I ja sam nekoliko puta bila u Bubamari u Zg i nisam nis dobila ali sam prosli puta rekla prodavacici da sam procitala kako trudnice dobiju poklon paket i otisla je po njega.Pitajte😉
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Carmen ma i meni zgaravica koda se pojačala, a stomak je vidno pao, a kada stavim prste da mjerim bas se vidi.. Izgleda da ce biti puno kose po barskim pričama
Joj LittleG ti si se jadna bas namučila
LittleG svaka cast. Ali mrvica je tu i bitno da ste oboje dobro. Cuvaj se sad samo polako. Puuuuno pusa.
LittleG bas si se jadna namucila, no sad je sve to iza tebe i vrijeme je mazenja i uzivanja sa malim Bornom.
Ja spremna i napeta cekam jos malo ulazak u prostoriju bola koja se nakon odredjenog vremena pretvara u prostoriju srece tj radjaonu. Uh jedva cekam kraj da vidim to malo cudence vise!!!!! Hvala svim curama jos jednom na podrsci i lijepim rijecima. Javim se kad cu moc. Pusa!
Pinkice sretno i drzi se :) javi kad budes mogla.
Little G: ajoj, bas mi je zao sto je bio tak tezak porod i sto si se tak izmucila, ali Borna je tu i sve je iza tebe. Sad slijedi sreca :)
Tamara: ja cijelu trudnocu sam imala rijetko zgaravicu, a malac mi je bio bas visoko i sad kad se poceo spustat svaku vecer pijem gastale.
Cure moje, žgaravica je i meni donijela čupavog Bornicu
Hehe ja se nadam cupavoj bebici. Iako nema zgaravice..
Curke mene tu i tamo zna copiti dole u ledima bol obicno navecer i traje desetak min i onda se smiri. Jel su to ovi lazni trudovi?
Curke ako znate sluuuucajno….radim u skoli i sjeo je regres-meni jos nije.Na komplikacijama sam od pocetka trudnoce,dobila sam naknadu nakon 90dana bolovanja…pa zna li netko mozda razlog zbog cega nisam dobila regres iako se ja jos uvijek nadam da bu sjelo😉
Jesi li koristila go. za 2017?
Little G čestitam! Kad čitam što si prošla lagano me hvata panika😁 Pinkice sretno! Cure meni jućer bila patronažna, rekla je da imam previše svega za bebu i da mi pola toga neće trebati 😁
Little G čestitam! Kad čitam što si prošla lagano me hvata panika😁 Pinkice sretno! Cure meni jućer bila patronažna, rekla je da imam previše svega za bebu i da mi pola toga neće trebati 😁
Haha a dobro sve smo tak znas kak to ide da se nade...
Sortiraj odgovore
Najstariji