Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    18. Srpanj 2017. 17:49

LittleG cestitam! Bas si se jadna napatila. Uzivaj sad u svom Borni, zasluzila si.
    Ma sad kad si pomislim da je sutra taj dan, bas sam nervozna. Znam sve u teoriji i nadam se da cu se sjetiti svega toga sutra. Sto se tice cekanja i lezanja tog se jos nisam rijesila jer cu sigurno biti tjedan dana jos zbog toga kaj je minijaturna. Uh zivo me zanima koliko ce imati kila.

Tamara..
    18. Srpanj 2017. 18:20

LittleG cestitke na bebacu i brzi vam oporavak zelim ..  Mali borna se premišljao hoće li van ili ipak biti jos malo unutra hehe...  Pinkice  zelim ti svu sreću sutra i neka sto prije dode bebica  i neka bude velika 
    E sta nije kada se beba spusti i zgaravica da popusti,  jer mene i dalje ubija

Carmen012
    18. Srpanj 2017. 18:27

LittleG čestitam :* uživaj sa svojim Bornom i brzo se oporavi.
    Pinkice samo bez straha i sve će to brzo proći :) želim ti svu sreću i javi nam se čim budeš mogla.
    Tamara i meni se počela spuštati, a danas mi je tako grozna žgaravica, mislim da mi nikad nije bilo tako i ništa mi ne pomaže. Zbog toga sam već pomislila da sam si umislila da se spusta.

Sundi
    18. Srpanj 2017. 18:33

LittleG svaka cast. Jedino sto ti mogu reci proslo je :*

Sundi
    18. Srpanj 2017. 18:41

gala_28

LittleG, cestitke tebi i Borni! Odmarajte i uzivajte jedno u drugome.
    Pinkica, drzimo palceve, samo smireno i hrabro, koliko god je moguce. Vjerujem da ti je vise dosta cekanja i lezanja tamo. Sutra ste skupa!
    Sundi, kakva je situacija u Petrovoj, jesi puno cekala
    Mene su narucili prvi put tek 31.07., malo me brine da nece biti kasno. Sinoc i danas sam sam imala neke bolove kao laznjake.

Bila je ogromna guzva. Dosla sam oko pol 8 otisla doma oko pol 11. Ali mislim da ima zena kaj su tamo bile do sad. Ja sam sad narucena 1.8. Za sljedeci pregled u TA.  28.7 idem na jos jedan uzv. Po njima ne idem na carski sto je meni super. Beba je na 71%, dakle veca od prosjeka ali kaze Herman da ja imam 180cm i da je to ok za moju visinu. 

18. Srpanj 2017. 18:48

Čestitam...
    Rekli su da ću probat prirodno kada dođe do toga jer je preriskantno zbog šećere... kažu da mi je pametnije ići normalno jer da mogu imat jako velikih komp poslije

Sundi
    18. Srpanj 2017. 19:01

Nora-Fora:-)

Čestitam…
    Rekli su da ću probat prirodno kada dođe do toga jer je preriskantno zbog šećere… kažu da mi je pametnije ići normalno jer da mogu imat jako velikih komp poslije

A kaj onda se ipak ide na inducirani ili ono koliko izdrzis 2u1 pa onda probat poroditi?

Sundi
    18. Srpanj 2017. 19:15

Gala28 ti si im rekla da moras na carski zbog medicinskih razloga itd? 

18. Srpanj 2017. 19:27

Sad mi je 35. Nebi mi trebali prenest duze od 38 zbog komplikacija koje mogu nastat zbog šećera...

• evabeba
    18. Srpanj 2017. 19:59

Little G,cestitam😊. Stvarno je trajalo,uh. Sad puno odmaraj i uzivaj u Borni😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.