prije dva tj.obje curke preko 4kg.
    Za 2.tj.imam kontrolu...bas me zanima kolko bu dobila do tada😄

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Sundi
    19. Srpanj 2017. 17:19

Meni su rekli da ako se rodi u terminu imat ce do 4300 ali da bi mogla malo ranije. I da navijam da dode malo ranije 😂🤣
    A vidjet cemo..

Maja 3
    19. Srpanj 2017. 20:02

Curke,cestitam svima koje ste postale mamice,ja uopce ne stignem vise ni pisat ni citat..treba se izorganizirat sada kad nam se povecala obitelj! Mi smo u ponedjeljak izasli iz bolnice...i seka je presretna docekala bracu..pa sam sad svaki slobodni trenutak kad nemoram oko malog posvecena njoj..ipak je ona bila zapostavljena onih zadnjih dana.. a vi debeljuce moje...strpite se jos malo dok ugledate svoje srecice...
    Pinkica,nadam se da si vec rodila..da je sve ok proslo! Pusa cure!

19. Srpanj 2017. 23:26

Ja evo danas bila ma UZ sve stima jedino je rekao nešto da je trbuh za 37 tjedan a ne 35 i to ne bebom nego Moj??
    Mala ima dvije i pol kile:-)

Tamara..
    20. Srpanj 2017. 01:42

Di nam je Pinkica  nista se ne javlja...  Joj ja sam sutra trebala na pregled a nismo našli prijevoz a muz mi ne da ili busom...  I sad me brine ko znam kada cu dobiti termin opet plus to moj ginekolog je na godišnjem 

Sundi
    20. Srpanj 2017. 05:08

Pinkica me sad stvrno brine. Nadam se da je sve ok...

• summerchild
    20. Srpanj 2017. 06:11

Nema vijesti od Pinkice? Nadam se da je sve ok. 

• summerchild
    20. Srpanj 2017. 06:12

Nora-Fora:-)

Ja evo danas bila ma UZ sve stima jedino je rekao nešto da je trbuh za 37 tjedan a ne 35 i to ne bebom nego Moj??
    Mala ima dvije i pol kile:-)

Kako tvoj trbuh moze biti za 37 tjedan a beba za 35? Moj je u 35 tjednu isto imao oko 2600 tak da je ok. Ne brini.

20. Srpanj 2017. 06:46

Ne znam ... ja sam u 35. I to sve odgovara mislim beba...ali je moj trbuh ogroman i boli me i kad ga pogledaš haha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI