LittleG cestitam! Bas si se jadna napatila. Uzivaj sad u svom Borni, zasluzila si.
Ma sad kad si pomislim da je sutra taj dan, bas sam nervozna. Znam sve u teoriji i nadam se da cu se sjetiti svega toga sutra. Sto se tice cekanja i lezanja tog se jos nisam rijesila jer cu sigurno biti tjedan dana jos zbog toga kaj je minijaturna. Uh zivo me zanima koliko ce imati kila.
LittleG cestitke na bebacu i brzi vam oporavak zelim .. Mali borna se premišljao hoće li van ili ipak biti jos malo unutra hehe... Pinkice zelim ti svu sreću sutra i neka sto prije dode bebica i neka bude velika
E sta nije kada se beba spusti i zgaravica da popusti, jer mene i dalje ubija
LittleG čestitam :* uživaj sa svojim Bornom i brzo se oporavi.
Pinkice samo bez straha i sve će to brzo proći :) želim ti svu sreću i javi nam se čim budeš mogla.
Tamara i meni se počela spuštati, a danas mi je tako grozna žgaravica, mislim da mi nikad nije bilo tako i ništa mi ne pomaže. Zbog toga sam već pomislila da sam si umislila da se spusta.
LittleG, cestitke tebi i Borni! Odmarajte i uzivajte jedno u drugome.
Pinkica, drzimo palceve, samo smireno i hrabro, koliko god je moguce. Vjerujem da ti je vise dosta cekanja i lezanja tamo. Sutra ste skupa!
Sundi, kakva je situacija u Petrovoj, jesi puno cekala
Mene su narucili prvi put tek 31.07., malo me brine da nece biti kasno. Sinoc i danas sam sam imala neke bolove kao laznjake.
Bila je ogromna guzva. Dosla sam oko pol 8 otisla doma oko pol 11. Ali mislim da ima zena kaj su tamo bile do sad. Ja sam sad narucena 1.8. Za sljedeci pregled u TA. 28.7 idem na jos jedan uzv. Po njima ne idem na carski sto je meni super. Beba je na 71%, dakle veca od prosjeka ali kaze Herman da ja imam 180cm i da je to ok za moju visinu.
Čestitam...
Rekli su da ću probat prirodno kada dođe do toga jer je preriskantno zbog šećere... kažu da mi je pametnije ići normalno jer da mogu imat jako velikih komp poslije
Čestitam…
Rekli su da ću probat prirodno kada dođe do toga jer je preriskantno zbog šećere… kažu da mi je pametnije ići normalno jer da mogu imat jako velikih komp poslije
A kaj onda se ipak ide na inducirani ili ono koliko izdrzis 2u1 pa onda probat poroditi?
Sad mi je 35. Nebi mi trebali prenest duze od 38 zbog komplikacija koje mogu nastat zbog šećera...
Little G,cestitam😊. Stvarno je trajalo,uh. Sad puno odmaraj i uzivaj u Borni😊
Sortiraj odgovore
Najstariji