Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Srpanj 2017. 13:58

Evo mene doma.
    Ne znam šta mu znači to za trbuh al mene sve jako boli na dodir...strasno mi je...
    Imam pregled idući četvrtak  nadam se da ću izdrzati...
    Ma meni se trbuh spustio pred mjesec i pol pa sta hahah...

Sve j3 ok jedino je femur malo veći?!

Di je pinkica???

• Bambi34
    20. Srpanj 2017. 15:11

Danas mi dosla torba za bolnicu narucena s decathlona...55l (znaci srednja niti mala niti ogromna) i to po smijesnoj cijeni je platila 69,99kn...odusevljena sam..taman je, a kad se sklopi izgleda ko mala torbica ahahahha doslo i za malu hlacice i majice na bretele bas sam prezadovoljna...inace, stigla je i 1 spavacica s Stropsa sta san narucila nek se nadje iako nosim pidjame obicne...e sad sto se dm-a tice...potrefila sam super akciju s pampers vlaznim maramicama...1paket (unutra 6pakovanja maramica) s popustom od 30% -ako se kupe takva 2 ili vise i plus jos dala 15% na ukupan iznos...zaboravila uzet jednokratne gacice i sve za pupak...al to cu danas popodne..

manuela
    20. Srpanj 2017. 16:28

pozdrav cure, evo samo da javin da je u utorak stigao I moj mali Duje 😊 3200/50cm

• blu5
    20. Srpanj 2017. 16:38

Cestitam Manuela!Nadam se da nije bio tezak porod.Uh, kako se prazni ova lista😊

Sundi
    20. Srpanj 2017. 16:47

manuela

pozdrav cure, evo samo da javin da je u utorak stigao I moj mali Duje 😊 3200/50cm

Cestitam mami i puno pusa bebi. Bome ide brzo lista s bebicama.

• evabeba
    20. Srpanj 2017. 16:59

Cestitam Manuela,kad stignes napisi kako je bilo na porodu. Uzivaj s bebicom😊

Jos nista od Pinkice? Vjerojatno zena odmara i uziva u bebi😊

Sundi
    20. Srpanj 2017. 20:20

Bambi34

Danas mi dosla torba za bolnicu narucena s decathlona…55l (znaci srednja niti mala niti ogromna) i to po smijesnoj cijeni je platila 69,99kn…odusevljena sam..taman je, a kad se sklopi izgleda ko mala torbica ahahahha doslo i za malu hlacice i majice na bretele bas sam prezadovoljna…inace, stigla je i 1 spavacica s Stropsa sta san narucila nek se nadje iako nosim pidjame obicne…e sad sto se dm-a tice…potrefila sam super akciju s pampers vlaznim maramicama…1paket (unutra 6pakovanja maramica) s popustom od 30% -ako se kupe takva 2 ili vise i plus jos dala 15% na ukupan iznos…zaboravila uzet jednokratne gacice i sve za pupak…al to cu danas popodne..

E i ja sam uhvatila tu akciju. :)

LittleG
    20. Srpanj 2017. 20:28

manuela

Čestitam... Mjere baš kao naše ;-) 

Maja 3
    20. Srpanj 2017. 20:44

Cestitam Manuela!

Pinkica93
    20. Srpanj 2017. 20:50

Evo uhvatila malo vremena da se pohvalim da je jucer u 14:42 stigla na svijet moja buhtlica od 46cm i 2790g. Rodila vaginalno s dripom i bez epiduralne. Morali me malo zarezat i sad se tu borim sa savovima. Mala nista ne vuce pa ju sestre moraju dohranjivati. Javim detalje kad stignem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.