Evo mene doma.
Ne znam šta mu znači to za trbuh al mene sve jako boli na dodir...strasno mi je...
Imam pregled idući četvrtak nadam se da ću izdrzati...
Ma meni se trbuh spustio pred mjesec i pol pa sta hahah...
Sve j3 ok jedino je femur malo veći?!
Di je pinkica???
Danas mi dosla torba za bolnicu narucena s decathlona...55l (znaci srednja niti mala niti ogromna) i to po smijesnoj cijeni je platila 69,99kn...odusevljena sam..taman je, a kad se sklopi izgleda ko mala torbica ahahahha doslo i za malu hlacice i majice na bretele bas sam prezadovoljna...inace, stigla je i 1 spavacica s Stropsa sta san narucila nek se nadje iako nosim pidjame obicne...e sad sto se dm-a tice...potrefila sam super akciju s pampers vlaznim maramicama...1paket (unutra 6pakovanja maramica) s popustom od 30% -ako se kupe takva 2 ili vise i plus jos dala 15% na ukupan iznos...zaboravila uzet jednokratne gacice i sve za pupak...al to cu danas popodne..
pozdrav cure, evo samo da javin da je u utorak stigao I moj mali Duje 😊 3200/50cm
Cestitam Manuela!Nadam se da nije bio tezak porod.Uh, kako se prazni ova lista😊
pozdrav cure, evo samo da javin da je u utorak stigao I moj mali Duje 😊 3200/50cm
Cestitam mami i puno pusa bebi. Bome ide brzo lista s bebicama.
Cestitam Manuela,kad stignes napisi kako je bilo na porodu. Uzivaj s bebicom😊
Jos nista od Pinkice? Vjerojatno zena odmara i uziva u bebi😊
Danas mi dosla torba za bolnicu narucena s decathlona…55l (znaci srednja niti mala niti ogromna) i to po smijesnoj cijeni je platila 69,99kn…odusevljena sam..taman je, a kad se sklopi izgleda ko mala torbica ahahahha doslo i za malu hlacice i majice na bretele bas sam prezadovoljna…inace, stigla je i 1 spavacica s Stropsa sta san narucila nek se nadje iako nosim pidjame obicne…e sad sto se dm-a tice…potrefila sam super akciju s pampers vlaznim maramicama…1paket (unutra 6pakovanja maramica) s popustom od 30% -ako se kupe takva 2 ili vise i plus jos dala 15% na ukupan iznos…zaboravila uzet jednokratne gacice i sve za pupak…al to cu danas popodne..
E i ja sam uhvatila tu akciju. :)
Čestitam... Mjere baš kao naše ;-)
Evo uhvatila malo vremena da se pohvalim da je jucer u 14:42 stigla na svijet moja buhtlica od 46cm i 2790g. Rodila vaginalno s dripom i bez epiduralne. Morali me malo zarezat i sad se tu borim sa savovima. Mala nista ne vuce pa ju sestre moraju dohranjivati. Javim detalje kad stignem.
Sortiraj odgovore
Najstariji